kızz ordamısınY
Kaç tane olduğunu söylemedi ama çok güzel yumurtaların dedi :) Dr bugün yarın ilişki sonra ara tekrar 2 gün daha ilişki dedi ama kafam karıştı kimi 36 saat sonra demiş kimi 10 gün gün aşırı demiş
Ama 36 saat gündüze geliyo eşim işte oluyor hamilelik belirtileri nden biride çok akıntı olmasıymış hamiş misin ne :)canım ilk 36 saat en önemli saat nadiren geç çatlıyor nadiren çnkü iğne 36 saat içinde çatlıyor sonrasıo 2 günde önemli bazılarında geç çatlıyor ama catladığını hissedersin canım beyaz yumurta akı gbi akıntı gelir benmde öyle olmustu ilginç olan adetme az kaldı bugunde süömüksü akıntı gelmis bembeyaz katuı hayırlısı
Burdayım cnmkızz ordamısın
aşkım inşallah ya dua et şuan elkimde iki test var birini şimdi diğerni yarın yapcam ben sabahki ilk idrarımı dökmedim bilerek test bozuk cıkınca onla tekrarlasam etkisi gitmişmnidir kiAma 36 saat gündüze geliyo eşim işte oluyor hamilelik belirtileri nden biride çok akıntı olmasıymış hamiş misin ne :)
canım gündüze denk gelmesi öneml,i değil rahimde canlı kalıor spermler bebeğim rahat ol önces,inden yap ki direk döllensin ama çatladıktan sonra tutmama ihtimali var ama catlamadan önce ililşkide canlı kalıorn spermler hazırda bulunuor catlar catlamaz döllenme gercekleşior hemen kalkma ayaga hatta ayakları havaya dik ben ne komik seyler yaptım ayakları diktim totomun altına yastık koydum alemiz herşe bebek için kısmetAma 36 saat gündüze geliyo eşim işte oluyor hamilelik belirtileri nden biride çok akıntı olmasıymış hamiş misin ne :)
Bu sefer ne sonuç cnm yine çıktı mı ikinci çizgiYaptim test kizlar
Simdiki yaptigimda miratech daha hassasmis bebe time hep yanlis cikiormus bu test cok hassasmis bundada cokmazsa yokturBu sefer ne sonuç cnm yine çıktı mı ikinci çizgi
Fazlasi belki yapiyordur canim bilemiyorum o yuzden doktor gozetimi sart.Merhaba arkadaşlar.. Klomen i sık kullanmak rahimde incelme yapıyor muş bilgisi olan varmı. Gebeliğe engel bir durum çünkü..
Simdiki yaptigimda miratech daha hassasmis bebe time hep yanlis cikiormus bu test cok hassasmis bundada cokmazsa yoktur
Bende bebek flan yokDemekki markada önemliymiş cnm peki bu yaptığında ne çıktı sonuç
Üzülme cnm vardır bundada bi hayır inşallah birdaha ki ay hamile kalırsınBende bebek flan yokartik eminim halbuki sorunumda yoktu duzensizlik kist v.s de yoktu ilk etapta kalmam gerekiyordu korunmak icin hap yada spry da taktirmadim hic ama hamis degilim canim insallah siz olursunuz o iki cizgi cikan testi hala sakliyorum rengi hic gecmedi anlamiyrm nasil bozuk cikar
Insallah canim bari sizin guzel haberlerinizi alim umut olsun bu arada herkeze günaydınÜzülme cnm vardır bundada bi hayır inşallah birdaha ki ay hamile kalırsın
İğne sonrası çok mu ağrı oluyo bende yeni vuruldum iğneyi korktum şimdi sen öyle deyince
HASYIRLI OLSUN CANIM HADİ BAKALIM KAÇ TANEYDİ YUMOŞ KOCANADA BAL MAL NE BULURSAN YEDİR :d
CANIM BENİM İLK GÜN AZ SANCIM OLDU SALI GÜNÜDE AZ SANCIM OLDU. AMA DÜNNN YERIMDE DURAMADIMM VE CATLAMAM SANIRIM DÜN GERCEKLESTI. SEN SÜREKLİ DEĞERLEDİR BU AŞAMAYII. BENIM 16 INDA BELI OLACAK HAMILELİM. SENINLE AYNI SURECTEYIZ. HABER VERELIM.. ALLAHIMM İNŞALLAHHHH HAYIRLI SAGLIKLI EVLATT NASİP EYLE BİZLERE AMİNN.. KIZLARR BİDEE ELTIMIN 7. YASINDA OGLU VAR BENIM COCUK ISTEDIMI DUYUNCA GITMIS COCUK YAPMIS DUN GECE SUPRIZZ 6 HAFTALIK HAMILEYIM DEDİİ.. AY MORALIM BOZULDU. BEN 8 AYDA TIK YOK. ONUN 2 AYDA TUTMUS. VEDEE İŞİN ILGINCC YANI BENIM DOKTORUMA GITMIS SİZ BUNDAN NE ANLARSINIZİğne sonrası çok mu ağrı oluyo bende yeni vuruldum iğneyi korktum şimdi sen öyle deyince
Evet cnm seninle aynı süreçteyiz benim bat 19 Şubat. Benim daha sancım olmadı zaten dün vuruldum iğneyi akıntı falanda gelmedi demekki daha çatlamamış sana nasıl ilişki önerdi bana iğne vurulduğum dün yani çarşamba perşembe ilişki cuma ara cumartesi pazar yine ilişki dediCANIM BENİM İLK GÜN AZ SANCIM OLDU SALI GÜNÜDE AZ SANCIM OLDU. AMA DÜNNN YERIMDE DURAMADIMM VE CATLAMAM SANIRIM DÜN GERCEKLESTI. SEN SÜREKLİ DEĞERLEDİR BU AŞAMAYII. BENIM 16 INDA BELI OLACAK HAMILELİM. SENINLE AYNI SURECTEYIZ. HABER VERELIM.. ALLAHIMM İNŞALLAHHHH HAYIRLI SAGLIKLI EVLATT NASİP EYLE BİZLERE AMİNN.. KIZLARR BİDEE ELTIMIN 7. YASINDA OGLU VAR BENIM COCUK ISTEDIMI DUYUNCA GITMIS COCUK YAPMIS DUN GECE SUPRIZZ 6 HAFTALIK HAMILEYIM DEDİİ.. AY MORALIM BOZULDU. BEN 8 AYDA TIK YOK. ONUN 2 AYDA TUTMUS. VEDEE İŞİN ILGINCC YANI BENIM DOKTORUMA GITMIS SİZ BUNDAN NE ANLARSINIZPESS YAAA
bana ilacı vuruldugum gün vermedi.ertesi gün yani salı ve çarşamba verdi.bundan sonrada gün aşırı devam dediEvet cnm seninle aynı süreçteyiz benim bat 19 Şubat. Benim daha sancım olmadı zaten dün vuruldum iğneyi akıntı falanda gelmedi demekki daha çatlamamış sana nasıl ilişki önerdi bana iğne vurulduğum dün yani çarşamba perşembe ilişki cuma ara cumartesi pazar yine ilişki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?