- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
- Konu Sahibi minikamONUR
-
sevindim adına valla ne koycaksın annesiBilmem çok merak ediyorum napcam sen ben Allahtan buldum ya
Aaa ablam kızım ve oğum olursa demişti ki utku tutku ama tabi 2 kızı var :)) melis miray oldu bende okyanus diyorum bulut olabilir cenk diyorum ama karmaşık net bişey yok aras var poyraz, çınar falan bakalım hayırlısı
Allahtan karışmaz kimse kararımıza saolsunlar :) eşimde aileside anlayışlıdır her konudaBu arada kayınvalidem başta olmak üzere herkes bu isim fikrimize karşııı...
Daha güncel popiler bişey bekliyorlar
Hmmm tutikom tutkudan geliyormuş demek evet çok güzel isim adıyla yaşasın yavrucak :)Aminnn hepimizin inşallahhh
Kızımın adı TUTKU....çok isteyerek koymuştum ozaman halada en beğendiğim kız ismidir :)
2.de kızım olsaydı ne koyardım bilmiyorum...Aklımdan geçenler elisa, yada esilaydı... ama kızıma bırakacaktım sonunda...
Şimdi paşamızzz geliyormuş, bu duruma çokçok önceden hazırdık zaten...Ben oğlum olursa eşimin adını vermeyi çok istemişimdir herzaman,,, şimdi bu hayalim inşallah gerçekleşecek.
Eşimin adı AHMET, oğluşumda AHMET olacak inşallah.....Ayrıca tanıdığım bütün Ahmetler eşim başta olmak üzere harika insanlar, ismin kişiliği etkilediğine inananlardanım :)
Ancccaakk kulaktan dolma bir bilgi ile devlet tek isim olarak baba adına izin vermiyormuşşşş, umarım yoktur böyle bir şey,,
İkinci isim olarak aklımızda henuz bir şey yok
Sizin paşanın ne olacak ?
Kaan nasıl :))Aaa ablam kızım ve oğum olursa demişti ki utku tutku ama tabi 2 kızı var :)) melis miray oldu bende okyanus diyorum bulut olabilir cenk diyorum ama karmaşık net bişey yok aras var poyraz, çınar falan bakalım hayırlısı
Bizde var erkek kuzenlerde var kaan ,sercan falan :)Kaan nasıl :))
Alper koycaktim kuzum unuttunmusevindim adına valla ne koycaksın annesi
Allahtan karışmaz kimse kararımıza saolsunlar :) eşimde aileside anlayışlıdır her konuda
Tuhh yaBizde var erkek kuzenlerde var kaan ,sercan falan :)
Alper koycaktim kuzum unuttunmu
:) karışmak değil,, neticede bizim istediğimiz olacak, ama istekleri daha farklı olması yönünde :) olmayacağını bile bile
Ayy bende vallaDoğru ya canım iyim iyim derken ay unutkanlık b12 mi çıktı ne Allah korusun unutmuşum adıyla yaşasın kuzusuu yerim onları
Normalde genç ler popüler isim dusunur sizde kayinvalidelerBu arada kayınvalidem başta olmak üzere herkes bu isim fikrimize karşııı...
Daha güncel popiler bişey bekliyorlar
Yok kuzum Elim kolum uyuşmuyo bebem allahtan bitek kulağım çınlamıştı ya geçen gün sol yüzüm uyuştu çok korktum telefonla çok oynamamak lazım aslında bi akraba var onun ellerinde sinir sıkışması olmuş doktor bileklik vermiş geçmezse ameliyat demiş oda bizle aynı takvim Allah şifa versinAyy bende vallaAllah korusun kuzum elim kolum uyuşuyor diyorsun bidee b12 çıkmasın mazallah
Demek bu pıt pıt dokunmatik ekranlar bizi bu hale getiriyor ha kuzum Allah korusun bi müddet telefonu sık alma eline barı Allah şifa versin tanidiginada, telefonla konuşmanida mümkün mertebe kulaklık ile yap rabbim sakinsin yüz felci falanYok kuzum Elim kolum uyuşmuyo bebem allahtan bitek kulağım çınlamıştı ya geçen gün sol yüzüm uyuştu çok korktum telefonla çok oynamamak lazım aslında bi akraba var onun ellerinde sinir sıkışması olmuş doktor bileklik vermiş geçmezse ameliyat demiş oda bizle aynı takvim Allah şifa versin
Tşk tatlım Evet Allahım korusun ondan korktum ama kulağımda batma var hafiften sanırım kulak ile alakalı bir yoğunn basınç oldu galiba ogünDemek bu pıt pıt dokunmatik ekranlar bizi bu hale getiriyor ha kuzum Allah korusun bi müddet telefonu sık alma eline barı Allah şifa versin tanidiginada, telefonla konuşmanida mümkün mertebe kulaklık ile yap rabbim sakinsin yüz felci falan
Olabilir tabii canım inş geçer o batmada, allahın izni ile şu çocukları bi dogurabilsek bir yerimizde birşey çıkmadan valla odum kopuyor yanı onu etkileyecek birşey olursa diyeTşk tatlım Evet Allahım korusun ondan korktum ama kulağımda batma var hafiften sanırım kulak ile alakalı bir yoğunn basınç oldu galiba ogün
Ahh sorma aynı kafadayız ev işlerimi falan eşim yardımcı oluyo annemde sağolsun oluyo ama ben duramıyorum nevresimi astım demin söktümOlabilir tabii canım inş geçer o batmada, allahın izni ile şu çocukları bi dogurabilsek bir yerimizde birşey çıkmadan valla odum kopuyor yanı onu etkileyecek birşey olursa diye
Ahh sorma aynı kafadayız ev işlerimi falan eşim yardımcı oluyo annemde sağolsun oluyo ama ben duramıyorum nevresimi astım demin söktümfalan çok severim ev işi yapmayı bide alışkanlık duramıyo insann ilk zmaanlar hiç bişeyy yapmadım yaptırmadılar daha doğrusu kalas gibi oluyorum ozamanda hahaha bide genleşemiyorum ya geceleri emzikten düşer diyolar çok gerilmemek lazım genleşirken yani demiştim
Evet canım gerinmek işte böyle geniş geniş esniyoruz5 falan ya hahahagenlesmek ne ayy çok cahilim
Gerinmektenmi bahsediyorsun?
Benim ev işlerini sağolsun eşim hafta sonu yapıyor hafta içide akşam bazen işten gelince süpürge atar, tuvalet banyo bende yatak yorgan değişimi bende çamaşır asma toplama katlama yemek bulaşık makinası vs herşey bende yapabiliyorum artık çok sukur sıkınti olmuyor dünya varmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?