- 30 Eylül 2016
- 99
- 49
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım hemen ekliyorumKizlar bugün benimde transferim yapildi 2 ebriyo transfer edildi 11 gun sonra sonucum var yasim 25 benide ekleyin listeye
22 kasım demi canımKizlar bugün benimde transferim yapildi 2 ebriyo transfer edildi 11 gun sonra sonucum var yasim 25 benide ekleyin listeye
23 galiba22 kasım demi canım
Hayirli olsun tedavin ins hayirli sonuclar aliriz. Bnde ignelerde 3. Gundeyim ne gibi agrilarin var cnm hangi igneleri kullaniyrsn?Herkese iyi akşamlar kızlar uzun zamandır okuyorum fakat yeni üye oldum. Bende 7 kasım da tüp bebek tedavisi ne başladım bugün 6 . günüm ignelerde. Çok agrim oluyor. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benide ekleyin listeye :)
Tabiki eklerim canım transfer oldugunda. Benimde bugun son iğnemi vurcam pazartesi opu toplama işlemim var. Çok fazla agrım olmadı ama çok halsizdim kaç gündür. Yaş kaç ilk denememiHerkese iyi akşamlar kızlar uzun zamandır okuyorum fakat yeni üye oldum. Bende 7 kasım da tüp bebek tedavisi ne başladım bugün 6 . günüm ignelerde. Çok agrim oluyor. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benide ekleyin listeye :)
Benmde bugün transfer oldu cnm 2 tane transfer edildi inşallah bizde pozitif görenlerden olurzKizlar bugün benimde transferim yapildi 2 ebriyo transfer edildi 11 gun sonra sonucum var yasim 25 benide ekleyin listeye
Hımm yaş kaç cnm sonuc ne zaman oluyo yaz senide ekleyeyim listeye hayırlı olsunBenmde bugün transfer oldu cnm 2 tane transfer edildi
Teskr edrm 27 sonuç 24 kasmHımm yaş kaç cnm sonuc ne zaman oluyo yaz senide ekleyeyim listeye hayırlı olsun![]()
Bende kullandım o iğneden 5 tane canım.32 yaşındayım ilk denemem. 12 yıllık evliyim. Bugün kontrol vardi menopur la basladik bugun orgalutran diye bir igne ekledi göbekten yaptılar. Kasiklarimda cok agri oluyor. Ptesi tekrar çağırdı
Herkesin değişiyo galiba benim ilaçlara başlandıktan sonra 11. Gün toplandı :)Kaçıncı günü topluyolar peki nekadar daha igne olucam
Darısı başıma inşallah:)Herkesin değişiyo galiba benim ilaçlara başlandıktan sonra 11. Gün toplandı :)
Canım bende 7 Kasım başladım tedaviye dün ilk kontrolüm vardı çok iyi gelişmişler dedi dün orgalutrana başladım ama çok acıyor yaa yakıyor inşallah pozitif haberler veririz hepimiz32 yaşındayım ilk denemem. 12 yıllık evliyim. Bugün kontrol vardi menopur la basladik bugun orgalutran diye bir igne ekledi göbekten yaptılar. Kasiklarimda cok agri oluyor. Ptesi tekrar çağırdı
Evet bencede çok yakıyor inşallah hepsini unuturuz sonuçları öğrenince. Sen hangi sehirdesin ben bursadayimCanım bende 7 Kasım başladım tedaviye dün ilk kontrolüm vardı çok iyi gelişmişler dedi dün orgalutrana başladım ama çok acıyor yaa yakıyor inşallah pozitif haberler veririz hepimiz
Hataydayim bende salı günü gidecem kontoleEvet bencede çok yakıyor inşallah hepsini unuturuz sonuçları öğrenince. Sen hangi sehirdesin ben bursadayim