bana ilacı vuruldugum gün vermedi.ertesi gün yani salı ve çarşamba verdi.bundan sonrada gün aşırı devam dedi
İğneden sonra 12 saat sonra önemliymiş ama sperm vücutta 3 gün yaşadığını düşünürsek ogün veya ondan bir sonraki gün farketmez diye düşünüyorum
Tskr ederim cnim bilgilendirdigin icin cok saol ama dktrum igne olayinda yanlis sonuc verir demisti ayrica ikisi catlamissaaa ikizler yoldadir insallah cokkkk sevindim massallah sana.kızlarrr . bügun doktora gittik yine.üç yumurtam vardıya ikisi çatlamış.inşallahh tutarr beklicez doktorr.. ben doktorumdan çok memnunum herseye cevap verıyo acıklayıcı şekilde. sizede tavsıye derım istanbulda iseniz.avcılarda türkan mutafoğlu özel muayene. grcc canımm şunu soyledı doktorum bu bilgiye ihtıyacın oldunu dusunerek yazıyorum. SAKIN GEBELİK İDRAR TESTİ YAPMA İĞNE VE KLOMEN TEDAVISINDE IDRAR TESTI BI GUN POZITIF DIGER GUN NEGATIF GORUNEBILIR.KESINLIKLE ADETININ GECMESINI BEKLE VE KAN TAHLILI YAPTIRIP BANA GEL DEDİ.. SANIRIM SENIN DURUM BU İDRAR YANLIS VERIYO. ADETIN GECINCE KAN TESTI YAPTIR TEKRAR.
Canim yeyeri kadar buyuyenler catlar biri buyumustur ve biri catlamistir ayric igneden sonra vuruldugu gun dahil 1 hun durup 1 gun yapilmali cunku catlamadan once bile yapilsa iliski icerde canli kalior catladiktan sonra gec kalina bilior insallah bebisin tutunmustur sana canimMerhaba kizlarr ben dun doktora gittim pazartesi gittimde 14 - 15 mm var dedi dun gittim bitek 19 mm var dedi igne vuruldum aksam 6 da dedi gece 4-5 gbi iliski ama dun gece mi bugun gece mi bilemedim bende 36 saat hesapladim bugun gece dun olmadi ilisk dogru m yaptim bide 2 yumurta demisti bi tane dedi iki gun sonra o biri catlamism oluyo noldu acaba
Benim yas 23 kucugum ama cocuklara hevesim var bu 3. Olacak ikiz olursa 4. :) bide cocuklara kaynanam bakiyor ben clisiyrum galiba o yuzdende cocuk yapmak kolay geliyor ama olsun gelecekleri icin calismaliyim benim 5 yumosum vardi dontr budaha gel demedi adet olursan gel dedi canim sikildi herkezi doktor cagriyor boyunu da solemedi acaba boylari esittide oyuzden mi cagirmadi tekrar bi sorun yokmuydu cok canim sikkin merhaba arkadişler okudum yazdıklarınızı bende ikiz olsun çok istiyorum tabi tekde olsa olur benim iğneyi vurduralı 13 gün oldu beklemedeyiz dr adet geçerse test yapacak ama ben dayanamadım idrarda baktım 11 gün tek çizgi o yüzden adete kadar beklemek gerek diye düşünmeye başladım birde benide dr öyle çatlamış mı diye çağırmadı iki tane yumoş var bakalım inş olur hepimizin
glifor sadece kilo için değil yumurtayıda büyütüyor haberin olsunGercektn m ya cok takildim diyet yapmak felan istedim ha bire vermek icin ugrasyom bana glifor verdi kilo vermeye yardimciymis ole demisti
Insallah canm ck sagol bilgn icin ama ben dun vuruld ve olmadi bugun olacak bi sknti olur mu vuruldug gun olmadi diye bundam onceside 3 gundur olmuyo tedirgim oldum ignem bosa gitmesnde hem vuruldum hemde zamann gecirip olmasn diyeCanim yeyeri kadar buyuyenler catlar biri buyumustur ve biri catlamistir ayric igneden sonra vuruldugu gun dahil 1 hun durup 1 gun yapilmali cunku catlamadan once bile yapilsa iliski icerde canli kalior catladiktan sonra gec kalina bilior insallah bebisin tutunmustur sana canim
Oyle mi bilmiyodum sagol canmglifor sadece kilo için değil yumurtayıda büyütüyor haberin olsun
Ay ole mi acaba ya p.tesnden beri olmuyo dun igne vuruldum yapmadim yine 36 saat sonrasidir diye bugun bekledim ignem bosa gitmis midiryaBayavz İğneden 12 saat sonra önemliymiş Dr banada aynı gün gün ilişki verdi seninde iğne vurulduğun gece demiş olabilir
Yok iğne boşa gitmedi sperm vücutta 72 saat yaşıyor yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden boşa gitmez 35. Saat ilişkiye gir bence çatlamadan önce vücutta sperm olursa daha iyiAy ole mi acaba ya p.tesnden beri olmuyo dun igne vuruldum yapmadim yine 36 saat sonrasidir diye bugun bekledim ignem bosa gitmis midirya
Canim sıkıntı olmaz kasik agrisindan anlarsin catlicagi zamani canim benim.rahat olsun icin ve sumuksu bi akintiInsallah canm ck sagol bilgn icin ama ben dun vuruld ve olmadi bugun olacak bi sknti olur mu vuruldug gun olmadi diye bundam onceside 3 gundur olmuyo tedirgim oldum ignem bosa gitmesnde hem vuruldum hemde zamann gecirip olmasn diye
Bebekim piskolojim bozulduYok iğne boşa gitmedi sperm vücutta 72 saat yaşıyor yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden boşa gitmez 35. Saat ilişkiye gir bence çatlamadan önce vücutta sperm olursa daha iyi
Hayırdır aşkım yaBebekim piskolojim bozuldu
Tamam canim cok sagol rahatladm biraz ya insallah oluml sonuclar alirizYok iğne boşa gitmedi sperm vücutta 72 saat yaşıyor yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden boşa gitmez 35. Saat ilişkiye gir bence çatlamadan önce vücutta sperm olursa daha iyi
Yine silik cizgi cikti gittim ozellikle kizima hamile kalmak istedigimde bi eczane var 1.5 tlye satiyordu ondan aldim test 2 tane ikinci cizgi silik cikti yarini bekliyorum yine cikmazsa bu kacinci hayal kirikligim olcakHayırdır aşkım ya
Cnm inş bebiş vardır ondan silik çıyordur sende bu kadar yıpranmanın karşılığını almış olursun yarında dene bakalım zaten bat 6ydı dimi artık kandada çıkar olmazsa kan verirsin İnş güzel haberler alırsınYine silik cizgi cikti gittim ozellikle kizima hamile kalmak istedigimde bi eczane var 1.5 tlye satiyordu ondan aldim test 2 tane ikinci cizgi silik cikti yarini bekliyorum yine cikmazsa bu kacinci hayal kirikligim olcak
Akintimda basladiCnm inş bebiş vardır ondan silik çıyordur sende bu kadar yıpranmanın karşılığını almış olursun yarında dene bakalım zaten bat 6ydı dimi artık kandada çıkar olmazsa kan verirsin İnş güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?