2016 Kasım tüp bebek

Kızlar öncelikle Allah hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin kucağınız tez zamanda dolsun inşaallah.. benim de tüp bebek tedavi sürecim eşimin sperm azlığı nedeniyle normal yolla gebe kalamamamla başladı Dün yumurtalarım alındı pazartesi de bir aksilik olmazsa inşaallah transfer olucak Allah yardımcımız olsun
hayirli olsun insallllahhhhh Allah yardimciniz olsun

evet canm bana esıme genetık testler kromozomlar hersey yapıldı kurtajdan sonra hıstereskopi yapıldı normal hersey bebek genetıge gıttı oda normalmıs yanı noye dıstu bılınmıyor bazen borsey olması gerekmıyor ıste ıkıncısıde hıc tutunmadı
hayirlisiyla insallah bu sefer olur kotu hic dusunme icini ferah tut

Kızlar nasılsınız?Bugün opü oldum çok ağrılıydı birde o uyutmadan önceki yıkama işlemi beni mahvetti neyse 5 yumurta toplandı aslında 11 le başlamıştık neden öyle oldu bilmiyorum 6 kişi opü olduk bazılarına yumurtanız boş çıktı iptal falan dediler bana öyle birşey demediler ama kalitelimi döllendi mi onunla ilgili de birşey demediler sizde de öyle miydi

Kızlar nasılsınız?Bugün opü oldum çok ağrılıydı birde o uyutmadan önceki yıkama işlemi beni mahvetti neyse 5 yumurta toplandı aslında 11 le başlamıştık neden öyle oldu bilmiyorum 6 kişi opü olduk bazılarına yumurtanız boş çıktı iptal falan dediler bana öyle birşey demediler ama kalitelimi döllendi mi onunla ilgili de birşey demediler sizde de öyle miydi
5 yumurta çok güzel inşallah kaliteli olur hepsi dollenir canım pazartesi bilgi vermek için ararlar seni

İnşallah canım saol bakalım hep beraber burda sevincimizi paylaşıcaz daha tanışmsdık bile herkes oldugu şehiri yaşını neler yaşadıgını yazsa tanışsak güzel olur ben ist kartalda oturuyorum yaş 35 ilk tüp denemem
Ben kocaeli yaş 35 bu 3.denemem ilk kimyasal 2.ikizler 17.hafta da sulari geldi kurtaj şimdi de dondurulmuslarlà yola devam ve tek koyduracagim bir tane olsun benim olsun Hepimiz için hayırlısı olsun

Ben kocaeli yaş 35 bu 3.denemem ilk kimyasal 2.ikizler 17.hafta da sulari geldi kurtaj şimdi de dondurulmuslarlà yola devam ve tek koyduracagim bir tane olsun benim olsun Hepimiz için hayırlısı olsun
Tek çift allah hayırlısını versin canım tek embriyodanda ikiz olan olmuş kısmet canım benim hayırlısı:dua:

İnşallah canım saol bakalım hep beraber burda sevincimizi paylaşıcaz daha tanışmsdık bile herkes oldugu şehiri yaşını neler yaşadıgını yazsa tanışsak güzel olur ben ist kartalda oturuyorum yaş 35 ilk tüp denemem
Bende Antalya merkezde oturuyorum yasim 28. Bu 5. Denemem. 2. Denememden 4 yasinda bi kizim var ellerinizden öper. Eskiden Allahim bana bi evlat ver diye dua ederdim evladin sevgisini tadinca Allahim bir kez daha nasip et diye ediyorum Rabbim ikiser ucer evlat nasip etsin insallah

Bende Antalya merkezde oturuyorum yasim 28. Bu 5. Denemem. 2. Denememden 4 yasinda bi kizim var ellerinizden öper. Eskiden Allahim bana bi evlat ver diye dua ederdim evladin sevgisini tadinca Allahim bir kez daha nasip et diye ediyorum Rabbim ikiser ucer evlat nasip etsin insallah
Amin inşallah canımmmm :dua::dua:

İnşallah transfere kadar çıkar cnm ya kartl araştırmada yaptırdım ekim14 te bilmiyorum artık ne zaman çıkar 2 ay sonra diye yazmışlar kagıda
Bnda 1 buçuk ay snra çıkar demslerdi 20.ci.günde aradm ckmsti arama imkaninz varsa istersenz balsyn aramya soylediklerne bakmyn onlrn

Back
X