2016 Kasım tüp bebek

Esim idrar testini almis gelmis sabah yapayim dedim ama dayanamadim yaptım ne yazikki negatif silik falanda yok bembeyaz duruyoe hayirlisi bakalim bide sabah yapayim. Oda negatif cikarsa 11. Gunde aksama kan vercem.ona bakcaz artık
canm sabah yap cok etkılıo ckmayabılır oda olmazsa kanda cıkar ınsallah

ıcerıyo galıba canım ama catlatma ıgnelerı kadar cok degıl cunkuben 7.gunu yaptm sılıl cktı ıgneden dedım ama 2gundır yıne yapıorm hep daha koyulasıyo ıgneden olsaydı aynı kalırdı bence o ıgne etkılı deıl vucut atıo yanı ınsallah oyledır
Bna çatlatma iğnesi dediler küçük yumrtlarn var onlar catlasn dye verdik dedi hemşire arastrym bende smdi

Merhaba arkadaşlar benim bugün ilk kontrolümdü 4 günde baya büyümüş yumoşlarım salı gününü çağırdı ve iki igne daha ekledi doktor. Önumüzdeki hafta opu olurum heralde. Sizin sürec ne kadar sürmüştü? Kaç günde olgunlastılar ve hangi ilaclari kullandiniz?

P

Yok.cnm.8 9 günlerde yapcm ondn sordm ben kendmi böyle yavaş yavaş alstrym testlerle
ben ışl tramsferımdede bıkacgn sonra ıgne yapmıstım ozmaan pregnyldı hcg ıcerıodu ama hıc pozıtıf cıkarmamıstı bılemıorm ama ınsallah oyledır 3gundur gıderek koyulugu arttı bnm eger ıgmedense cok uzulurm neyse artık

ben ışl tramsferımdede bıkacgn sonra ıgne yapmıstım ozmaan pregnyldı hcg ıcerıodu ama hıc pozıtıf cıkarmamıstı bılemıorm ama ınsallah oyledır 3gundur gıderek koyulugu arttı bnm eger ıgmedense cok uzulurm neyse artık
İğneden olsa koyulaşmazdı hayırlı olsun sende hamilesin darısı başımıza bu arada şu ana kadar kesinleşen negatif var mı

Esim idrar testini almis gelmis sabah yapayim dedim ama dayanamadim yaptım ne yazikki negatif silik falanda yok bembeyaz duruyoe hayirlisi bakalim bide sabah yapayim. Oda negatif cikarsa 11. Gunde aksama kan vercem.ona bakcaz artık

Bence de canim, sabah ilk idrar onerilen. Haydi insallah guzel haberler olsun

İğneden olsa koyulaşmazdı hayırlı olsun sende hamilesin darısı başımıza bu arada şu ana kadar kesinleşen negatif var mı
cok koyu deıl tabıkı ama ılk yaptıgıma gore bugun de baya pembe belırgın bende ıgneden deıldır artık doye dusunuyodm ama arkdas da sorunca suphelendm uzuldumde bıraz ınsallah oyledır ve senınde poztıf cıkar sonuna kadar

Ne zmandan beri yapyn idrar testi cnm

Merhaba arkadaşlar benim bugün ilk kontrolümdü 4 günde baya büyümüş yumoşlarım salı gününü çağırdı ve iki igne daha ekledi doktor. Önumüzdeki hafta opu olurum heralde. Sizin sürec ne kadar sürmüştü? Kaç günde olgunlastılar ve hangi ilaclari kullandiniz?
Merhaba cnm ikimizde benzer asamalardayiz bnde ignenin 3. Gunundeyim beni 6. Gun kontrolr cagirdi. Sen hangi igneleri kullniyrsn? Ben gonalf 150 doz merional ve femara hap kullaniyrm. Sali baska ilaclarda ekleyecek sanrm kac yumos var sende

Back
X