Ayyyy cokkk sevindimmmm canim bak demistim sana buyumusssss ay cokkk sevindim insallah turar sen yinede 1 hafta iliski yap :)KIZLARRR GÜNAYDINNN
BU SABAH DOKTORA GITTIK YUMARTALARIM GECEN CUMA 12-13 MM DİYA. ŞİMDİ İKİ TANE 19 MM LİK - BİR TANE 20 MM LİK YUMURTA OLUSMUS. CATLATMA IGNESI OLDUM 76 TL İLAÇ. YARIN CARS.PERS.GÜNLERİ İLİŞKİ DEDİ. VE PERSEMBE GÜNÜ TEKRAR ÇAĞIRDI KONTROLE :) AYY İNŞALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP OLUR YAA. ÜÇÜDE ÇATLARSA YADA İKİSİ İNŞALLAH BİRE BİLE RAZIYIMM
CUMAYA KADAR DEVAMM. İNŞLLAH HAYIRLISI ALLAH NASİP ETTİYSE İÇİMDE Bİ ÜMİTTKizlar hesaplamama gire ben 7sinde regl olacakmisim 9u degil
Ayyyy cokkk sevindimmmm canim bak demistim sana buyumusssss ay cokkk sevindim insallah turar sen yinede 1 hafta iliski yap :)
Canim insallah umitlerimiz bos cikmaz ama bende umit kalamdi kanda 0.6 ciktiCUMAYA KADAR DEVAMM. İNŞLLAH HAYIRLISI ALLAH NASİP ETTİYSE İÇİMDE Bİ ÜMİTTSENİN NE ZAMAN NETLESECEKK DU BAKALIM 7 Sİ Bİ GEÇSİN
Hayırdır cnmKizlar kafayi yicem nolur biri gelsin yardim edin
Eğer test bozuk değilse ve yarın sabah tekrar aynı şekilde olursa bebiş var yarında yap cnm geç döllenmiş olabilir#Bebekim72 bugunku test donucum sabah ilk idrarla ama dun negatifti
Eger varsa bebekim kesin erken dollenmedir bat daha var 6gun :) dua edin bana nolur....insallah hepimiz bu ay guzel haberler alirizEğer test bozuk değilse ve yarın sabah tekrar aynı şekilde olursa bebiş var yarında yap cnm geç döllenmiş olabilir
Eğer test bozuk değilse ve yarın sabah tekrar aynı şekilde olursa bebiş var yarında yap cnm geç döllenmiş olabilir
6 gün varsa dediğin gibi erken döllenme dir :) belkide ikiz olduğu için erkenden çift çizgi çıkmıştır İnşallah gönlüne göre ikiz bebişlerin gelir hepimiz burda hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşEger varsa bebekim kesin erken dollenmedir bat daha var 6gun :) dua edin bana nolur....insallah hepimiz bu ay guzel haberler aliriz
CANIMMMM ÇİFTT ÇİZGİİ GÖRÜNÜYOO. BUGÜN YİNE YAPIP ATSANAA . BİRDE FAZLA DAMLA KOYMA SADECE 3 -4 DAMLA . DÜZ Bİ YERE KOY VE BEKLE. BU BİRAZ RENKLER KARISMIS BIRBIRINEE.. BENIMDE COKK SANCIM VARR.. PAZARTESI VURULDUM YA İĞNEYİİ HEP AGRIM VARDI AMA BUGÜN İŞ YERINDE DURAMIYORUMM ÇOK ŞİDEETLİ SOL AGRIM KARNA VURUYO VE BELE VURUYO AGRISII#Bebekim72 bugunku test donucum sabah ilk idrarla ama dun negatifti
