2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlarr ben dun doktora gittim pazartesi gittimde 14 - 15 mm var dedi dun gittim bitek 19 mm var dedi igne vuruldum aksam 6 da dedi gece 4-5 gbi iliski ama dun gece mi bugun gece mi bilemedim bende 36 saat hesapladim bugun gece dun olmadi ilisk dogru m yaptim bide 2 yumurta demisti bi tane dedi iki gun sonra o biri catlamism oluyo noldu acaba

Bayavz İğneden 12 saat sonra önemliymiş Dr banada aynı gün gün ilişki verdi seninde iğne vurulduğun gece demiş olabilir

Son düzenleme:
Tskr ederim cnim bilgilendirdigin icin cok saol ama dktrum igne olayinda yanlis sonuc verir demisti ayrica ikisi catlamissaaa ikizler yoldadir insallah cokkkk sevindim massallah sana.

Canim yeyeri kadar buyuyenler catlar biri buyumustur ve biri catlamistir ayric igneden sonra vuruldugu gun dahil 1 hun durup 1 gun yapilmali cunku catlamadan once bile yapilsa iliski icerde canli kalior catladiktan sonra gec kalina bilior insallah bebisin tutunmustur sana canim

Gercektn m ya cok takildim diyet yapmak felan istedim ha bire vermek icin ugrasyom bana glifor verdi kilo vermeye yardimciymis ole demisti
glifor sadece kilo için değil yumurtayıda büyütüyor haberin olsun

Insallah canm ck sagol bilgn icin ama ben dun vuruld ve olmadi bugun olacak bi sknti olur mu vuruldug gun olmadi diye bundam onceside 3 gundur olmuyo tedirgim oldum ignem bosa gitmesnde hem vuruldum hemde zamann gecirip olmasn diye

Bayavz İğneden 12 saat sonra önemliymiş Dr banada aynı gün gün ilişki verdi seninde iğne vurulduğun gece demiş olabilir
Ay ole mi acaba ya p.tesnden beri olmuyo dun igne vuruldum yapmadim yine 36 saat sonrasidir diye bugun bekledim ignem bosa gitmis midirya

Ay ole mi acaba ya p.tesnden beri olmuyo dun igne vuruldum yapmadim yine 36 saat sonrasidir diye bugun bekledim ignem bosa gitmis midirya
Yok iğne boşa gitmedi sperm vücutta 72 saat yaşıyor yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden boşa gitmez 35. Saat ilişkiye gir bence çatlamadan önce vücutta sperm olursa daha iyi

Insallah canm ck sagol bilgn icin ama ben dun vuruld ve olmadi bugun olacak bi sknti olur mu vuruldug gun olmadi diye bundam onceside 3 gundur olmuyo tedirgim oldum ignem bosa gitmesnde hem vuruldum hemde zamann gecirip olmasn diye
Canim sıkıntı olmaz kasik agrisindan anlarsin catlicagi zamani canim benim.rahat olsun icin ve sumuksu bi akinti

Yok iğne boşa gitmedi sperm vücutta 72 saat yaşıyor yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden boşa gitmez 35. Saat ilişkiye gir bence çatlamadan önce vücutta sperm olursa daha iyi
Bebekim piskolojim bozuldu

Tamam canim cok sagol rahatladm biraz ya insallah oluml sonuclar aliriz

Hayırdır aşkım ya
Yine silik cizgi cikti gittim ozellikle kizima hamile kalmak istedigimde bi eczane var 1.5 tlye satiyordu ondan aldim test 2 tane ikinci cizgi silik cikti yarini bekliyorum yine cikmazsa bu kacinci hayal kirikligim olcak

Yine silik cizgi cikti gittim ozellikle kizima hamile kalmak istedigimde bi eczane var 1.5 tlye satiyordu ondan aldim test 2 tane ikinci cizgi silik cikti yarini bekliyorum yine cikmazsa bu kacinci hayal kirikligim olcak
Cnm inş bebiş vardır ondan silik çıyordur sende bu kadar yıpranmanın karşılığını almış olursun yarında dene bakalım zaten bat 6ydı dimi artık kandada çıkar olmazsa kan verirsin İnş güzel haberler alırsın

Reactions: grc
Akintimda basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…