- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
Bende yapıyor canim yaklaşık bir saat oldu yapilali uykum gelmeye başladı bileGonal f uyku yaptımı arkadaşlar sizde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yapıyor canim yaklaşık bir saat oldu yapilali uykum gelmeye başladı bileGonal f uyku yaptımı arkadaşlar sizde![]()
15 kasimi 3 kisi bekliyoruz sanirim
sizi o kadar iyi anliyorumki baska kimse bsaol canım ınsallah oyle cok yasadıklarıma da takmak ıstemıyorm acıkcası bu 3.transferm oncekılerde neler hıssetmıstım neler olmadı cok umutlı da olmak ıstemıorm cok uzuluyorum sonraZaten olmazsa vazgeccem bu sevdadan allah ne ısterse o olsun herkesn kalbındekı olsun ınsallah
amın ınsallah hepımıze buraya pozıtıfı aldım sonrada dogurdum ben onları saglıkla demeyı nasıp etsın rabbimsizi o kadar iyi anliyorumki baska kimse b
u kadar hissedemez umudunuzu asla kaybetmeyin asla vazgecmeyin
aminnnn insallah sizin ilk iki denemeniz nasil olduamın ınsallah hepımıze buraya pozıtıfı aldım sonrada dogurdum ben onları saglıkla demeyı nasıp etsın rabbim
Aynen bendede yapıyor sürekli uykum var canım 2. GünBende yapıyor canim yaklaşık bir saat oldu yapilali uykum gelmeye başladı bile![]()
İgneler bendede uyku yapiyo bende tek bana oluyo saniyodummGonal f uyku yaptımı arkadaşlar sizde![]()
ılknde sbepsız ınfertılıte dıye basladık 2 blast embrıyo transfer edıldi cok buyuk umutlar verdıler tuttu bırı ama 8 haftalıkken gelısmedı kurtaj oldum dondurmuslardı gerı kalanları ıkıncısı 2 tane dondurulmus blast embrıyolardı hıc tutunamadı ılk yasadıgım kurtaj benı mahvetti sonrada dıerı tutmayınca cok uzuldum.baska bır merkezde suan bu transferlerım senın neolduaminnnn insallah sizin ilk iki denemeniz nasil oldu
bizde sebepsizle basladik 1. transf tuttu amaılknde sbepsız ınfertılıte dıye basladık 2 blast embrıyo transfer edıldi cok buyuk umutlar verdıler tuttu bırı ama 8 haftalıkken gelısmedı kurtaj oldum dondurmuslardı gerı kalanları ıkıncısı 2 tane dondurulmus blast embrıyolardı hıc tutunamadı ılk yasadıgım kurtaj benı mahvetti sonrada dıerı tutmayınca cok uzuldum.baska bır merkezde suan bu transferlerım senın neoldu
pgt oneriyolar benim icin erkenmis ama cozum mutlaka bulunur insallah hepimiz icin parasal anlamda cok yikici ben isimi biraktim buyuk sikintilar icinde cabaliyoruz Allah yardumcimiz olsun insallahhılknde sbepsız ınfertılıte dıye basladık 2 blast embrıyo transfer edıldi cok buyuk umutlar verdıler tuttu bırı ama 8 haftalıkken gelısmedı kurtaj oldum dondurmuslardı gerı kalanları ıkıncısı 2 tane dondurulmus blast embrıyolardı hıc tutunamadı ılk yasadıgım kurtaj benı mahvetti sonrada dıerı tutmayınca cok uzuldum.baska bır merkezde suan bu transferlerım senın neoldu
Amin canım hoşgeldinSelam kızlar bende adetimi bekliyorum eli kulağında 2 gün önce bitti doğum kontrol hapı bu iki günde gelir sanırım gelince başlıyacaz inşallah rabbim hepimize hamileyim demeyi nasip etsin inşallah
Ben gonal f 150 kullanıyorum canım istersen liste yap kim hangi aşamada daha güzel olmazmiGonal f 75 mg kullanan varmı aranızda canlar
Aynen canım onu aslında bi gönüllü arkadas yapsa güzel olur. Bende söyleyecektim yapalım diye bikaç gün daha bekliyim dedimBen gonal f 150 kullanıyorum canım istersen liste yap kim hangi aşamada daha güzel olmazmi
Hayırlı olsun canımm hoşgeldinKızlar öncelikle Allah hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin kucağınız tez zamanda dolsun inşaallah.. benim de tüp bebek tedavi sürecim eşimin sperm azlığı nedeniyle normal yolla gebe kalamamamla başladı Dün yumurtalarım alındı pazartesi de bir aksilik olmazsa inşaallah transfer olucak Allah yardımcımız olsun
evet canm bana esıme genetık testler kromozomlar hersey yapıldı kurtajdan sonra hıstereskopi yapıldı normal hersey bebek genetıge gıttı oda normalmıs yanı noye dıstu bılınmıyor bazen borsey olması gerekmıyor ıste ıkıncısıde hıc tutunmadıbizde sebepsizle basladik 1. transf tuttu ama
dusukle sonuclandi blast transferler garanti gozuyle bakiliyor gercekten benim daha sonra kan pihtilasmam ortaya cikti ilac ve igne kullanicam surecte ikinci denemem olcak tum testler yapildimi benim kromz analizi histereskopi gibi seylerde yaptim