2016 Kasım tüp bebek

Canım benim ne kadar hassassin.yazını okurken gözlerim doldu.ınsallah pozitiftir senin.kaç çıktı sonuç merak ettim.pozitifse ınsallah katlanarak devam eder ve kucağına alirsin

tatlım benım dun 11. gunumdu 59,2 çıktı degerım ve doktor pozıtıf gebelik ama ıkı gun sonra yanı carsamba testı yenelemen ve yüzde 60 artış olması gerekiyor dedı yanı neredeyse 100-110 bı değer çıkmalı oncelıkle sağlık ılerlıyor dıyebılmemıs ıcın dedı
fakat ben bıraz once ogle yemegınden sonra dısrda oturdum bıraz usttum galıba karnıma ınanılmaz derecede sankı reglı oncesı böle vajınam yanar hafıf bı sancı gırer kasıklaıma öyle ağrılar yasıyorum bı anda olmaya başladı
bu arada doktor ılaclarımı degıstırdı ekledı çıkardı
kan sulandırıcı ıgne verdi
bakalım yarın yıne aynı yerde kan tahlılı yaptıracağım

Bende simdi geldim opudan 10 adet yumos toplandi hakkimizda hayirlisi .

hadı bakalım allahın izini ile hepsi bi güzel dollensın
benı yumurta toplamının ertesı gun arayıp bunlar dollendı bız muhtemelen ucuncu gun transferı yapıcaz sen burda hazır ol dedıler
pekı yarın arayacak mısnız dedım bölünme devam edıyor mu dıye sorduğumda her gun bakmayacağız bolunmelerıne onları ıkıde bır çıkartıp hava ıle temas ettirmek ıstemıyorum bu yarar degıl zarar dedı
transfer gunu bakıcaz ve kac tane transfer edecegımıze demıslerdı
yanı arkadaşlar merkezden her gun haber gelmesını beklemeyın
bence en guzelı de bu

hadı bakalım allahın izini ile hepsi bi güzel dollensın
benı yumurta toplamının ertesı gun arayıp bunlar dollendı bız muhtemelen ucuncu gun transferı yapıcaz sen burda hazır ol dedıler
pekı yarın arayacak mısnız dedım bölünme devam edıyor mu dıye sorduğumda her gun bakmayacağız bolunmelerıne onları ıkıde bır çıkartıp hava ıle temas ettirmek ıstemıyorum bu yarar degıl zarar dedı
transfer gunu bakıcaz ve kac tane transfer edecegımıze demıslerdı
yanı arkadaşlar merkezden her gun haber gelmesını beklemeyın
bence en guzelı de bu
Insallah canim bizimde sıkıntımız 3.gunden sonra bolunmuyor embriyolar ins bu sefer 5. Gune gider hersey iyi olur.gecen sefer her gun aramistim ama busefer sadece yarin ararim dollenme olup olmadigini ogrenmek icin.

aminnnnn tatlım
benımde su kasık ağrım benı delı edıyor aklım orda
iş yerındeyım yerimden kıpırdamak ıstemıyorum yorganın altında uyumak ıstıyorum ısınmak ıcın sankı ısınsam gecıcekmıs gıbı

Yok kuzum taze sıpalar :KK46: perşembe transfer var hayırlısıyla inşallah. Aklımda binbir soru merak içinde bekliyorum ben de
Ayhh o sıpalar bi tutunsunlar sağlıkla bi dogsunlar inşallah: ) dövmek lazım onları iyice bi bizi böyle strese soktukları için: ) hayırlısı olsun canım. Benim 3.deneme olacak ilk ikisi de dondurulmuştu. Bu sefer taze istiyorum ama doktor donduracaz dedi bakalım bi toplansin da yumuşlar. Senin kaç embriyon var kaliteleri nasıl ? Bir de benim daha o stresim var kaçı dollenecek falan filan

Ayhh o sıpalar bi tutunsunlar sağlıkla bi dogsunlar inşallah: ) dövmek lazım onları iyice bi bizi böyle strese soktukları için: ) hayırlısı olsun canım. Benim 3.deneme olacak ilk ikisi de dondurulmuştu. Bu sefer taze istiyorum ama doktor donduracaz dedi bakalım bi toplansin da yumuşlar. Senin kaç embriyon var kaliteleri nasıl ? Bir de benim daha o stresim var kaçı dollenecek falan filan
Canım donmuş taze fark etmez, hayırlısıysa gelsinler de. Beş embriyo var canım, 5. Gün embriyosu olarak transfer olacak inşallah. En son dün bilgi aldık, hemşire her şey yolunda gayet sağlıklılar dedi. On yumurta döllendi, ilk başta altı embriyo vardı, şimdi beş kaldılar. Ben de öncesinde iki aşılama denedim. Olmadı malesef, şimdi umut bağlamamaya çalışıyorum, Rabbim ol derse olur inşallah... Şimdi de bir yanım pozitif düşünüyor, diğer yanım sus otur yerinde diyor:KK64:

Canım donmuş taze fark etmez, hayırlısıysa gelsinler de. Beş embriyo var canım, 5. Gün embriyosu olarak transfer olacak inşallah. En son dün bilgi aldık, hemşire her şey yolunda gayet sağlıklılar dedi. On yumurta döllendi, ilk başta altı embriyo vardı, şimdi beş kaldılar. Ben de öncesinde iki aşılama denedim. Olmadı malesef, şimdi umut bağlamamaya çalışıyorum, Rabbim ol derse olur inşallah... Şimdi de bir yanım pozitif düşünüyor, diğer yanım sus otur yerinde diyor:KK64:
Maşallah canım hepsi 1.kalite ise maşallah güzel. :nazar: Dediğin gibi taze donmuş farketmiyor nasibimizde varsa her türlü olur. Pozitif ol inan ki o kadar etkiliyor ki tutunmasini. Benim ilkinde hiç umudum yoktu tutunmadi. İkincisinde daha rahat ve olumluydum tutundu. 10.gün pozitifi gördüm sonra içime bi korku girdi kesin düşecek bişey olacak diye ki öyle de oldu. Yani velhasıl doktorlarin dediği gibi stresten uzak olup pozitif düşünmeli. Her türlü ihtimale hazır olmak lazım tabii ama Allah' tan istiyoruz biz. Neden olmasin ki

Back
X