evet canım ınsallah budefa 15 kasımda saglıklı hayırlı pozıtıf sonuc alcaz3 kisi ayni gün sonuc alacaz ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ınsallah budefa 15 kasımda saglıklı hayırlı pozıtıf sonuc alcaz3 kisi ayni gün sonuc alacaz ☺
Ekleyim canımm15 kasimi bekleyen bideozelif35 vardi onu ekleyebilirsiniz listeye
15 kasimi bekleyen bideozelif35 vardi onu ekleyebilirsiniz listeye
15 kasimi bekleyen bideozelif35 vardi onu ekleyebilirsiniz listeye
Allah yardımcın olsun arkadaşım sağlığını korusun.Benimde yarın yumurta toplamam var transfer gelecek ay yapılacak ohss riskin var dua edin lutfen yarın yazarım tekrar
İnsallah cnm liste sağlıklı hamislerle dolsun çokça Aminevet canım ınsallah budefa 15 kasımda saglıklı hayırlı pozıtıf sonuc alcaz![]()
Amin amin amin..Eline sağlık liste süper hepimize Uğur getirsin inşAllahSanırım oldu kızlar liste valla bu kadar yaptımbütün herkese şans getirsin inşallah ikiz ikiz bebişlerimiz olsun
![]()
Sanırım oldu kızlar liste valla bu kadar yaptımbütün herkese şans getirsin inşallah ikiz ikiz bebişlerimiz olsun
![]()
Allah korusun cnm istersen doktorunla iletişime gec en iyi cevabi o verirKızlar transferin 4.günü ve benden kan geldi yaa uff kahve pembe ve kırmızı damla damla 3 renkten de vardı idrardan sonra geldi çok panik oldum yaaaa tutmadı herhalde(
KASIM LİSTEMİZ
@elamiray yaş (32)sonuç: 13 kasım
@ozelif35 yaş. Sonuç:15 kasım
@kuzununannesi yaş (28) sonuç:15 kasım@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım
@shelaa yaş (30)sonuç: 15 kasım
@hepyek-34 yaş(40) sonuç: 16 kasım
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım
@Istanbulca yaş (35)sonuç: 21 kasım
@vet_hek yaş (29)sonuç:21 kasım![]()
Ben kalacam sona bennnAynen benimde büyük ihtimal pazartesi opu olcam bende yokum listede biz sona kalcaz sanırım![]()
Canım evham yapma kendine bende de silik çizgi 9.günümde çıktı bugün onuncu günüm akşam iş çıkışı kandan bakacam ve bende debelirti hiç yok bunları kafaya takıp üzme germe bebişibirde size bir sey soracağım canlar... benim dun yedıncı günümde ve silik çizgi çıktı idrarda ama transferden beri var olan gogus ağrım ve gogus ucu ağrısı anıden kesıldı. bu var olan tutan bebegın dustugu yada olumsuzluğa doğru gıttıgını gosterır mı
lütfen yardımcı olabılır mısınız?