2016 Kasım tüp bebek

Cok skldım evde artık arada cktm ama yınede cok bunaldm karnım yıne agrıyo dısarı ckmam dolasmam artk cok sorun yaratırmı acaba otobuse bnmek falan olcakmı az kaldı ya olmazsa demekten kafayı sıyırcam
Evham yapma ben bugün iş çıkışı gidip test yaptım Eve de dolmuşla döndüm oh mis gibi rahatım sadece dikkat ettim rahat ol stres Yok olmamalı hayatımız da

Güzellikler 10 .günüm bugün test yaptım sonucum çıktı 52.75 Rabbim herkese nasip etsin asıl test günüm pazar inşallah katlanır

Canım sen evde gebelik testi yapmamışmıydın
canım cok sevındım katlanır ınsallah kotu dusunme guzel olsun :nazar:evet evde teste yapım ama emın olamadım bugun trıoıd testım vardı onun yanında hcg bakıldı ama ckmadı ınsallah vardır cksaydı ıcım rahat ederdı bıraz olsun

Evham yapma ben bugün iş çıkışı gidip test yaptım Eve de dolmuşla döndüm oh mis gibi rahatım sadece dikkat ettim rahat ol stres Yok olmamalı hayatımız da
ben cok stres yapıyorm oldumı ya ınsallah saglıklı olur ya olmazsa ya duserse falan bundan kurtulmam gerek ılkını pyle kaybettım korktugum basıma gelmıstı bu defa olmamalı oyle

canım cok sevındım katlanır ınsallah kotu dusunme guzel olsun :nazar:evet evde teste yapım ama emın olamadım bugun trıoıd testım vardı onun yanında hcg bakıldı ama ckmadı ınsallah vardır cksaydı ıcım rahat ederdı bıraz olsun
Özel hastane Yok mu Canım kaldığımız yerde

Kaçıncı günün canım

Özel hastane Yok mu Canım kaldığımız yerde
bugun 8.gunum benım var canm ozel hastane tedavıyı yaptırdıgm yerde tam yanımda ama oyle stres yapıp yaptırmak ıstemedm hazır tsh ıma baktırcaktm arada onuda ıstedı cunku bebek varsa fazla ılac kullancaktm rıskı cunku hastalıgım ondan ckmayınca uzuldum dedıgın gıbı strese gerek yok aslında ama ınsan yapıo bır defa yasayınca hayırlısı olsun

bugun 8.gunum benım var canm ozel hastane tedavıyı yaptırdıgm yerde tam yanımda ama oyle stres yapıp yaptırmak ıstemedm hazır tsh ıma baktırcaktm arada onuda ıstedı cunku bebek varsa fazla ılac kullancaktm rıskı cunku hastalıgım ondan ckmayınca uzuldum dedıgın gıbı strese gerek yok aslında ama ınsan yapıo bır defa yasayınca hayırlısı olsun
8. Günün se bekle Canım biraz daha sabır ama kafaya takmadan lütfen rahat ol ama hamilesin unutma tadını çıkar bunun

8. Günün se bekle Canım biraz daha sabır ama kafaya takmadan lütfen rahat ol ama hamilesin unutma tadını çıkar bunun
ınsallah canım bu defa col erken cktı ıdrarda 7.gun cktı aslında dondurulmusumun 5.gunu benımkı cok deısık olduysa hangısı kacıncı gunku bılemıorm Insallah dedıgın gıbı hamıleyımdır

Back
X