2016 Kasım tüp bebek

Bende Antalya merkezde oturuyorum yasim 28. Bu 5. Denemem. 2. Denememden 4 yasinda bi kizim var ellerinizden öper. Eskiden Allahim bana bi evlat ver diye dua ederdim evladin sevgisini tadinca Allahim bir kez daha nasip et diye ediyorum Rabbim ikiser ucer evlat nasip etsin insallah
Mrb canım benimde bir kızım var kardeş istiyorum kızına bende kısmet olursa bende senin gibi düşünürdüm bir tane olsun yeter derdim ama dediğin gibi tadı bir başka insan istiyor tabi önce Rabbim hic anneligi tatmayan arkadaşlarımıza nasip etsin yanı sırada bizlere de tekrar ayni duyguları tattirsin insallsh

Ben İzmirde yasiyorum, 34 yasindayim. İlk tup bebek denememiz, 2014 yilinda kendiliginden gebelik olustu fakat 5 haftalik iken kese bozulmasi nedeni ile kurtaj oldum. Sonrasinda genetik testler yapildi ve kan pihtilasmasi tespit edildi. Suanda dondurulmus 2 embryo transfer edildi. 15 kasimi bekliyorum :) insallah guzel haberler aliriz hepberaber

merhaba kader arkadaşlarım ben ilk defa girdim bu platforma bu ay 2. tüp bebek denemem olacak 1si düşükle sonuçlandı akabinde testler yapıldı kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik coraspirin ve ginera kullanıyorum şimdi rahim hazırlanıyor sizin gibi heyecanla bekleyişteyim blastokist transferi yapılacak sizinle paylaşmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhhhh
Rabbim 2. Yi son yapar inş herşey gönlünce olsun inş...

Ben İzmirde yasiyorum, 34 yasindayim. İlk tup bebek denememiz, 2014 yilinda kendiliginden gebelik olustu fakat 5 haftalik iken kese bozulmasi nedeni ile kurtaj oldum. Sonrasinda genetik testler yapildi ve kan pihtilasmasi tespit edildi. Suanda dondurulmus 2 embryo transfer edildi. 15 kasimi bekliyorum :) insallah guzel haberler aliriz hepberaber
hayırlı olsun canim. izmirde hangi merkezdesin

Benim igne saatim aksam uzeri dun gittim bugun yok bide yarin gidecem ama eşimi ikna edebilirsem biraz disari cikalim dicem
Transferden sonra ne ignesi banada verdiler iki tane kalcadan ama bir jafta arayla borde 8 kasimda gobekten ignem var sadece

Transferden sonra ne ignesi banada verdiler iki tane kalcadan ama bir jafta arayla borde 8 kasimda gobekten ignem var sadece
Bana doktorum 2 gunde bi progxy igne verdi kalcadan her gunde gobekten hibor 3500 kan sulandirici igne kullaniyorum. Bele yapistirilan bandi 3 gunde 1 degistiriyorum bide her gece vajinal jel

Bana doktorum 2 gunde bi progxy igne verdi kalcadan her gunde gobekten hibor 3500 kan sulandirici igne kullaniyorum. Bele yapistirilan bandi 3 gunde 1 degistiriyorum bide her gece vajinal jel
Hmmm her doktorun tarzi farkli sanirim kac gun kaldi teste cnm :KK33::KK33::KK33:

Kızlar öncelikle Allah hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin kucağınız tez zamanda dolsun inşaallah.. benim de tüp bebek tedavi sürecim eşimin sperm azlığı nedeniyle normal yolla gebe kalamamamla başladı Dün yumurtalarım alındı pazartesi de bir aksilik olmazsa inşaallah transfer olucak Allah yardımcımız olsun
Canım benim de ctesi alındı yumurtalarım ama ptesi transfer diye birşey demediler devlette yaptırıyorum yoğunlar ama muhtemelen benimde ptesi olacak ozaman sen kendin mi sordun ne zaman transfer diye

11 embriyon un 10 u genetik yönden sorunlu çıktı kalan 1 orta kalite embriyo nakledildi nasıl bir şans anlamadım.neyse rabbim Hayirlisi ni versin
Demek ki sağlıklı inatçı çıktı annişine tutunacak inşAllah ben burada çok okudum aynı senin gibi durumda olup hamile kalanları peki sizde sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz birde

O bant tutunması için mi acaba annem eskiden bebeği olmayanların yakı yapıştırıp ilişkiye girdiklerimi ve hamile kalabildiklerini söylerdi o mantık mı acaba

O bant tutunması için mi acaba annem eskiden bebeği olmayanların yakı yapıştırıp ilişkiye girdiklerimi ve hamile kalabildiklerini söylerdi o mantık mı acaba
Yok cnm bu yaki gibi degil o banttan vucuda e2 (estrodiol) veriliyor. O banttan o hormon nasil cikip vucuda giriyor anlamadım ama oyleymis estrofem tabletle ayni etkiye sahip

Canım benim de ctesi alındı yumurtalarım ama ptesi transfer diye birşey demediler devlette yaptırıyorum yoğunlar ama muhtemelen benimde ptesi olacak ozaman sen kendin mi sordun ne zaman transfer diye
Canım cuma yumurtalarım toplandı benim cumartesi döllenen yumurtalar hakkında ve ne zaman transfer yapılacağı hakkında bilgi vericez dediler gerçektende cumartesi öğlen gibi aradılar ve pazartesi transfer işlemini yapacaklarını söylediler ama ben hiç bişey sormadım gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum sanırım herkesin değişik olabiliyor ama onlar en iyisini biliyorlar güvenmekten başka çaremiz yok

Back
X