2016 Kasım tüp bebek

Selam arkadaşlar, benim cumartesi yum toplama olacak inşallah. O gün için önerdiğiniz bir şey var mı? İşlem öncesinde ve sonrasında yapılmadı gerekenler filan :KK51:

Bugun transferin 7.gunundeyım acayıp kasık agrısı yasıyorum ve midem bulanıyo sabah mide bulantısından uyandım ınsallah tutmustur umutlu olmak :110:

Bende de durum benzer. 3 gundur kasik agrim var..ignelerden mi oluyor diye surekli sorguluyorum :o

İnşallah canim. bende hiç bir belirti yok zaten çok ümitli değilim senin kaç tane embriyo nakli yapoldi
iki canım bırı 3.gun bırı 5.gun ardısık belırtı olmaması belkı daha ıyıdır benım hep kasıklarım agrır adet olmadan oncede oyuzden guzel dusunmek ıstıorm sadece sende pozıtıf ol..bırde bı transferden sonra gonapeptyl vuruldm 4gun once bu ıdrar testıno etkılermı sen bılıomsn

benimde cuma gunu transferim oldu tatlim 2. gun transferi ve ayni ilaclari kullaniyoruz. benim hemsirenin soylemesine gore bi anlatyiklarin ilaclarin yan etkisi cnm hatta vajinal kanaman bile olabilir panik yapma biz ne olursa olsun test gununu bekliyecegiz ve test gunune kadar ilaclari aksatmaddan almalisiniz dedi. bugunde bi tane gobekten ignem vardi transferden sonra olmam icin vermislerdi onu yaptim
cumada progestone ignem var kalcadan bekliyorum. hepimiz icin hayirlisi olsun insalah cnm.

MERHABA cANIM. tRANSFERİN NASIL GİDİYOR VAR MI HİÇ BELİRTİN BENDE HİÇ BELİRTİ YOK HEPSİ KENDİ KURUNTUM MİDE YANMASI BULANMASI
SADECE KASIK BOLGEM DOLU DOLU SANKI ŞİŞ GİBİ HISSEDİYORUM KENDİMİ

Selam arkadaşlar, benim cumartesi yum toplama olacak inşallah. O gün için önerdiğiniz bir şey var mı? İşlem öncesinde ve sonrasında yapılmadı gerekenler filan :KK51:
Canim bi hece once saat 12 den sonra bisey yiyip icme sadece okadar gerci merkezdeki hemsireler bilgi verir sana. sen zaten bisey yapmiyosun opu aninda misil misil uyuyosun doktor yapiyor gerekeni rahat ol :ıslık::uykucu::uykucu:

MERHABA cANIM. tRANSFERİN NASIL GİDİYOR VAR MI HİÇ BELİRTİN BENDE HİÇ BELİRTİ YOK HEPSİ KENDİ KURUNTUM MİDE YANMASI BULANMASI
SADECE KASIK BOLGEM DOLU DOLU SANKI ŞİŞ GİBİ HISSEDİYORUM KENDİMİ
Bendede yok cnm arada kasık agrim oliyor ama o ayni zamanda adet belirtiside oldugu icin pek umutlanamiyorum. tek care beklemek tatlim bir haftamiz kaldi hayirlisi insallah.

Size 15 gun sonrami tesr dendi. bana 12 gun sonra dendi hagisi netki acaba
canım hastaneden verilen kâğıtta 15. gün yapın ve hastaneye sonucu bildirin dediler ama ben forumlarda okumuştum 3. gün embriyosu 9ve 10. gün sonuç çıkıyor diye pozitif gören cok olmuş bende yaptırdım 9.gün negatifti.

canım hastaneden verilen kâğıtta 15. gün yapın ve hastaneye sonucu bildirin dediler ama ben forumlarda okumuştum 3. gün embriyosu 9ve 10. gün sonuç çıkıyor diye pozitif gören cok olmuş bende yaptırdım 9.gün negatifti.
Hmmm anladim banada 12. gun merkezimize gelin ve kan testinizi yaptirin dediler. bekleyoruz benimde 6. gunum henuz hayirlisi insallah hepimiz icin cnm . sen testini bende 12. gun tekrarla bazen bi gecede bile degisiyormus bu hcg orani

Canim bi hece once saat 12 den sonra bisey yiyip icme sadece okadar gerci merkezdeki hemsireler bilgi verir sana. sen zaten bisey yapmiyosun opu aninda misil misil uyuyosun doktor yapiyor gerekeni rahat ol :ıslık::uykucu::uykucu:
Teşekkür ederim canım, dediğin gibi bilgi verdiler. Yine de ekstra durumlar için bilgi almak istedim

Back
X