2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen cnm ya farklı markalar kullandın bide hepsi mi bozuk bu belirsizlik yıpratıyor insani İnş hamilesindir de cnm boşa yıpranmış olmazsın
ÖZEL HASTNELERİ ARIYRUM 1 GÜN SONRA CIKAR DİORLAR TEST SONUCU EN SON BİYER AYNI GÜN CIKARIYOR ODA 50 TL YUH YAA

inan piskolojim bozuldu okadar cok silik çizgi gördü ki bu hafta hepsi mi bozuk diyorum bozuk testler yüzünden hamişsem bile bozuk diyorum
canım önemli olan psikolojimizi bozmamak herşeyin hayırlısı demek inşallah o kadar emek harcıyoruz hepimizin kucakları bebişle dolar

ay aradım sordum pazar yokmuş bugunde geç klmöısım saat 11de sonmuş bugun aynı gün cıkıormus sonuc ama ne yazıkki pazar yokmuş
belki daha iyi hafta içi aile hekimliğinde yaptırırsın kayıt numarasıyla dört gibi falan çıkmış oluyo ben öyle yapacağım eğer olmazsam 11ine kadar önce idrarda pozitif yada şüpheli görürsem ayy bak az kaldı :)))

ay aradım sordum pazar yokmuş bugunde geç klmöısım saat 11de sonmuş bugun aynı gün cıkıormus sonuc ama ne yazıkki pazar yokmuş
Cnm eğer hamileysen senin bebiş çok nazlı olacak baksana göstermiyor kendini :)

Cnm eğer hamileysen senin bebiş çok nazlı olacak baksana göstermiyor kendini :)
Yarin icin test aldim aynen ya nazli yada yok yarinda cikmazsa bebek yok cnm cok uzulurum bu ay ilkdefa bu kadar umutlandim

Bakalim supheli bise gorsem bende yapcamda benimki tam supheli canim ya kactane test yaptim sabahlari ikinci cizgi silik ogleden sonra negatif kafayi yedim

canim uzulme gelecek ay bizim olur belki bende bugun yaptim negatif golgesi bile yok senin gunun bugunmuydu
hayır canım yarın olurum diyordum yoksa kana bakacaktım ben daha hiç pozitifi görmedim bile

Çok üzüldüm cnm o kadar silik te olsa çizgi çıkınca umutluydum İnş bir daha ki ay çifter çifter gelir bebişler
Insallah canim bugun olmadim ayin 11 ine kadar gelmez insallah ama san lmiyrum regl olacgm zaman agresif olurum agresifim ve bugun adet sancisi gbi sancilar cektim cektim geldi gelecek dedim hep akinti geldi petle gezdim butun gun hayirlisi rabbimden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…