Amin canim insallah sende mi adanalisin. Hoşbuldum toprağım
Adetin 5. Günü klomene başladım bitince Dr a gittim 21 inde haplar bitti 22 sindede pregnyl 2 toz bir su yaptırdım bügünde 15. Gün ama bekliyorum ne olacak diye bata kaldı 3 gün) inşallah emek veren herkezin kucakları bebiş dolsun
Burdayım cnm
Bilmiyorum cnm ya iğneden 1 gün sonra akşam çok ağrım oldu sonrada hiç olmadı sanırım ogün çatladı ama herzamanki gibi akintim olmadı anlamadım bendeNasilsin yumoslar ne alemde
inşallah tutunmuştur peki arada bi ağrın oluyor muBilmiyorum cnm ya iğneden 1 gün sonra akşam çok ağrım oldu sonrada hiç olmadı sanırım ogün çatladı ama herzamanki gibi akintim olmadı anlamadım bende
Arada oluyo çok hafif ama cnm niye oluyokiinşallah tutunmuştur peki arada bi ağrın oluyor mu
Cnm iğnede beta hcg varmış ama 12 14 günden önce yaparsan senin adetine azda kaldı beta kalmamıştır artık vücudunda valla bende çok merak ettim senin sonucu biran önce belli olsa yaEki Görüntüle 1765617 Eki Görüntüle 1765617 Eki Görüntüle 1765617 bugunkü yaptigim test cok hafof bi cizgi daha ver allahim kafayi yememe ramak kaldi
canım ben iğne olmadım iğnede varmış hapta yokmuşCnm iğnede beta hcg varmış ama 12 14 günden önce yaparsan senin adetine azda kaldı beta kalmamıştır artık vücudunda valla bende çok merak ettim senin sonucu biran önce belli olsa ya
inan piskolojim bozuldu okadar cok silik çizgi gördü ki bu hafta hepsi mi bozuk diyorum bozuk testler yüzünden hamişsem bile bozuk diyorumCnm iğnede beta hcg varmış ama 12 14 günden önce yaparsan senin adetine azda kaldı beta kalmamıştır artık vücudunda valla bende çok merak ettim senin sonucu biran önce belli olsa ya
hamiş olabnlarda genelde oluyormuş cnm kasık ağrısı ara ara giren gebelik belirtilerinden biridirArada oluyo çok hafif ama cnm niye oluyoki
Benim çok yeni biliyorsun böyle erken belirti olacağını bilmiyordum İnş ondandır bebişim tutunmuştur banahamiş olabnlarda genelde oluyormuş cnm kasık ağrısı ara ara giren gebelik belirtilerinden biridir
Aynen cnm ya farklı markalar kullandın bide hepsi mi bozuk bu belirsizlik yıpratıyor insani İnş hamilesindir de cnm boşa yıpranmış olmazsıninan piskolojim bozuldu okadar cok silik çizgi gördü ki bu hafta hepsi mi bozuk diyorum bozuk testler yüzünden hamişsem bile bozuk diyorum
Aa ben senin iğne olmadığını bilmiyordum evet hapta yokmuş iğnede varmış ee niye hep silik te olsa çıktı yaa bugün adet günün dimi belirti varmı adetle ilgilicanım ben iğne olmadım iğnede varmış hapta yokmuş
BUGÜNDEĞİL YARIN VEYA 8İ 1 GÜN FARK OLUYOR BAZEN EVET HERYERİM SİVİLCELENDİ ESKİDEN ADERTLİYKEN CIKARDI ŞIMDİ ÖNCESİ CIKTI KOCA KOCAAa ben senin iğne olmadığını bilmiyordum evet hapta yokmuş iğnede varmış ee niye hep silik te olsa çıktı yaa bugün adet günün dimi belirti varmı adetle ilgili
İNŞALLAH CNM ZATEN YUMURTLAMADAN SONRA GECMEYEN ARA ARA GİREN VBE SAĞA SOLA YATTIĞINDA VEYA ANİ HAREKETTE AĞRI GİREN KASIK AĞRILARI GEBELİK BELİRTİSİ KIZIMDAN BİLİYORUM ONDA COK KENDİMİ DİNLEMİŞTİM :dBenim çok yeni biliyorsun böyle erken belirti olacağını bilmiyordum İnş ondandır bebişim tutunmuştur bana
AYNEN HEP FARKLI MARKA BAKALIM KISMET PAZARTESİ AKKOYUN KARA KOYUN BELLİ OLACAK :)Aynen cnm ya farklı markalar kullandın bide hepsi mi bozuk bu belirsizlik yıpratıyor insani İnş hamilesindir de cnm boşa yıpranmış olmazsın
İNŞALLAH CNM ZATEN YUMURTLAMADAN SONRA GECMEYEN ARA ARA GİREN VBE SAĞA SOLA YATTIĞINDA VEYA ANİ HAREKETTE AĞRI GİREN KASIK AĞRILARI GEBELİK BELİRTİSİ KIZIMDAN BİLİYORUM ONDA COK KENDİMİ DİNLEMİŞTİM :d
AYNEN HEP FARKLI MARKA BAKALIM KISMET PAZARTESİ AKKOYUN KARA KOYUN BELLİ OLACAK :)
GALİBA SENİN BEBİŞTE TUTUNMA AŞAMASINDA OZAMAN HADİ BAKALIM İNŞALLAH GECMEZ AĞRILAR GELİR BEBİŞLER :dEvet cnm sağa sola yattığımda ağrıyor ama çok hafif rahatsız eden bi ağrı değil oturduğumda bacaklarımı yukarı çektiğimde karnıma doğru ozaman da ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?