Canim benimdr yumurtlama sorunum yok. 1 sene olacak bu ay. O yuzden bu ay klomen kullaniyorum. 3 yumurtam olmus. 9.gun 20mm ucude. Bilmiyorum sansmi dezavantajmi. Dr cogul gebelik istemezsen iliski olmasin dedi. Bende 1 tane olsa keske dedim :) fazlasinda gozumuz yok.. yarin igne olucam. Insallah 1 i tutar. Kadermizde ne var bakalimYok hic yurtlamakla ilgili sorunm korunmuyorduk olmadi bende doktra gttim klomen verdi 11 gun gttm ole dedi bakalm pazartesi gidecem bende korktm ise yaradim ilac diye ilk kullnisim ins olur insallah allh gonlne gore verir oluml sonuc alirsn canm
Cok iyi canim bende ilk kullanisimd ama 11.gunumd bi tane 11 mm di bikac tanede kucuk vardi bende uzuldum ilac etkisz m oldu diye pazartes tekrar gidcem sanslisin bence hayirlisi olsun insallah gonlune gore istedgn verr allhm kendiliginden catlamadi diye mi igne verdi cnm doktor ?Canim benimdr yumurtlama sorunum yok. 1 sene olacak bu ay. O yuzden bu ay klomen kullaniyorum. 3 yumurtam olmus. 9.gun 20mm ucude. Bilmiyorum sansmi dezavantajmi. Dr cogul gebelik istemezsen iliski olmasin dedi. Bende 1 tane olsa keske dedim :) fazlasinda gozumuz yok.. yarin igne olucam. Insallah 1 i tutar. Kadermizde ne var bakalim
Adetn 5.gunu kullanmaya basladm 9 unda bitti 11 inde kontrole gttimKızlar klomen kullandıktan sonra kaçıncı günde kontrole gittiniz
Hayir canim. Benim kendi buyuyor ve catliyor. Ama 1 senedir sorun olmamasina ragmen gebelik olusmadi. Sansizimi arttirmak icin verdi. Yoksa yumurtlamamda problem yoktu.Kendide 12 13. Gun catliyodu 24 26mm olup..tek yumurta tabi.Cok iyi canim bende ilk kullanisimd ama 11.gunumd bi tane 11 mm di bikac tanede kucuk vardi bende uzuldum ilac etkisz m oldu diye pazartes tekrar gidcem sanslisin bence hayirlisi olsun insallah gonlune gore istedgn verr allhm kendiliginden catlamadi diye mi igne verdi cnm doktor ?
Insallah canim hayrlsyla olur bu ay :)Hayir canim. Benim kendi buyuyor ve catliyor. Ama 1 senedir sorun olmamasina ragmen gebelik olusmadi. Sansizimi arttirmak icin verdi. Yoksa yumurtlamamda problem yoktu.Kendide 12 13. Gun catliyodu 24 26mm olup..tek yumurta tabi.
Takip yaptik 2 ay ilacsiz. Yine nasip olmadi. O yuzden arttirmak icin verdi. Insallah ise yarar.
Cok iyi canm ben 5. Gunu baslamustim canm skld tabi biraz umidim kaybet ama hayrlisi allhtan pazates bakalm ne dicek ins sende bu ay gonlunce olur tum istiyenlerin bizede yanndaBen 2.gunu basladim. 9.gunu gittigimde 3 yumurtam vardi iste 20 mm hepsi.
Bende erken basladigimi dusunmustum ilaca.ama normaldede erken catladigi icin benimki. O yuzden ilaca erken baslatti sanirim. Etkisini gostersin diye.
Buyur insallah. Gec baslamissin ya ondandir belki. Normalde duzenin nasilCok iyi canm ben 5. Gunu baslamustim canm skld tabi biraz umidim kaybet ama hayrlisi allhtan pazates bakalm ne dicek ins sende bu ay gonlunce olur tum istiyenlerin bizede yannda
Insallah canim ya adetimde cok gecikme oluyodu benim 35-40-45 gunu buluyodu o yuzden gitmistim 83 kiloyum kilodan dolayi dedi korunmadgmz haldede olmadigi bole klomen tedavsin basladik insallah diyorum bu ay hayirliai bakalimBuyur insallah. Gec baslamissin ya ondandir belki. Normalde duzenin nasil
Insallah canim umidini yitirme vardir belkide biraz daha bekle bakim insallah olumlu sonuc alirsinInsallah sizden guzel haberler alirimda tekrar heveslenirim cunku hevesim kacti arti koca bi negatifim yaaaa
Anladim canim. Benim dongum normaldi. Ama yine olmadi. Nasip. Insallah ilac vesile olur :)Insallah canim ya adetimde cok gecikme oluyodu benim 35-40-45 gunu buluyodu o yuzden gitmistim 83 kiloyum kilodan dolayi dedi korunmadgmz haldede olmadigi bole klomen tedavsin basladik insallah diyorum bu ay hayirliai bakalim
Insallah.canim tek umidim bu eczaneyide sikayet edecembozuk test satiyorInsallah canim umidini yitirme vardir belkide biraz daha bekle bakim insallah olumlu sonuc alirsin
Canim hosgeldin .cok gecmis olsunBen geçen ay klomen ile ilk ayda hamile kaldım ama maalesef düştü bebeğimönümüzdeki ay tekrar kullanmak istiyorum doktorumla konuşup... İnşallah olur bakalım artık hayırlısı...
İnşallah canm sağol. Sağlıksız bebek düşüyormuş. Bnce korkma olacağı varsa oluyor. Baska seylere yöneltin kafanızı. İnşallah en yakın zamanda hepimizin olur...Canim hosgeldin .cok gecmis olsunbu ilk hay hamis kalanlarin cogunda dusuk duyuyorum korkmaya basladim dogrusu. Peki seninki neyden dustu insallah en yakin zaman da tekrar hamis olursun canim.
Canim ben gunde 2 defa kullandim. Doktor yumurta takibi yapmadi bana. Kasik batmalarim bendede oldu. Hatta ben kist olustu sandim. Adet günümde idrar testi yaptım2.cizgi cikti. Ertesi gunde kan verdim 91 cikti betahcg. Insallah hayirlisiyla sendede vardir bebiscanım önceki gebeliğin için geçmiş olsun ve suan içinde hayırlı olsun allahım bunu sağlıkla kucağına almayı nasp etsin .ve cevabın için cok teşekür ederim canım sana sormak istediğim seyler var cevap vermek istersen tabi kaç tane kullandın ben 3 tane kullandım günde tahmnmce 9 10 11 12 gnleri arası çatlama oldu suan 15. gündeyim hala kasıklarım ağrıyor sende de kasık ağrısı olmusmuydu eğilip kalkarken öksürürken is yaparken filan bende oluyor ve kaç gün kala öğrendin hamiş olduğunu ve benm 5 yumurtm vardı senn kaç tane simdiden teşekürler uzun oldu özür dilkerim ama hevesime ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?