2016 Kasım tüp bebek

kızlar bana da yardım edin lütfen 22 sinde yumurtalarım toplandı 45 yumurta 25 tanesi döllenmiş. Transfer olmadı progesteron değerim çok yüksek geldi başına böyle bitşey gelen varmı 2 ay sonra transfer olacak inşallah yorumlarınızı bekliyorum 3 adet transfer yapacak doktorum Acıbadem maslak ta olacak
merak etme canim adet oldugunda hormonlar düzeliyor bende aynı sorunu yasiyirum senden daha çok yumurta çıkmıştı. sadece opu dan sonra çok ağrım olmuştu. bidahaki adetin transferin olur. ve ins seninle olur. kaçıncı tedavin bu maşallah 3 embiyo koyması çok güzel. benim doktor 2 sen fazla koymuyor

Hemşireme sordum tekrar kızlar lekelenmen normal cumartesi günü test yaptırabilirsin dedi :) negatif bişey olsa test yaptır demez herhalde dimi :(

normalde çalışıyor musun
evde hep yattın mı
1.sinde çalışıyordum çok yatamadım vicdanen rahatsız oldum.bu 2.si bu yüzden bu yıl çalışmadım hep yatmiyorum ama wc namaz yemek dışında çok kalkmiyorum iş hiç yapmıyorum evden çıkmadım hiç bugün 5.gunum

1.sinde çalışıyordum çok yatamadım vicdanen rahatsız oldum.bu 2.si bu yüzden bu yıl çalışmadım hep yatmiyorum ama wc namaz yemek dışında çok kalkmiyorum iş hiç yapmıyorum evden çıkmadım hiç bugün 5.gunum
bende işe geldim ama huzursuzum bana yat evde kal rapor yazayım vs demedi doktor
işim oturarak ama sağa sola gittim yürüdüm biraz korktum sonrada

bende işe geldim ama huzursuzum bana yat evde kal rapor yazayım vs demedi doktor
işim oturarak ama sağa sola gittim yürüdüm biraz korktum sonrada
Ben öğretmenim özel sektörde ve çok hareketli geçiyordu günlerim o yüzden senin için bişey diyemeyecem

Sende bence dışarı çıkmalısın yani yürüyüş yapabilirsin çıkıp temiz hava almak iyi geliyo

Ne güzel çok merak ediyorum ilaç dozunuzu 45 yumurta nasıl çıkar ya benim 31 yaş ilk denemede 9 yumurta bunda 5 yumurtam var rezerv problemim de yok. Yani sende iğneleri kaç ml kullandın günlük doz,merak ettim.

Cnm Günlük 300 ve 375 ml kullandık + luveris 75 ml kullandık Orgalutran kullandık 26 yaşındayım bende bizde çok şaşırdık bu kadar yumurtaya ama iyi bişeymiş bu

Back
X