2016 Kasım tüp bebek

Tabii hep söylerim bi yumurta bi sperm yeter bize diye ama ne bilim. Olmazsa eğer sil baştan iğneler opu falan kaldirabilir miyim :KK43:( bir yilda 3.deneme oluyor. Olmazsa eğer uzun bi ara vermem gerecek: ( Rabbimden hayırlısıni istiyoruz inşallah hepimiZ için
Hakkında hayırlısı canım 11 ayda bu 4 cu transfErim 8 ci günüm 2 kere yumurta toplandı bir dünya ilaç tedavi konturol allah hepimize hayirlisini versin inşallah

Merhaba kızlar :süslü: transferin olduğu günü ilk gün mü kabul ediyoruz bu konu hakkında kararsızım bugün benim 9. günüm mü 10. mu bilemedim ona göre test yaptırıcam

İnşallah pozitifi gorursun test yapan arkadaşim. Benim moralim kötü ya kızlar 6 yumurtadan sadece bi tane 1.kalite 3.güne gelmiş. Diğerleri istediğimiz gibi değil ama yine de yarini bekleyecez dediler :KK43:(((
Benimde öyle oldu canım 7 döllenen yumurtadan 3 kaldı 5. Güne ikisi orta kaliteydi hayırlısı canım üzme kendini

Test günüm pazartesi ve çarşamba aslında ben aşırı bel ağrısından dolayı yaptırdım dayanamadım.insallah ptesi yüksek bi değer görürüm :-(

Test günüm pazartesi ve çarşamba aslında ben aşırı bel ağrısından dolayı yaptırdım dayanamadım.insallah ptesi yüksek bi değer görürüm :-(
İnşallah cok cok yüksek değerler görürsün canım erken yaptırmışsın testi 12.günü beklemek lazım aslında ama dayanamıyoruz ki işte

İnşallah hepimiz çok çok güzel değerler görürüz evet erken daha umudum var. Ahh o sabrı çabuk tukettik biz galiba dayanamiyoruz işte
Ben ilk transferimde 10.gün yaptırmıştım testi ama bu ikincide 12.güne kadar beklemeyi düşünüyorum en azından olumsuzda olsa net olur sonuc hiç umut bağlamam :110:

Back
X