- Konu Sahibi minikamONUR
-
kan testi yapmadımı?arkadaşlar 5+1 günlük hamileyim tam 2 kere evde test yaptım ikiside net iki çizgi çıktı ve ben bugun doktora gittim doktora ultrasonda göremedi ve 15 gün sonraya randevu verdi folik asit yazdı gönderdi benim son adet tarihimi ve idrarda pozitif çıkıp çıkmadığını sordu o kadar sizce normalmi bu
hayır kan testi yapalım ama gerek yok doğru sonucu veriyor zaten idrar testi dedikan testi yapmadımı?
Moralini bozmak istemem ama saçmalamış çoğu doktor idrar testine güvenmez zaten her zamanda doğru sonucu vermez. Herhangi bir sağlık ocağında kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim cnm birde mümkünse doktorunu değiştir bence. Umarım herşey gönlünce olurhayır kan testi yapalım ama gerek yok doğru sonucu veriyor zaten idrar testi dedi
teşekkür ederim canım tek tesellim hissettiklerim, pazartesi gitcem sağlık ocağına off böyleleri hep beni bulur yaMoralini bozmak istemem ama saçmalamış çoğu doktor idrar testine güvenmez zaten her zamanda doğru sonucu vermez. Herhangi bir sağlık ocağında kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim cnm birde mümkünse doktorunu değiştir bence. Umarım herşey gönlünce olur
teşekkür ederim canım tek tesellim hissettiklerim, pazartesi gitcem sağlık ocağına off böyleleri hep beni bulur ya
bayaa 7 gün geçti zaten 2 gün geçmiştiki ben test yaptım ve çift çizgi inanamadım birkaç gün sonra yine yaptım yine silik bile olmayan çift çizgiOlsun sıkmayın canınızı stresten uzak durmak lazımkaç gün geçiktin ?
Hayırlı olsun o zmn inşbayaa 7 gün geçti zaten 2 gün geçmiştiki ben test yaptım ve çift çizgi inanamadım birkaç gün sonra yine yaptım yine silik bile olmayan çift çizgi
Olur yazarım :)Hayırlı olsun o zmn inşkan testi sonucunuzu yazarsınız:)
Merak etme canım benimde öyle olmuştu ultrasonda gözükmedi kanda çıktı 6. Haftada gittiğimde kese gözüktü geç döllenmelerde oluyor öyle sıkma canını pazartesi emin ol kanda hepsi çıkararkadaşlar 5+1 günlük hamileyim tam 2 kere evde test yaptım ikiside net iki çizgi çıktı ve ben bugun doktora gittim doktora ultrasonda göremedi ve 15 gün sonraya randevu verdi folik asit yazdı gönderdi benim son adet tarihimi ve idrarda pozitif çıkıp çıkmadığını sordu o kadar sizce normalmi bu
inşallah canımMerak etme canım benimde öyle olmuştu ultrasonda gözükmedi kanda çıktı 6. Haftada gittiğimde kese gözüktü geç döllenmelerde oluyor öyle sıkma canını pazartesi emin ol kanda hepsi çıkar
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk haftalar oluyor öyle ben 8. Haftama girdim yeni yeni geçmeye başladı ,vücud adet olmaya çalışıyormuş olamadığı için ağrıbyapıor kasıklarda ayrıca rahminde genişleme ve yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş doktora gittimde normal dedi ama yinede dikkat et yükseklerdennbişey alma ağır kaldırma ilk zamanlar riksli oluyo çünküçok adet sancım var ya neden oluyor bu anlamıyorum çok korkuyorum. haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşlh bi sorun yoktur
bende aynı durumdayım çok sancım var bende korkuyorum ama kanama olmadıkca normal diyor herksçok adet sancım var ya neden oluyor bu anlamıyorum çok korkuyorum. haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşlh bi sorun yoktur
çok adet sancım var ya neden oluyor bu anlamıyorum çok korkuyorum. haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşlh bi sorun yoktur
sancım için kuru nane kaynattım içiyorum şimdi inşlh bi zararı yoktur
tamam içmem ne biliyim bizde herşeyden korkar olduk allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinAslında cok tavsiye edilmiyor. Bazı bitkilerin düsük yaptırdığına inanılıyor.
Canım başka içme bana kalırsa.
7.haftadayım . dikkat etmeye çalışıyorum
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk haftalar oluyor öyle ben 8. Haftama girdim yeni yeni geçmeye başladı ,vücud adet olmaya çalışıyormuş olamadığı için ağrıbyapıor kasıklarda ayrıca rahminde genişleme ve yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş doktora gittimde normal dedi ama yinede dikkat et yükseklerdennbişey alma ağır kaldırma ilk zamanlar riksli oluyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?