2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızz ordamısın

Ama 36 saat gündüze geliyo eşim işte oluyor hamilelik belirtileri nden biride çok akıntı olmasıymış hamiş misin ne :)

Reactions: grc
Ama 36 saat gündüze geliyo eşim işte oluyor hamilelik belirtileri nden biride çok akıntı olmasıymış hamiş misin ne :)
aşkım inşallah ya dua et şuan elkimde iki test var birini şimdi diğerni yarın yapcam ben sabahki ilk idrarımı dökmedim bilerek test bozuk cıkınca onla tekrarlasam etkisi gitmişmnidir ki

canım gündüze denk gelmesi öneml,i değil rahimde canlı kalıor spermler bebeğim rahat ol önces,inden yap ki direk döllensin ama çatladıktan sonra tutmama ihtimali var ama catlamadan önce ililşkide canlı kalıorn spermler hazırda bulunuor catlar catlamaz döllenme gercekleşior hemen kalkma ayaga hatta ayakları havaya dik ben ne komik seyler yaptım ayakları diktim totomun altına yastık koydum alemiz herşe bebek için kısmet

Aynen cnm herşey bebiş için :) Dr da bana bugün aynısı dedi ayaklarını havaya kaldır falan şekilden şekle girecez yapacak birşey yok

Hayir simdi bi tane daha yaptim farkli marka negatif cikan bebetime bide buna bakcam yoksa bebekte yoktur artik kismet suan bidaha yapiorum

Merhaba arkadaşlar.. Klomen i sık kullanmak rahimde incelme yapıyor muş bilgisi olan varmı. Gebeliğe engel bir durum çünkü..

Demekki markada önemliymiş cnm peki bu yaptığında ne çıktı sonuç
Bende bebek flan yok artik eminim halbuki sorunumda yoktu duzensizlik kist v.s de yoktu ilk etapta kalmam gerekiyordu korunmak icin hap yada spry da taktirmadim hic ama hamis degilim canim insallah siz olursunuz o iki cizgi cikan testi hala sakliyorum rengi hic gecmedi anlamiyrm nasil bozuk cikar

Üzülme cnm vardır bundada bi hayır inşallah birdaha ki ay hamile kalırsın

İğne sonrası çok mu ağrı oluyo bende yeni vuruldum iğneyi korktum şimdi sen öyle deyince

HASYIRLI OLSUN CANIM HADİ BAKALIM KAÇ TANEYDİ YUMOŞ KOCANADA BAL MAL NE BULURSAN YEDİR :d

kızlarrr . bügun doktora gittik yine.üç yumurtam vardıya ikisi çatlamış. inşallahh tutarr beklicez doktorr.. ben doktorumdan çok memnunum herseye cevap verıyo acıklayıcı şekilde. sizede tavsıye derım istanbulda iseniz.avcılarda türkan mutafoğlu özel muayene. grcc canımm şunu soyledı doktorum bu bilgiye ihtıyacın oldunu dusunerek yazıyorum. SAKIN GEBELİK İDRAR TESTİ YAPMA İĞNE VE KLOMEN TEDAVISINDE IDRAR TESTI BI GUN POZITIF DIGER GUN NEGATIF GORUNEBILIR.KESINLIKLE ADETININ GECMESINI BEKLE VE KAN TAHLILI YAPTIRIP BANA GEL DEDİ.. SANIRIM SENIN DURUM BU İDRAR YANLIS VERIYO. ADETIN GECINCE KAN TESTI YAPTIR TEKRAR.

İğne sonrası çok mu ağrı oluyo bende yeni vuruldum iğneyi korktum şimdi sen öyle deyince
CANIM BENİM İLK GÜN AZ SANCIM OLDU SALI GÜNÜDE AZ SANCIM OLDU. AMA DÜNNN YERIMDE DURAMADIMM VE CATLAMAM SANIRIM DÜN GERCEKLESTI. SEN SÜREKLİ DEĞERLEDİR BU AŞAMAYII. BENIM 16 INDA BELI OLACAK HAMILELİM. SENINLE AYNI SURECTEYIZ. HABER VERELIM.. ALLAHIMM İNŞALLAHHHH HAYIRLI SAGLIKLI EVLATT NASİP EYLE BİZLERE AMİNN.. KIZLARR BİDEE ELTIMIN 7. YASINDA OGLU VAR BENIM COCUK ISTEDIMI DUYUNCA GITMIS COCUK YAPMIS DUN GECE SUPRIZZ 6 HAFTALIK HAMILEYIM DEDİİ.. AY MORALIM BOZULDU. BEN 8 AYDA TIK YOK. ONUN 2 AYDA TUTMUS. VEDEE İŞİN ILGINCC YANI BENIM DOKTORUMA GITMIS SİZ BUNDAN NE ANLARSINIZ PESS YAAA

Evet cnm seninle aynı süreçteyiz benim bat 19 Şubat. Benim daha sancım olmadı zaten dün vuruldum iğneyi akıntı falanda gelmedi demekki daha çatlamamış sana nasıl ilişki önerdi bana iğne vurulduğum dün yani çarşamba perşembe ilişki cuma ara cumartesi pazar yine ilişki dedi

bana ilacı vuruldugum gün vermedi.ertesi gün yani salı ve çarşamba verdi.bundan sonrada gün aşırı devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…