2016 Kasım tüp bebek

7. gunum idrar testi
acaba ilaçlardan mı
bugun tekrarlayım degıl mı ıdrarı

Eklentiler

• image1.webp
    image1.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 59
Canım evham yapma kendine bende de silik çizgi 9.günümde çıktı bugün onuncu günüm akşam iş çıkışı kandan bakacam ve bende debelirti hiç yok bunları kafaya takıp üzme germe bebişi

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız
günler azaldıkça heyecanım arttı bole degıldım
ama karnımda kelebekler ucusuo hep bı kıpır kıpı karnımın ıcı gergın hıssedıyorum bı tuafım

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız
günler azaldıkça heyecanım arttı bole degıldım
ama karnımda kelebekler ucusuo hep bı kıpır kıpı karnımın ıcı gergın hıssedıyorum bı tuafım
benimde karnım ara ara geriliyo biraz evin içinde dolanıyom sonra karnını elinle ovala geçer

canım hamilesin işte:) hamileyim diye sevineceğine kafaya taktığına bak benimde böyle tek embriyo mu çift mi canım

çift embriyoydu
rahim kalınlığım sekızdı
su gıbı bır akıntım var
cirone jel kullanıyorum sabah aksam ama camasırım gunun her saatı ıslak oluo
acaba jelden mı
E elamiray inşallah bizim gııbı sonuç bekleyenler tedavısıne başlamısşar başlayacaklar inşallah hepımızın kucakları dolar yuvamız dolar

çift embriyoydu
rahim kalınlığım sekızdı
su gıbı bır akıntım var
cirone jel kullanıyorum sabah aksam ama camasırım gunun her saatı ıslak oluo
acaba jelden mı
E elamiray inşallah bizim gııbı sonuç bekleyenler tedavısıne başlamısşar başlayacaklar inşallah hepımızın kucakları dolar yuvamız dolar
benim de çift canım o yüzden erken gösterebilir test canım estrofem kullanıyorsan rahim kalınlığın artar merak etme crinone jeli bende sabah akşam kullanıyorum doğal olark çıkıyo doktorum normal dedi evham yapma şimdi canım onlar seni hissediyor hamilelğinin tadını çıkar uzat ayaklarını keyfine bak:)) gerçi ben çalıştığım için biraz zorlanıyorum ama olsun

bende çalışıyorum tatlım
ama calısmak ıyıde gelıo bıraz kafa dağıtıp zaman gecıo
estrofem kullanıyorum sabah aksam bir adet asprin ve sabah aksam cirone jel
jelden yana sunu düşünüyorum sabah sıktığımız aksama kadar gerı donuşum olarak gelemez bır kere ıkı kere en fazla uc kere gelsın benım her wc ye gıttıgımde ıslak
bırde mıde degıl ama yemek borumda hep bı yanma olmaya başladı
ve tabıkı cok esniyorum
esniyorum dedıkce bıle esniyorum
gecelerı askılı body ıle yatıorum ve hıc usumuyorum gunun cesıtlı saatlerınde cok usyebılıyorum ve cok cabuk acıkıyorum
akşamları son ıkı gundur kasık batmam var bı sağda bı solda oluo ve ssankı reglı olacakmışım gıbı hafıf bı sızlama oluo
gercı ben reglı ağrısı yasan bir insan hiç olmadım
gecen sene eylül ayında rahım ıcınde degıl ama 9 adet myom alındı benden ve ağustos ayında kımyasal gecırdım en sonunda doktor bır senen doldu amelıyat sonrası gel tup dene dedı
cunku 3 aşılamada oldum E elamiray

bende çalışıyorum tatlım
ama calısmak ıyıde gelıo bıraz kafa dağıtıp zaman gecıo
estrofem kullanıyorum sabah aksam bir adet asprin ve sabah aksam cirone jel
jelden yana sunu düşünüyorum sabah sıktığımız aksama kadar gerı donuşum olarak gelemez bır kere ıkı kere en fazla uc kere gelsın benım her wc ye gıttıgımde ıslak
bırde mıde degıl ama yemek borumda hep bı yanma olmaya başladı
ve tabıkı cok esniyorum
esniyorum dedıkce bıle esniyorum
gecelerı askılı body ıle yatıorum ve hıc usumuyorum gunun cesıtlı saatlerınde cok usyebılıyorum ve cok cabuk acıkıyorum
akşamları son ıkı gundur kasık batmam var bı sağda bı solda oluo ve ssankı reglı olacakmışım gıbı hafıf bı sızlama oluo
gercı ben reglı ağrısı yasan bir insan hiç olmadım
gecen sene eylül ayında rahım ıcınde degıl ama 9 adet myom alındı benden ve ağustos ayında kımyasal gecırdım en sonunda doktor bır senen doldu amelıyat sonrası gel tup dene dedı
cunku 3 aşılamada oldum E elamiray
canım ateş basması gebelik belirtisi olabilir. benim de ilk denemem de öyle oluyordu tabi sonra kalp atışı yoktu çok takmıştım kafaya. ama bunda relaks olmaya çalışıyorum rahatına bak ben estrofemi günde 3 defa kullanıyorum crinone jel sabah akşam kullanıyorum ama kafama takılan coraspini doktorum 36 saatte bir dedi acaba bende günde bir tane mi kullansam ,

