2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

kan testi yapmadımı?

hayır kan testi yapalım ama gerek yok doğru sonucu veriyor zaten idrar testi dedi
Moralini bozmak istemem ama saçmalamış çoğu doktor idrar testine güvenmez zaten her zamanda doğru sonucu vermez. Herhangi bir sağlık ocağında kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim cnm birde mümkünse doktorunu değiştir bence. Umarım herşey gönlünce olur

teşekkür ederim canım tek tesellim hissettiklerim, pazartesi gitcem sağlık ocağına off böyleleri hep beni bulur ya

Ben iki idrar testinde de negatif görüp 2 gün sonra kan testinde öğrendim. İdrar testlerine güvenmiyorum.

Merak etme canım benimde öyle olmuştu ultrasonda gözükmedi kanda çıktı 6. Haftada gittiğimde kese gözüktü geç döllenmelerde oluyor öyle sıkma canını pazartesi emin ol kanda hepsi çıkar

çok adet sancım var ya neden oluyor bu anlamıyorum çok korkuyorum. haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşlh bi sorun yoktur

çok adet sancım var ya neden oluyor bu anlamıyorum çok korkuyorum. haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşlh bi sorun yoktur
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk haftalar oluyor öyle ben 8. Haftama girdim yeni yeni geçmeye başladı ,vücud adet olmaya çalışıyormuş olamadığı için ağrıbyapıor kasıklarda ayrıca rahminde genişleme ve yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş doktora gittimde normal dedi ama yinede dikkat et yükseklerdennbişey alma ağır kaldırma ilk zamanlar riksli oluyo çünkü​

7.haftadayım . dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…