Bugün doktora gidene kadar bende de bi isteksizlik vardı ama gittim ya bugün bi heyecan başladı biran önce dollensinler kaliteli olsunlar inşallahAyhh çok heyecanliyim ben :) 3.denemem çünkü: (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktora gidene kadar bende de bi isteksizlik vardı ama gittim ya bugün bi heyecan başladı biran önce dollensinler kaliteli olsunlar inşallahAyhh çok heyecanliyim ben :) 3.denemem çünkü: (
Ne zaman toplama olacak canım ben bugun çatlama iğnesi olacam perşembe sabah 8 buçuk opu olacak bize de kaliteli olurlarsa dundurup 2 ay sonra transferi yapacam dedi hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAyhh o sıpalar bi tutunsunlar sağlıkla bi dogsunlar inşallah: ) dövmek lazım onları iyice bi bizi böyle strese soktukları için: ) hayırlısı olsun canım. Benim 3.deneme olacak ilk ikisi de dondurulmuştu. Bu sefer taze istiyorum ama doktor donduracaz dedi bakalım bi toplansin da yumuşlar. Senin kaç embriyon var kaliteleri nasıl ? Bir de benim daha o stresim var kaçı dollenecek falan filan
İnşallah canım inşallah. O da ayrı stres kaç tane toplanacak kaçı döllenecek kaçı kaliteli.. Biraz stres biraz heyecan: )Bugün doktora gidene kadar bende de bi isteksizlik vardı ama gittim ya bugün bi heyecan başladı biran önce dollensinler kaliteli olsunlar inşallah
Yarın kontrolüm var canim doktor büyük ihtimalle cuma toplanir dedi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunNe zaman toplama olacak canım ben bugun çatlama iğnesi olacam perşembe sabah 8 buçuk opu olacak bize de kaliteli olurlarsa dundurup 2 ay sonra transferi yapacam dedi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Sagol canim ınsallahIns mutlu ve hayirli haberlerini ins aliris cumartesi![]()
Symrna da. Doktorum kahraman kolday.izmirdeyim deyince merak ettim canim hangi merkezde tedavi oluyorsun?
bende medical parkta doktorum suleyman akarsu. hakkımızda hayırlısı olsun artık.Symrna da. Doktorum kahraman kolday.
Sen de mi İzmir desin ?
Benım daha once medıkslde Ahmet zekı hoca da ıkı denemem oldu. 1 tane de Tınaztepe erdalbey. Bu 5. Denemem oluyor. Hepsı hemen hemen aynı seyı yaptılar zaten. 4. Denememde pozıtıf oldu kahraman bey de. Ancak 6 haftalık kaybettık. Sımdı yıne kahraman bey deyım bakalım..Olacağı varsa hepsı bahane ıste..olmadıkça araştırmaya başlıyoruz..Dr bana ılk gıttıgımde soyledı ben de farklı bırsey yapmayacağım sansın ancak %10 dedı. Eger olursa kahraman bey yaptı dıyeceksın dedı. Dogru söylüyor yani bu işler kısmet işi dıyorum artık..bende medical parkta doktorum suleyman akarsu. hakkımızda hayırlısı olsun artık.
kısmet ten öte yok yok zaten arkadasim. nasibimizde ne varsa göreceğiz hakkımızda hayırlısı. bende sukeyman beye 3 tedavim için gittim her doktorun dediği gibi çok büyük sorun yok olur dedi sadece pko var bende ama 12 yıldır hiç hamile kalmamustim neyse 3 tedavide hamile kaldım ama oda 6 haftalık düşük oldu. sondi 4 transfer hazirligindayim allah bu sefer yüzümüze güler ins.Benım daha once medıkslde Ahmet zekı hoca da ıkı denemem oldu. 1 tane de Tınaztepe erdalbey. Bu 5. Denemem oluyor. Hepsı hemen hemen aynı seyı yaptılar zaten. 4. Denememde pozıtıf oldu kahraman bey de. Ancak 6 haftalık kaybettık. Sımdı yıne kahraman bey deyım bakalım..Olacağı varsa hepsı bahane ıste..olmadıkça araştırmaya başlıyoruz..Dr bana ılk gıttıgımde soyledı ben de farklı bırsey yapmayacağım sansın ancak %10 dedı. Eger olursa kahraman bey yaptı dıyeceksın dedı. Dogru söylüyor yani bu işler kısmet işi dıyorum artık..
Gözün aydın canım.Bu da çok iyi bir şey...Allah hayırlısını versin,güzel haberlerini bekliyoruzKizlar size bir sorum olucak ben transferden sonrasi gun butun kemiklerim.agriyordu yataktan kalkamadi biyle vucudum acayipti ve simdi aklima geldi ben klomen teddavisi yapmistim ilk basta ve baya oldu ve ondada boyle birsey oldu yataktan kalkamamistim atesim cikmisti sonrasi gun test yaptirdim hamile oldugumu ogrendim fakat kimyasal gebelikle sonuclandi degerim cok dusuktu..acaba neden olurki boyle birsey ?benim gibi yasayan vardir diye belki sizlere sormak istedim
Sıkma canını arkadaşım.Bir tane bile yetiyor diyorlar.Bol dua et,hayırlısını iste...Toplandığı günden itibaren mi sayılmaya başlıyor peki?Pazartesi toplandı benim,bugün 3 gün mü yani?Bende aradim hastaneyi dun 10 yumurta toplandi 4 u olgun 2. Dollenmis cok uzgunum bizde embriyolar ilerlemiyo bakalim 3. Gune ne olucak hakkimizda hayirlisi.
Cuma benimde transferim canımmSlm kızlar az önce embriyolok aradı iki embriyom vardı zaten ikisinin gelisimide iyiymis çok şükür yarin saat 11 de transferim var inşallah yarına kadar bozulma olmaz embriyolarda yarin transferi olan varmı
Amın inşallah rabbim hayırlısını versin canımmmSelam kızlar,pazartesi yumurtalarım toplandı.Dün aradılar, 7 tane toplamışlar, 6 sı olgunmuş, 4 döllenmiş.Perşembe yine arayıp bilgi vereceğiz dediler ama çok heycanlıyım.Aslında korkuda var,içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama elde değil.Allah hepimize hayırlısını versin inşallah,dualara sığınıyoruz,Rabbim ol der olur...
Toplandiktan sonra ertesi gun 1 oluyo canim pazartesi toplandiysa sali 1 caesamba bugun 2.gununSıkma canını arkadaşım.Bir tane bile yetiyor diyorlar.Bol dua et,hayırlısını iste...Toplandığı günden itibaren mi sayılmaya başlıyor peki?Pazartesi toplandı benim,bugün 3 gün mü yani?