2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi bakalım inş hamile olduğun için akıntı ların artmıştır başka belirti varmı hamilelik alaka göğüslerin falan
Hayir ama rimel suremiyorum kirpiklerim birbirine girmis her carpik bazilari donmis o kadar kotu durumda mi kirpiklerim bi komsum fark edip demisti ban kirpiklerin carpik dedi sonra farkettim aynen rimeli zor suruyorum sursemde fayda etmiyor duzelmiyor kendi kafalarina gore kasik agrisi var benim hic akintim olmaz acaba diyorum oyuzden bakalim yarin belli olacak insallah vardir

Bende duymuştum kirpiklerin birbirine girdiğini kimyasal gebelikte benimde öyleydi yarın kan testimi yaptıracksın

HAyir ilk idrarla test yine silik cizgi varsa kan tahlili
günaydınn kızlaarrr
nasıl keyıflerrr.. ben beklemedeyımmm zor duruyorumm haftaya kadar nasıl sabretcem canımm bugünki testi yapınca görüntüsünü at. buarada benn hiçç gebe kalmadımm oyuzden cok daha fazla merakla beklıyorum allahım nasıp etsın ınsallah hepımıze hayırlı saglıklı eli ayağı düzgün evlatt cumanın hayrına aminnn benim sancılarımm artık azaldı. bugün vücut ısımı ölçtüm 36.8 çıktı oldukca yükseldii. inşalah bu sıcaklığı korur.. canım vücut ısını ölçtünmü adete bi gün kala vücut sıcaklığı 36.3 - 36,4 lere düşüyor. ama hamileysen vücut sıcaklığın 36.7 ve üzerinde kalıyorr.. bi ölçsene bakalım . hepinizz ölçünnn ben hergun ölçüme devammm

Reactions: grc
Can
Canim yaptin test bozuk cikti ay sinirden öldüm bu arada benimde atesim 36.9du dun ve bugun kismet testun resmini atim tam tersi oldu cdeki cizgi silik ay t koyu gbi kafayi yedim vallahi

Can

Canim yaptin test bozuk cikti ay sinirden öldüm bu arada benimde atesim 36.9du dun ve bugun kismet testun resmini atim tam tersi oldu cdeki cizgi silik ay t koyu gbi kafayi yedim vallahi
hahaha ayy allah yaa şaka gibii atsana bakim.ısı ölçer yanındamı ölç bakim. ama artık çıkması lazım tam net olarakk

hahaha ayy allah yaa şaka gibii atsana bakim.ısı ölçer yanındamı ölç bakim. ama artık çıkması lazım tam net olarakk
Cnm sabahki bozuk test iki taraftafa da bise cikmadi atesim36.8 bu saatlerde sabah ilk olcumum 36.9

Eklentiler

• 20160205_112637.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 98
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bi öglumvar.4yillikevliyim ikinci çocuğu dusunuyoruz1yildir kornmamamiza ramen olmadı tedaviye başladım adetimin beşinci günü klomen kullandım adetin 12.günü doktora gittim ve yumurtam olgunlaşmis ti doktor catlatma inesi yapalım hemen dedi ve bugüne 12.günüm önümüzdeki hafta test yapmak ıstiom bakalım hayırlısı kızlar ınsanlah herkes istediği arzusuna kavuşur

kızlar yok mu kimse
Cnm insanlah hamile kalırsın bende catlatma inesi oldum bugün 12.günüm hayırlısı bakalım benim sorunum yumurta tenbellik bi çocuğum var ikinciyi dusunuyoruz

Cani

Canim benim ablam klomenle hamile kaldı hemde ilk ayda
Canim oncelikle merhaba aramıza hosgeldin nasilsin.tesekur ederim guzel dileklerin icin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur benim umdum pek kalmadi ama kismet bakalim sen catlama ignesi olmussun sansin birazdaha yuksek bana gore insallah en yakin zamanda guzel haberler aliriz hepimiz.

Ben daha adet olmadım artık hiç adet belirtisinide hissetmiyorum sadece göğüsüm büyümüş sütyen alırken anladım birde beyaz şeffaf akıntım var gebe kalanlar sizde oldu mu bu belirtiler bata da 4 gün var geçmesini bekliyorum testte almıyorum umudu bile güzel

Canim hosgeldin sende mi klomen kullaniyorsun

Canim hosgeldin sende mi klomen kullaniyorsun
. Hoşbuldum toprağım
Adetin 5. Günü klomene başladım bitince Dr a gittim 21 inde haplar bitti 22 sindede pregnyl 2 toz bir su yaptırdım bügünde 15. Gün ama bekliyorum ne olacak diye bata kaldı 3 gün ) inşallah emek veren herkezin kucakları bebiş dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…