2016 Kasım tüp bebek

Selam kızlar bende kısaca kendimden bahsedim 3 tüp bebek tedavim oldu ilki 3 günlük 10 hücreli tek Embryoydu tuttu düştü malsf kimyasal gebelik yasadm snra 4 ve 8 hücreli dondurulmuş Embryo denedim tutmadı sonra iğneler le sifrdan 3cu ye basldm 2 tane 5.ci gün Embryosu iyi ve orta kaliteli idi oda tutmadı ben bunlar i 1 ay arayla yapmstm tabi baya yiprandm snr ara vermstm 8 ay oldu işte 4.cuye kolları sıvadım tedavimin 6.ci günündeyim bu aksm 6.ci ignemi vuruncam menegon vurunym benden ilk tedavmde 6 3.cude 8 yumurtam olmstu fazla gelsmyo yumurtm . nednse dktr m dozlari arttrti smdi eskiden 2 doz 1 su 3 doz 1 su olrk devam etmstm smdi 4 doz 2 su olrk devam edym Rabbim herkese nasip Etsn inşallah kurban oldgm Rabbim kimsenin kucagni bos birakmsn

Dün doktrm histeroskopi YAPCz dedi bnde arastrdm ne ooldgnu öğrendim ama burda histeroskopi yaptiranlara bişey sormak istym histeroskopi hangi gün yaplyo ve kaç gün snra transfer yaplyo inşallah 1 ay bekletmezler beni

Selam kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla guzel haberler almayi nasip etsinbende bugun tup bebek tedavisine basladim ilk ignemi vurundum. İlk denememiz olacak bu. Daha once malesef 2 kez dis gebelik yasadim ve her iki tüpümüde aldilar. O yuzden normal yolla hamile kalma sansim kalmadi. Tum dualarimiz tup bebek tedavisine kaldi. bahceci fulyada tedavi goruyorum. Sali gununede kontrol yazdi doktor. . Bakalim umarim guzel olur hersey. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Inşallah tüp bebek çare olur_ Siz de ve burdaki tüm arkadaşlar da anne olur.
Ben de 5 düşükten sonra ümidi tüp bebeye bağladim...
Siz embriyolara genetik inceleme cgh/ ngs yaptıracak misiniz?
Evet bugün başladım tedaviye Gonalf-450 ile...187,5 ML vuracağız ama bu ay transfer olmayacak,genetik tanıya yollayacağız embriyoları

Az önce geldim doktordan.Bakalım çıktık bir yola Allah yardımcımız olsun.Reglimin 2. günü,18 tane yumurta gördü ve gonalf 450 ile başlayalım dedi.İlk kontrol pazar sabahı,o güne kadar dozum 187.5 ml olacak,duruma göre arttırıp azaltır heralde.Ama benim daha önce iki tane kalbi duran bebeğim olduğu için bu ay oluşan embriyolar genetik tanıya gidecek,önümüzdeki ay duruma göre transfer edilecek.Biraz daha uzun bir süreç benim ki ama mutlu son için değer diye düşünüyorum.Allah hepimiz için hayırlısını versin kızlar...

Ah canım ne güzel ve heyecanlı bekleyiş benim de ctesi opü peki senin kaç yumurtan oluşmuştu kaçı transfer edilmişti
5 yumurta vardı 4 ü işleme alındı 3ü döllendi 2si grade 1a 1 tane grade 2a yani 3 tane transfer edildi endumetrıum 16 dedi doktorum 3. Gün embriyo transferi oldu hayırlısı Allahtan

Selam kızlar bende kısaca kendimden bahsedim 3 tüp bebek tedavim oldu ilki 3 günlük 10 hücreli tek Embryoydu tuttu düştü malsf kimyasal gebelik yasadm snra 4 ve 8 hücreli dondurulmuş Embryo denedim tutmadı sonra iğneler le sifrdan 3cu ye basldm 2 tane 5.ci gün Embryosu iyi ve orta kaliteli idi oda tutmadı ben bunlar i 1 ay arayla yapmstm tabi baya yiprandm snr ara vermstm 8 ay oldu işte 4.cuye kolları sıvadım tedavimin 6.ci günündeyim bu aksm 6.ci ignemi vuruncam menegon vurunym benden ilk tedavmde 6 3.cude 8 yumurtam olmstu fazla gelsmyo yumurtm . nednse dktr m dozlari arttrti smdi eskiden 2 doz 1 su 3 doz 1 su olrk devam etmstm smdi 4 doz 2 su olrk devam edym Rabbim herkese nasip Etsn inşallah kurban oldgm Rabbim kimsenin kucagni bos birakmsn
Amin amin hayırlısıyla bu tedavinde yavrucaklarını kucağına alırsın inşAllah bu topik bize Uğur getirecek çünkü birbirimize sürekli dua ediyoruz bu arada sizde sorun neydi yaş kaç

Back
X