2016 Kasım tüp bebek

G Gul-Can kuzu baptın başladın mı tedaviye?
Ayyy canım hoşgeldinn hayırlı olsun bebişin çok sevindim tatlım evet başladım gonalf 75 , antibiyotık ve folbiol verdi dr. canım bugun 3. İğne vurdum yarın 4 salı kontrol var tekrar dua et tatlım bana hamiş duası kabul olur.

Canım benim Allah razı olsun dua etmem mi isteyen herkese ederim tabiki. Hayırlı olsun tedavin seninde kuzum. Cuma öğrendik bizde çok şükür bin şükür

Canım benim Allah razı olsun dua etmem mi isteyen herkese ederim tabiki. Hayırlı olsun tedavin seninde kuzum. Cuma öğrendik bizde çok şükür bin şükür
İnşallah ikiz bebişlerdir canım çok istiyordun allah kucagına almayı nasip etsin. Topikteki arkadaslara moral olursun neler yaşadın neler tavsiye edersin tatlım

İnşallah ikiz bebişlerdir canım çok istiyordun allah kucagına almayı nasip etsin. Topikteki arkadaslara moral olursun neler yaşadın neler tavsiye edersin tatlım
Allaha şükür dualarım kabul oldu canım. Kesinlikle pozitif düşünce kesinlikle. Ve çok araştırmayın çok bilmeyin çok kafanıza takmayın. Protein ağırlıklı beslenin dinlenin bol bol. Kolay bir süreç değildi ama bin şükür canım benim. Hiç kötü düşünmedim tedavi başladığı bir gün itibariyle inandım hep. Ve hep hayırlısıysa istedim

Evet hep enerjik pozitiftin darısı başımıza artık çok zor süreç tabi insan kafasına takıyo moral bozuluyo ara ara korku sarıyo. Dondurdunmu yumoşlarını canım

Transferin 5. Gunu ovitrelle kullanilmasini mail ile doktoruma sordum insallah cevap verir? Bu benim 5. Tedavim hic bu sekilde uygulanmadi. Kizimda da uygulanmadi faydası olur mu diye sordum? Bakalim yarina kadar cevap verecek mi? Arayip sormaya cekindim işine karismak gibi olmasin diye ☺

Cumartesi opu olan birinin sali günü 3. Gunu olur cnm
Çok sağol canım benim uff öyle heyecanlıyımki ya birde acayip şişkinlik ve afedersiniz gaz oldu bende opü den sonra sizde de oldu mu öyle birşey hiç dinlenemedim belkide ondandır transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz yeme içme dinlenme sınırları nasıl olmalı yoksa rutin hayatımıza devam etmemizdir mi daha iyi olur bilmiyorum

Opudan sonra siskinlik icin bol su icmen lazim. Transferden sonra o yada bu yok aslinda Rabbim ol derse oluyor ama agir kaldirma cok yorulma yok yürüme ama 12 gunde eve kendini baglama sonrasinda da psikolojik bunalim başlıyor. Doktorum ilk gün dikkat et yat sonrasinda normal hayatina donebilirsin dedi ama ben yinede dinlenmek icin rapor aldim evde yemegimi yapiyorum evimi topluyorum misafirlige gittik aksam uzeri tatli yemege gittik Rabbim yeterki ol desin

Sağ olsunlar okadar sormama rağmen bol su falan demediler merkezde bana ve bugün çok fena şişim var normalde çok su içerim tersine bu aralar hiç içmedim bugünden itibaren dikkat edeyim aynen çok haklısın fazla günlük rutinimizden çıkmayalım bnde raporluyum ama çok yatmayı düşünmüyorum rabbim ol derse olur bol bol birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…