2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Bu arada kayınvalidem başta olmak üzere herkes bu isim fikrimize karşııı...
Daha güncel popiler bişey bekliyorlar

Hmmm tutikom tutkudan geliyormuş demek evet çok güzel isim adıyla yaşasın yavrucak :)
Evet ya ahmetler genel olarak cok mülayim sessiz akıllı başlı oluyorlar benim tanıdıklarımda öyle
Ama niye baba oğulun adı aynı olamiyormus çok ilginç öyle aynı koyanlar var yanı bu kanun yenimi çıkmış araştırmak lazım umarım yalandır, olmadı sizde ahmetin yanina 2. Bi isim koyabilirsiniz o zaman sıkıntı olmaz kanımca,

Bizde alper dusunuyorduk hep dusuncemiz değişmedi rahatız :)

Ayy bende valla Allah korusun kuzum elim kolum uyuşuyor diyorsun bidee b12 çıkmasın mazallah
Yok kuzum Elim kolum uyuşmuyo bebem allahtan bitek kulağım çınlamıştı ya geçen gün sol yüzüm uyuştu çok korktum telefonla çok oynamamak lazım aslında bi akraba var onun ellerinde sinir sıkışması olmuş doktor bileklik vermiş geçmezse ameliyat demiş oda bizle aynı takvim Allah şifa versin

Demek bu pıt pıt dokunmatik ekranlar bizi bu hale getiriyor ha kuzum Allah korusun bi müddet telefonu sık alma eline barı Allah şifa versin tanidiginada, telefonla konuşmanida mümkün mertebe kulaklık ile yap rabbim sakinsin yüz felci falan

Tşk tatlım Evet Allahım korusun ondan korktum ama kulağımda batma var hafiften sanırım kulak ile alakalı bir yoğunn basınç oldu galiba ogün

Tşk tatlım Evet Allahım korusun ondan korktum ama kulağımda batma var hafiften sanırım kulak ile alakalı bir yoğunn basınç oldu galiba ogün
Olabilir tabii canım inş geçer o batmada, allahın izni ile şu çocukları bi dogurabilsek bir yerimizde birşey çıkmadan valla odum kopuyor yanı onu etkileyecek birşey olursa diye

Olabilir tabii canım inş geçer o batmada, allahın izni ile şu çocukları bi dogurabilsek bir yerimizde birşey çıkmadan valla odum kopuyor yanı onu etkileyecek birşey olursa diye
Ahh sorma aynı kafadayız ev işlerimi falan eşim yardımcı oluyo annemde sağolsun oluyo ama ben duramıyorum nevresimi astım demin söktüm falan çok severim ev işi yapmayı bide alışkanlık duramıyo insann ilk zmaanlar hiç bişeyy yapmadım yaptırmadılar daha doğrusu kalas gibi oluyorum ozamanda hahaha bide genleşemiyorum ya geceleri emzikten düşer diyolar çok gerilmemek lazım genleşirken yani demiştim

genlesmek ne ayy çok cahilim
Gerinmektenmi bahsediyorsun?
Benim ev işlerini sağolsun eşim hafta sonu yapıyor hafta içide akşam bazen işten gelince süpürge atar, tuvalet banyo bende yatak yorgan değişimi bende çamaşır asma toplama katlama yemek bulaşık makinası vs herşey bende yapabiliyorum artık çok sukur sıkınti olmuyor dünya varmış ya

Evet canım gerinmek işte böyle geniş geniş esniyoruz5 falan ya hahaha ohh ev işi temizlik güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…