Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum boşuna evham yapma. Benim ilk ama baya endişelendim 13 gün sürdü 14. Günde opu oldum. Üstelik benim adetim 26 günde bir oluyo adetime de 10 gün kaldı hala transfer olmadım ama normalmış. Panik yapma Rabbime güven. Drlar ellerinden geleni yapıcak Rabbim de ol derse olacak.. sıkma canını olabiliyo böyleKizlar ya morale ihtiyacım var bişeyler söyleyin fikriniz nedir.
Bugün dr kontrol vardı durum su:
Yumurtaların 2 tanesi 18.5 ve 19 mm olmuş ama diğer 3 yumurta 11 ve 13 mm de
Dr şimdi opu yaparsak küçük 3 yumurta çöpe gider dedi 2 gun daha ilaçlara devam.
Bu 4. tedavim daha önce bu kadar uzun sürmemişti igne kullanimi bugün 11.gün iğnelerde
Çok süre mi olmuş buyumuyor mu benim yumurtalar sinir oldum valla
Eger çalışmıyorsan dinlen canım hadi hayırlısı inşallah yaş kaç . Kaç tane embrıyo transfer olduBugun transferden sonraki ilk gun :) ne kadar degisik hissediyor insan. Hem zaman gecmiyor, hem geciyorBenim doktorum 2 gun yatmalisin dedigi icin bugun de yatacagim. Ama yarin sabah insallah ayaktayim :)
kuzununannesi siz de durumlar nasil ?
Benim opu 16.gün oldu gayet saglikli yunurtlarm olmus hatta doktorum 17 güne ayarlamisti ben yanls igne yapinca 16.günde topladi stres yapmayin benceKizlar ya morale ihtiyacım var bişeyler söyleyin fikriniz nedir.
Bugün dr kontrol vardı durum su:
Yumurtaların 2 tanesi 18.5 ve 19 mm olmuş ama diğer 3 yumurta 11 ve 13 mm de
Dr şimdi opu yaparsak küçük 3 yumurta çöpe gider dedi 2 gun daha ilaçlara devam.
Bu 4. tedavim daha önce bu kadar uzun sürmemişti igne kullanimi bugün 11.gün iğnelerde
Çok süre mi olmuş buyumuyor mu benim yumurtalar sinir oldum valla
Bende 2 gün yatar normal hayata dönerim demistim dün aksamdan itibaren normal hayatima dönmek zorunda kaldim ☺ malum bi cadilozum var. Ama tabi yormuyorum kendimi ağır kaldirmiyorum. Dinlenmeye calisiyorum tv izliyorum zira benim icin cok lüks tv ☺ daha 11 gün var nasil gececekse artik ☺Bugun transferden sonraki ilk gun :) ne kadar degisik hissediyor insan. Hem zaman gecmiyor, hem geciyorBenim doktorum 2 gun yatmalisin dedigi icin bugun de yatacagim. Ama yarin sabah insallah ayaktayim :)
kuzununannesi siz de durumlar nasil ?
Canim hayirli olsun bende dun zitromax gonal-f femara ve elevit e basladim :) benjm yasim 28. İlk denememiz, sen kac yasindasin?zıtromax folbiol gonal-f başladım bugun canlar rabbim yardımcımız olsun
Bende28 yasindayim ama 5. Denememdeyim ☺ Allah hayirli etsin. Problem nedir?Canim hayirli olsun bende dun zitromax gonal-f femara ve elevit e basladim :) benjm yasim 28. İlk denememiz, sen kac yasindasin?
Eger çalışmıyorsan dinlen canım hadi hayırlısı inşallah yaş kaç . Kaç tane embrıyo transfer oldu
Kızlar benim gibi dondurulmuş için estrofem kullanan var mi
Bende 2 gün yatar normal hayata dönerim demistim dün aksamdan itibaren normal hayatima dönmek zorunda kaldim ☺ malum bi cadilozum var. Ama tabi yormuyorum kendimi ağır kaldirmiyorum. Dinlenmeye calisiyorum tv izliyorum zira benim icin cok lüks tv ☺ daha 11 gün var nasil gececekse artik ☺
Bana doktorum bu tedavimde estrofem vermedi acaba unuttu mu diye tekrar sordum estroferm verecekmisiniz dedim hayir yerine climara bant verdim dedi ama önceki tedavilerimde günde 1 estrofem ve haftada 1 climara veriyordu bunda 3 gunde 1 climara bantti degistirmemi istedi ama estrofem vermediBana hazirlik asamasinda doktorum sormustu estrofem mi yoksa bant mi istersin diye. Ben climara bandi kullanmayi tercih etmistim. Ama transfer sonrasi estrofem iciyorum gunde 4 tanebenim de dondurulmus transfer edildi.
Günde 2 tane almaya başladım pazartesi kontrol var bana hiç bant tan bahsetmedi estrofem dünden beri akıntıya daha çok artırdı normal herhaldeBana hazirlik asamasinda doktorum sormustu estrofem mi yoksa bant mi istersin diye. Ben climara bandi kullanmayi tercih etmistim. Ama transfer sonrasi estrofem iciyorum gunde 4 tanebenim de dondurulmus transfer edildi.
Günde 2 tane almaya başladım pazartesi kontrol var bana hiç bant tan bahsetmedi estrofem dünden beri akıntıya daha çok artırdı normal herhalde
35 yaşındayım tatlımCanim hayirli olsun bende dun zitromax gonal-f femara ve elevit e basladim :) benjm yasim 28. İlk denememiz, sen kac yasindasin?
Bugun transferden sonraki ilk gun :) ne kadar degisik hissediyor insan. Hem zaman gecmiyor, hem geciyorBenim doktorum 2 gun yatmalisin dedigi icin bugun de yatacagim. Ama yarin sabah insallah ayaktayim :) bugün transferden sonrası ılk günüm Benimde ızın aldım dınlenıyorm ama fazlada yatamadım kalktık Yemek falan yaptım kasıklarım agrıo ılk günden neden böyle anlamadım bırde sız nasıl yatıyorsunuz 3.transferm ama yınede tereddüt edıyorum mesela ben sırt üstü uyuyamam hep yüzüstü yatıyorum yada yan donup uzanıyorum sorun olurmukı
hadı ya ben hep uzanarak yattım dızlerın kırık olsun falan kımse demedi bana ben dünden beri hep ayağa kalkıp evın ıcınde yürüyorum Yatınca da kan gıtmıyormus acaba bendemı 2 gün çok dıkkat etseydim elımden bukadarı gelıo uzanıyorum dınlenıyorum ama ayağımı uzatarak yüzüstü yatarak bu defa çok sakınmıyorum pozitif olalım yeterBen de cok emin degilim nasil yatilmasi gerektigi konusunda ama ayaklarimi upuzun uzatmiyorum. Transfer sonrasinda hep dizden kirik birsekilde yatmami istediler. Gece de saga yada sola donuk yatiyorum. Ama igne agrim oldugu icin sol taraf biraz sorunluben genel olarak yatmaktan sıkıldım. Doktorum cumartesi gunu 30 dk bir yuruyus yapip evin icinde takilabilirsin dedi.
hadı ya ben hep uzanarak yattım dızlerın kırık olsun falan kımse demedi bana ben dünden beri hep ayağa kalkıp evın ıcınde yürüyorum Yatınca da kan gıtmıyormus acaba bendemı 2 gün çok dıkkat etseydim elımden bukadarı gelıo uzanıyorum dınlenıyorum ama ayağımı uzatarak yüzüstü yatarak bu defa çok sakınmıyorum pozitif olalım yeter