Canim keske sabah yapsaydiniz aksamda olur tabide sabah daha saglikli oluyr spermler suan yumoslarin ctliyor hadi gozun aydin kizzz cok sevindimCANIMMMM ÇİFTT ÇİZGİİ GÖRÜNÜYOO. BUGÜN YİNE YAPIP ATSANAA . BİRDE FAZLA DAMLA KOYMA SADECE 3 -4 DAMLA . DÜZ Bİ YERE KOY VE BEKLE. BU BİRAZ RENKLER KARISMIS BIRBIRINEE.. BENIMDE COKK SANCIM VARR.. PAZARTESI VURULDUM YA İĞNEYİİ HEP AGRIM VARDI AMA BUGÜN İŞ YERINDE DURAMIYORUMM ÇOK ŞİDEETLİ SOL AGRIM KARNA VURUYO VE BELE VURUYO AGRISIISALI SABAH VE SALI YANİ DÜN AKŞAM İLİŞKİ OLDU. BU AKSAMDA OLURR . NE DİYOSUN BU KONUDA ŞUAN YAZARKEN BİLEE SANCIDAN ELİM KARNIMDAA
Insallah askim insallah saol guzel dileklerin icin allah hepimizin birden yuzunu guldursun insallah.birazdan bida test yapcam bakalim6 gün varsa dediğin gibi erken döllenme dir :) belkide ikiz olduğu için erkenden çift çizgi çıkmıştır İnşallah gönlüne göre ikiz bebişlerin gelir hepimiz burda hayırlı haberlerimizi paylaşırız inş
Yaptın mı cnm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bende yumoşlara baktırmaya geldim Dr çatlatma iğnesi verdi bugün birliktelik olsun dedi iğnemi oldum Dr bekliyorum bakalım ne diyecekInsallah askim insallah saol guzel dileklerin icin allah hepimizin birden yuzunu guldursun insallah.birazdan bida test yapcam bakalim
İğne sonrası çok mu ağrı oluyo bende yeni vuruldum iğneyi korktum şimdi sen öyle deyinceCANIMMMM ÇİFTT ÇİZGİİ GÖRÜNÜYOO. BUGÜN YİNE YAPIP ATSANAA . BİRDE FAZLA DAMLA KOYMA SADECE 3 -4 DAMLA . DÜZ Bİ YERE KOY VE BEKLE. BU BİRAZ RENKLER KARISMIS BIRBIRINEE.. BENIMDE COKK SANCIM VARR.. PAZARTESI VURULDUM YA İĞNEYİİ HEP AGRIM VARDI AMA BUGÜN İŞ YERINDE DURAMIYORUMM ÇOK ŞİDEETLİ SOL AGRIM KARNA VURUYO VE BELE VURUYO AGRISIISALI SABAH VE SALI YANİ DÜN AKŞAM İLİŞKİ OLDU. BU AKSAMDA OLURR . NE DİYOSUN BU KONUDA ŞUAN YAZARKEN BİLEE SANCIDAN ELİM KARNIMDAA
HASYIRLI OLSUN CANIM HADİ BAKALIM KAÇ TANEYDİ YUMOŞ KOCANADA BAL MAL NE BULURSAN YEDİR :dYaptın mı cnm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bende yumoşlara baktırmaya geldim Dr çatlatma iğnesi verdi bugün birliktelik olsun dedi iğnemi oldum Dr bekliyorum bakalım ne diyecek
CANIM YAPTIM TEST İKİNCİ CIZGNIN OLMASI GEREKEN YERDE TUHAF KOCAMAN KIRMIZILIK OLUSTU YA BEBEK YOK YA ŞANSSIZIM TEST KONUSUNDA YADA BEBİŞ COK NAZLI AKSAMA TEST ALACAM İŞ ERİNDEY,İM SUAN BAKALIM KISMETYaptın mı cnm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bende yumoşlara baktırmaya geldim Dr çatlatma iğnesi verdi bugün birliktelik olsun dedi iğnemi oldum Dr bekliyorum bakalım ne diyecek
Kaç tane olduğunu söylemedi ama çok güzel yumurtaların dedi :) Dr bugün yarın ilişki sonra ara tekrar 2 gün daha ilişki dedi ama kafam karıştı kimi 36 saat sonra demiş kimi 10 gün gün aşırı demişHASYIRLI OLSUN CANIM HADİ BAKALIM KAÇ TANEYDİ YUMOŞ KOCANADA BAL MAL NE BULURSAN YEDİR :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?