- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Aaaa çok iyi olmuş 1 dk sürüyor ama zordu gerçekten sonuç ne oldu sizin merakettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa çok iyi olmuş 1 dk sürüyor ama zordu gerçekten sonuç ne oldu sizin merakettim
Bana,da,canlı atıldı hiç agri olmadı herkesin bünyesi farklı demek kiBugün rahime cizik atıldı çok ağrıdı canlı canlı aneztezisiz
Evet bugün başladım tedaviye Gonalf-450 ile...187,5 ML vuracağız ama bu ay transfer olmayacak,genetik tanıya yollayacağız embriyolarıInşallah tüp bebek çare olur_ Siz de ve burdaki tüm arkadaşlar da anne olur.
Ben de 5 düşükten sonra ümidi tüp bebeye bağladim...
Siz embriyolara genetik inceleme cgh/ ngs yaptıracak misiniz?
Bugun transferim oldu 12 gunluk bekleme surecine girdim ☺Aaaa çok iyi olmuş 1 dk sürüyor ama zordu gerçekten sonuç ne oldu sizin merakettim
Anestezi uyutmazmış grip olunca o yüzden ama iyiyim çok şükür geçti gibiGrip olunca niye erteliyor ki ilaç kullanabilion mu grip için ya o ârada catlarlarsa nolacak
Ah canım ne güzel ve heyecanlı bekleyiş benim de ctesi opü peki senin kaç yumurtan oluşmuştu kaçı transfer edilmiştiBugun transferim oldu 12 gunluk bekleme surecine girdim ☺
Ben de ikitane çok istiyorum inş transfer eder sizin kaç yumurta oluşmuştu kaçı döllendiHaydi hayirlisi :) ben de simdi eve geldim. 2 tane transfer edildi. Allahin izni ile hersey yolunda olacak. Kismetin onune gecilmezmis üçüz olur ikiz olur ayyy ne guzel :)
Ben de ikitane çok istiyorum inş transfer eder sizin kaç yumurta oluşmuştu kaçı döllendi
5 yumurta vardı 4 ü işleme alındı 3ü döllendi 2si grade 1a 1 tane grade 2a yani 3 tane transfer edildi endumetrıum 16 dedi doktorum 3. Gün embriyo transferi oldu hayırlısı AllahtanAh canım ne güzel ve heyecanlı bekleyiş benim de ctesi opü peki senin kaç yumurtan oluşmuştu kaçı transfer edilmişti
Amin amin hayırlısıyla bu tedavinde yavrucaklarını kucağına alırsın inşAllah bu topik bize Uğur getirecek çünkü birbirimize sürekli dua ediyoruz bu arada sizde sorun neydi yaş kaçSelam kızlar bende kısaca kendimden bahsedim 3 tüp bebek tedavim oldu ilki 3 günlük 10 hücreli tek Embryoydu tuttu düştü malsf kimyasal gebelik yasadm snra 4 ve 8 hücreli dondurulmuş Embryo denedim tutmadı sonra iğneler le sifrdan 3cu ye basldm 2 tane 5.ci gün Embryosu iyi ve orta kaliteli idi oda tutmadı ben bunlar i 1 ay arayla yapmstm tabi baya yiprandm snr ara vermstm 8 ay oldu işte 4.cuye kolları sıvadım tedavimin 6.ci günündeyim bu aksm 6.ci ignemi vuruncam menegon vurunym benden ilk tedavmde 6 3.cude 8 yumurtam olmstu fazla gelsmyo yumurtm . nednse dktr m dozlari arttrti smdi eskiden 2 doz 1 su 3 doz 1 su olrk devam etmstm smdi 4 doz 2 su olrk devam edym Rabbim herkese nasip Etsn inşallah kurban oldgm Rabbim kimsenin kucagni bos birakmsn
Hayırlı sonuçlar alacağız inşAllah hep beraberBende yarın başlıyorum bakalım randevumu aldım ilk denemem herkes için hayırlısı olsun canlarr![]()
Güzel sonuçları göreceğiz hep birlikte inşallah :)Bugun transferim oldu 12 gunluk bekleme surecine girdim ☺
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebislerHaydi hayirlisi :) ben de simdi eve geldim. 2 tane transfer edildi. Allahin izni ile hersey yolunda olacak. Kismetin onune gecilmezmis üçüz olur ikiz olur ayyy ne guzel :)
Haydi hayirlisı ilk ve son olsun bebis olsunBende yarın başlıyorum bakalım randevumu aldım ilk denemem herkes için hayırlısı olsun canlarr![]()