2016 Kasım tüp bebek

20 sinde kan testim var.. 3 folikulle basladik. Biri bos cikti .. Iki yumurta toplandi , bunlardanda biri malesef ise yaramaz cikti .. Son kalan cok iyi bolunerek 3. Gunde transfer edildi:)
Daha evvel gebeligim oldu ama sonlandi malesef.. Bu defa olur umarim .. Yas 42

Sizin hemen mi oluyor kizlarctransferiniz ya benim drm 2 adet gecsin gel dedi :( dogum kontrol hapi verdi 2ci adeti bekliyom:(

Merhaba arkadaslar.ben polikistik overliyim ve 1 yildir tedavi goruyorum.2.asilamam yapildi beklemedeyim.bu da olumsuz olursa sizce 3.asilamayida denemeli miyim yoksa tup bebegemi gecmeliyim.doktorumda pek 3.asilama taraftari diil.sizler ne dersiniz
Sakin bekleme cnm sadece zaman kaybi 5 asilama yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum parana yazik asilamaya verecegin parayla tup bebegin 4te1ni karsiliyorsun ve sadece %15sans var

Opu olali 1 ay oldu sizin ayni ay oldu hep galiba beni niye bekletiyor anlamadim yaa :(

Cnm eczaci tanidikti resmen kara borsa yenge dedi bu ilacta fiyat konusunda saglik bakanligi zorunluluk vermiyormus cnm o yuzden isine gelen isine gelen fiyata veriyor mlsff
Hımmm ok canım ama arkadaslar yeni tedaviye başlayanlar mutlaka araştırsın ilaçları bikaç eczane sorup öyle alsınlar gerek yok fazla para ödemeye :110:

Opu olali 1 ay oldu sizin ayni ay oldu hep galiba beni niye bekletiyor anlamadim yaa :KK43:
Çok fazla yumoşunmu oldu öyle bikaç kişiyi okudum bende aynı ay işlemi olmayan drlar dinlenmesi için gelecek ay demişler. Bende şimdi ovitrelle vurdum kendime pazartesi toplancak inşallah:dua:

Cnm
Opu olali 1 ay oldu sizin ayni ay oldu hep galiba beni niye bekletiyor anlamadim yaa :KK43:
Benim ilk denemede bekletmeden transfer etti tutmadı rahim kaynaklı fazla kalinlasma dedi bu iğneler rahimi çok yoruyor ikincide dondurup doğal siklusta transfer yapixak şen doktoruna güven rahat ol

Merhaba cnm ikimizde benzer asamalardayiz bnde ignenin 3. Gunundeyim beni 6. Gun kontrolr cagirdi. Sen hangi igneleri kullniyrsn? Ben gonalf 150 doz merional ve femara hap kullaniyrm. Sali baska ilaclarda ekleyecek sanrm kac yumos var sende
Ben gonal f 300 dozla basladim 4 gün, bugun gonal f 225 ve menopur vuruldum, yarında cetrotide eklenecek. Tam hatırlamamakla beraber iki tane 12 lik bir tane 11lik ve 8 tane 9 luk vardı galiba iyi geliştiklerini söyledi ama ben kist oluşacak diye çok korkuyorum çünkü normal aylardada oluşuyor. Dua edin oluşmasın. Nerde tedavi görüyorsun.

Back
X