2016 Kasım tüp bebek

Kızlar Opu dan sonra kasık ağrısı çeken var mı benim bugün 3. Gün bazı anlarda dayanılmıcak ağrılarım oluyor normal mi acaba aynı şeyleri yaşayan oldu mu

Kızlar Opu dan sonra kasık ağrısı çeken var mı benim bugün 3. Gün bazı anlarda dayanılmıcak ağrılarım oluyor normal mi acaba aynı şeyleri yaşayan oldu mu
Normal canım dr ağrı kesici vermiştir al onlar bende ilkinde almadım çok ağrım olmustu

Cok cok normal canim, hatta ben agri esigimin cok yuksek oldugunu dusunuyordum. Opu sonrasi fikrim degismisti rahatsiz edici bir agri olmustu. Ben 3 gun surekli agri cekmistim, sonra yavas yavas azaliyor.

Cok cok normal canim, hatta ben agri esigimin cok yuksek oldugunu dusunuyordum. Opu sonrasi fikrim degismisti rahatsiz edici bir agri olmustu. Ben 3 gun surekli agri cekmistim, sonra yavas yavas azaliyor.
Öylemi benimde bugün 3 .gün inşaallah geçer

Cok cok norml canm kac yumurtan toplandi ben opu dan sonra 3 gün hareket bile edemedim agridan acidan siskinlikten dayanilcak gibi degildi sonra gün gün hafifledi

Cok cok norml canm kac yumurtan toplandi ben opu dan sonra 3 gün hareket bile edemedim agridan acidan siskinlikten dayanilcak gibi degildi sonra gün gün hafifledi
14 yumurtam toplandı canım... opu olduğu gün çok iyiydim eve geldim normal hiçbişey hissetmedim hatta dedim ki aaaaa ne kadar kolaymış ama tabiii ertesi gün bir kasık ağrısı başladı yerimde duramadım ama neyseki sizde de olduysa bende anormal bir durum yok içim rahatladı teşekkür ederim

Demek ki sağlıklı inatçı çıktı annişine tutunacak inşAllah ben burada çok okudum aynı senin gibi durumda olup hamile kalanları peki sizde sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz birde
Demek ki sağlıklı inatçı çıktı annişine tutunacak inşAllah ben burada çok okudum aynı senin gibi durumda olup hamile kalanları peki sizde sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz birde
Esimde sperm azlığı ve anomalileri vardı o sebepten başladık tedaviye doktorum embriyolara genetik tanı yapılması gerek dedi yaptırdık sonuç bu.biz elimizden geleni yaptık ınsallah olumlu sonuçlanır hiç ümidim yok ama nasip

Insallah cnm . naptin islemin oldumu cnm. jadi hayirli olsun umarim yolundadir hersey cnm. sımsıkı tutunsun bebiklerrr annelerineee
Oldu transferim. Amin canım benim inşşşş hepimizin olumlu olarak sonuçlanır
Ayy ben bi an teste gidiyorsun zannettim senin transfer günün demi bugun? Hadi hayirlisi bakalim. Lutfen 2 embriyo koydur ☺

Kuzum iki koydurdum valla bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin hepimize inşşş :)
Senin baya varmis bende az diye endiseleniyorum ama doktoruma da güveniyorum vardir bi bildigi
aklın kalmasın kuzum aynı dr farklı ilaçları veriyo. O tamamen senin yumurtalıklarınla alakalı.. huzursuz etme boşyere kendini :)
Selam kızlar bende adetimi bekliyorum eli kulağında 2 gün önce bitti doğum kontrol hapı bu iki günde gelir sanırım gelince başlıyacaz inşallah rabbim hepimize hamileyim demeyi nasip etsin inşallah
amin canım benim isteyen herkese nasip etsin.. daha dün transfer yapıldı ama beklemek cidden
Kızlar sabah erkenden opu var uyku uyuyamiyorum sürekli dua ediyorum inşallah iyi haberlerle çıkarım.
Bana şans dileyin lütfen...
kuzum yeni gördüm inş rahat geçmiştir. Hayırlı olsun opun inş..

Drunla görüştün mü canım. Her bünyeye göre değişiyo ama çok şiddetli olmaması gerekiyo diye biliyorum

Drunla görüştün mü canım. Her bünyeye göre değişiyo ama çok şiddetli olmaması gerekiyo diye biliyorum
Görüştüm canım normal diyor yarın transfer günüm zaten inşaallah yoktur ama anormal bir durum varsada çıkar yarın.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kolaylaştırsın inşaallah

Görüştüm canım normal diyor yarın transfer günüm zaten inşaallah yoktur ama anormal bir durum varsada çıkar yarın.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kolaylaştırsın inşaallah
Normal dediyse korkma kuzum. Ama seni anlıyorum iyice paranoyak olduk hepimiz yaa..

Kızlar ya bişi sorcam fena halde afedersiniz kabızım. Kayısı suyu içtim bol bol ılık su içiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana fikir verin lütfen ya napıcam ben

Ben de sen gibiyim. Daha dün transfer oldum tuttu diyo seviniyorum sonra da ümitsizliğe kapılıyorum ne bilim değişik işte :)
Cnm hayirlisi olsun insallah duygu dalgalanmalar8 demwkki hepimizde var. bende anim animi tutmiyor bi cok umutluyum 5 dakika sonra aglama istegi icimde ya yok tutmaz bosuna ugraaiyoruz diyorum. Rabbim buyuk insallah olucak burda hepimiz guzel haberleri mujdeliyicez Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…