2016 Kasım tüp bebek

Ben de progestan sabah ogle aksam 2 tane fitil seklinde, estrofem gunde 4 defa, ecopirin 1 defa, vinalac vitamin 1 defa, gun asjri progestan igne :KK43: ve hergun clexane igne.. Epeyce varmis benim :KK43:
Senin baya varmis bende az diye endiseleniyorum ama doktoruma da güveniyorum vardir bi bildigi

KIzlar benimde transferimin 4. Günü hem korku hem heyecan var hemde hiç bir belirti hissetmiyorum sizde de öyle mi
Heyecandan bişey hissedemezsin ve her ağrıyı acaba diye düşünürsün en zor kısmı bu bekleme süreci rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım

Senin baya varmis bende az diye endiseleniyorum ama doktoruma da güveniyorum vardir bi bildigi

Cok haklisin, doktorla iliskili bu ilaclarin fazlaligi diye dusunuyorum. Bir de hepimizin vucudu ve bunyesi farkli oldugu icin olabilir. Mesela sizin bir saglikli gebelik sureciniz ve dogumunuz var bence bu bile etkilidir. Sizin bunyeniz daha alisik oldugu icin yeterli gelmis olabilir.

2.embrıyomda transfer edıldı geldım.artk ıcımde 2tane var bırı dondurulmus ınsallah benı bırakmazlar guzel sonuclar alırız.buarada ben 2tedavımdede progesteron ıgne kullanıodım bu defa yok ssadece vajınal jel var bende bırde estrofem hıc ılac vermedıler folık asıt bıle bısey yazmamıslar kafam karıstı

2.embrıyomda transfer edıldı geldım.artk ıcımde 2tane var bırı dondurulmus ınsallah benı bırakmazlar guzel sonuclar alırız.buarada ben 2tedavımdede progesteron ıgne kullanıodım bu defa yok ssadece vajınal jel var bende bırde estrofem hıc ılac vermedıler folık asıt bıle bısey yazmamıslar kafam karıstı

Hayirli olsun. Guzel guzel tutunsunlar insallah :) Transfer sonrasi doktorunuzla gorusme imkaniniz oldu mu? Eger olmadiysa isterseniz sorun iciniz rahat etsin.

Hayirli olsun. Guzel guzel tutunsunlar insallah :) Transfer sonrasi doktorunuzla gorusme imkaniniz oldu mu? Eger olmadiysa isterseniz sorun iciniz rahat etsin.
doktorla tekrar konusamadm ama hemsıre gerek yok ılaclarına devam et yeter dedı cok farklı budefa hersey bende hayırlısı olaun artık 15 kasımı beklıycem heyacanla umutlaaa

Hayirlisi ile güzel sonuçlar alın bize de umut olun minnaklar bırakmasin annelerini

hayirli olsun insallah guzel haberlerini aliriz Allah yardimcin olsun gun gun anlat yasadiklarini bize :)

hayirli olsun insallah guzel haberlerini aliriz Allah yardimcin olsun gun gun anlat yasadiklarini bize :)
saol canım ınsallah oyle cok yasadıklarıma da takmak ıstemıyorm acıkcası bu 3.transferm oncekılerde neler hıssetmıstım neler olmadı cok umutlı da olmak ıstemıorm cok uzuluyorum sonraZaten olmazsa vazgeccem bu sevdadan allah ne ısterse o olsun herkesn kalbındekı olsun ınsallah

Back
X