kimisinde 36 saatte bır duydum
kan pıhtılaşmasına durumuna gore verıyorlar, istersen yıne 36 saatte bır kal yada doktora sorarak iç 24 satte bır
bız genetık test yaptırdık cok sukur her sey temız ama yıne de corasprın günde bı tane ıc dedı
rahımın kanlanmasıda onemlı cunku bebek ılk kanla besleniyor
su cok ıcmek gerekiyor ama ben anca bır lıtre
fakat son ıkı gundur dılım damağım yapısıo

kimisinde 36 saatte bır duydum
kan pıhtılaşmasına durumuna gore verıyorlar, istersen yıne 36 saatte bır kal yada doktora sorarak iç 24 satte bır
bız genetık test yaptırdık cok sukur her sey temız ama yıne de corasprın günde bı tane ıc dedı
rahımın kanlanmasıda onemlı cunku bebek ılk kanla besleniyor
su cok ıcmek gerekiyor ama ben anca bır lıtre
fakat son ıkı gundur dılım damağım yapısıo
hemşireyle konuştum canım günde 1 tane kullansam olurmu diye kullanabilirsin dedi sakıncası yok ama biz genelde 36 saatte bir veriyoruz dedi kan genetik testi yaptırmadım canım bana da çok su iç dedi

aaa ne güzel hangi hastanede yaptırdın hemşire pıt ulaşmışsın
ben acıbadem fulya da
ama bilio musun heyecandan pıt pıt kasıklarım atıo
bu kasılma olan bişeye zarar verır mi
sakınleşemıyorum

aaa ne güzel hangi hastanede yaptırdın hemşire pıt ulaşmışsın
ben acıbadem fulya da
ama bilio musun heyecandan pıt pıt kasıklarım atıo
bu kasılma olan bişeye zarar verır mi
sakınleşemıyorum
vermez canım kasılma sadece ani hareketler yapma çünkü hala annesine tutunmaya çalışıyo bebeşlerin.canım Anadolu sağlıkta yaptırdım sağolsun çok ilgililer ilk denememi de orda yaptırmıştım reçetemi bile oraya gitmeden hemşire watşaptan attı. ben dün hemşireye watşaptan yazmıştım kafama takılanları sağolsun oda beş dakika sonra aradı ama ne bilim yine korkuyorum. başka şehirde yaşıyorum testim kesinleşince bir doktora gidip sormayı düşünüyorum zararı yok derse günde bir kullacam coraspini

Merhaba benim de dondurulmus 5. gun tek embriyoyla transferim gerceklesti kasim 21 test gunum beni de listeye ekler misiniz lutfen? dondurulmus ve tek embriyo olunca sanki tutmazmis gibi geliyo cok da fazla umitlenmek istemiyorum zaten ilkinde iki tane 5. gun embriyom vardi cok umutlanip hayal kurmustum sonra kendimi toplamam cok uzun surdu Rabbim hepimizin muradini versin insaallah

Ayrica yataktan aniden kalktim bugun bisey olur mu sizce kizlar cok pisman oldum bi anda oldu ama simdi cok uzuluyorum

Bugun ikinci gunum ilk 24 saat daha dikkatliydim sabah bi anda unuttum hizla kalktim insallah bisey olmamistir ya

Fazla ani hareketler yapmamaya calıs canım
yataktan duz karının kasarak kalma
yan yatarak destek alarak daha rahat kalk
B bedirdolunay
hayat ne mucizelerle ne olmazlarla dolu süprizlerle dolu tatlım
ümitsizliğe kapılmak hiç degıl ne kendımızı uzelım ne bebıslerı bılıorum tabıkı zor ama en azından dua edebılıyoruz umut güzel bısey
rabbım ellerımızı bos bırakmasın
bebişin sana tutunsun
tek embrıyo ıle tek yumurta ıkızı olanlar okudum ben burda
o yüzden sen dua nı et gerisi Kun fe yekun canım

Ben kalacam sona bennn:KK70:daha ignede bugün 5.günüm olacak bugün kontrole gidecem bakalım yumuslar ne alemde @EdAaaAaaAA canım inşallah bol bol kaliteli yumurtaların çıkar sonra da güzelce döllenip bölünürler inşallah :KK15:
Hadi bol sans cnm sana opu gunun belli olur bugun sanirim

Back
X