- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Hayırlı olsun benimde çok gözümde büyüdü keşke transfer olmuş olsa da beklesem diyorum şimdi sıkıldım tüp bebek yaptırmaktanınsallahhhh canım bugun 5 gunum transfer olalı zaman gecmıo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun benimde çok gözümde büyüdü keşke transfer olmuş olsa da beklesem diyorum şimdi sıkıldım tüp bebek yaptırmaktanınsallahhhh canım bugun 5 gunum transfer olalı zaman gecmıo
Aynen bende çok sıkıldımHayırlı olsun benimde çok gözümde büyüdü keşke transfer olmuş olsa da beklesem diyorum şimdi sıkıldım tüp bebek yaptırmaktanbaşka şansımızda Yok mecbur inş emeklerimiz boşa çıkmaz ..
Hemen zaman geçse keşke demiAynen bende çok sıkıldım
Evet zaman çabuk geçse bunda da Dr konusunda da hem fikiriz..boş durmayalimHemen zaman geçse keşke demieşimden çok gördü doktor oramı :)) iğne ilaç narkoz yorucu keşke daha kolay olsa şu tüp bebek:)
Valla benim dr bayan ama o ortam zaten sinir bozucuEvet zaman çabuk geçse bunda da Dr konusunda da hem fikiriz..boş durmayalimyapalim
![]()
Beterin beteri var napalim buna şükürHemen zaman geçse keşke demieşimden çok gördü doktor oramı :)) iğne ilaç narkoz yorucu keşke daha kolay olsa şu tüp bebek:)
cook haklısın canım yorucu ve sıkıcı surec....karnım davul gbı ıgnelerden ılaclardan zaten balık etlıydım sımdı hamıle gbı oldum ınsallah gercegıde olur amınHayırlı olsun benimde çok gözümde büyüdü keşke transfer olmuş olsa da beklesem diyorum şimdi sıkıldım tüp bebek yaptırmaktanbaşka şansımızda Yok mecbur inş emeklerimiz boşa çıkmaz ..
Kilo yapiyo galiba igneler dimi ne kadar yemeğe dikkat etsekte 3 Kilo fazla var şu 10 günlük igne surecimdecook haklısın canım yorucu ve sıkıcı surec....karnım davul gbı ıgnelerden ılaclardan zaten balık etlıydım sımdı hamıle gbı oldum ınsallah gercegıde olur amın
Anlıyorum seni ama sabır eğleneceğim şeyler yap film kitap falan bir hafta var sadece test gününe ilk senden alacağız galiba güzel haberiınsallahhhh canım bugun 5 gunum transfer olalı zaman gecmıo
Valla ben ilk tedavimde kilo almadım aksine 2 kilo verdim herşey kafada bitiyor syresliydim ve yorucuydu kilo falan almadımKilo yapiyo galiba igneler dimi ne kadar yemeğe dikkat etsekte 3 Kilo fazla var şu 10 günlük igne surecimde
ben tedaviden önce 4 ay kadar biesteron dhea kullandım. 4 kilo aldım. iğnelerle 1 kilo aldım sadece total de 5 kilo yukarı çıktım. :)Kilo yapiyo galiba igneler dimi ne kadar yemeğe dikkat etsekte 3 Kilo fazla var şu 10 günlük igne surecimde
Evet canim gayet iyi kilo yapio,malesefKilo yapiyo galiba igneler dimi ne kadar yemeğe dikkat etsekte 3 Kilo fazla var şu 10 günlük igne surecimde
Bende film vs izliorum,,,hadi inşallah bende guzel haberler alirim hepimiz kacinci gununuzdesiniz tedavinin hangi asanasiAnlıyorum seni ama sabır eğleneceğim şeyler yap film kitap falan bir hafta var sadece test gününe ilk senden alacağız galiba güzel haberi
benim yarın ilk olacak :)Bende film vs izliorum,,,hadi inşallah bende guzel haberler alirim hepimiz kacinci gununuzdesiniz tedavinin hangi asanasi
Yaa işte onu bende kullandım bi de yanında omega falan derken o yüzden kilo oldu belki deben tedaviden önce 4 ay kadar biesteron dhea kullandım. 4 kilo aldım. iğnelerle 1 kilo aldım sadece total de 5 kilo yukarı çıktım. :)