VALLAHİ BENDE BEKLİYORUMHadi bakalım cnm merakla bekliyoruz pazartesi gününü :)
ÖZEL HASTNELERİ ARIYRUM 1 GÜN SONRA CIKAR DİORLAR TEST SONUCU EN SON BİYER AYNI GÜN CIKARIYOR ODA 50 TL YUH YAAAynen cnm ya farklı markalar kullandın bide hepsi mi bozuk bu belirsizlik yıpratıyor insani İnş hamilesindir de cnm boşa yıpranmış olmazsın
İnş cnm benim yaaGALİBA SENİN BEBİŞTE TUTUNMA AŞAMASINDA OZAMAN HADİ BAKALIM İNŞALLAH GECMEZ AĞRILAR GELİR BEBİŞLER :d
Of neymiş o ya 50 tl alt tarafı bi kana bakacakÖZEL HASTNELERİ ARIYRUM 1 GÜN SONRA CIKAR DİORLAR TEST SONUCU EN SON BİYER AYNI GÜN CIKARIYOR ODA 50 TL YUH YAA
aynen şimdi yakınlarda bi hastne var onada sorcamOf neymiş o ya 50 tl alt tarafı bi kana bakacak
ay aradım sordum pazar yokmuş bugunde geç klmöısım saat 11de sonmuş bugun aynı gün cıkıormus sonuc ama ne yazıkki pazar yokmuşOf neymiş o ya 50 tl alt tarafı bi kana bakacak
canım önemli olan psikolojimizi bozmamak herşeyin hayırlısı demek inşallah o kadar emek harcıyoruz hepimizin kucakları bebişle dolarinan piskolojim bozuldu okadar cok silik çizgi gördü ki bu hafta hepsi mi bozuk diyorum bozuk testler yüzünden hamişsem bile bozuk diyorum
belki daha iyi hafta içi aile hekimliğinde yaptırırsın kayıt numarasıyla dört gibi falan çıkmış oluyo ben öyle yapacağım eğer olmazsam 11ine kadar önce idrarda pozitif yada şüpheli görürsem ayy bak az kaldı :)))ay aradım sordum pazar yokmuş bugunde geç klmöısım saat 11de sonmuş bugun aynı gün cıkıormus sonuc ama ne yazıkki pazar yokmuş
Cnm eğer hamileysen senin bebiş çok nazlı olacak baksana göstermiyor kendini :)ay aradım sordum pazar yokmuş bugunde geç klmöısım saat 11de sonmuş bugun aynı gün cıkıormus sonuc ama ne yazıkki pazar yokmuş
Yarin icin test aldim aynen ya nazli yada yok yarinda cikmazsa bebek yok cnm cok uzulurum bu ay ilkdefa bu kadar umutlandimCnm eğer hamileysen senin bebiş çok nazlı olacak baksana göstermiyor kendini :)
Bakalim supheli bise gorsem bende yapcamda benimki tam supheli canim ya kactane test yaptim sabahlari ikinci cizgi silik ogleden sonra negatif kafayi yedimbelki daha iyi hafta içi aile hekimliğinde yaptırırsın kayıt numarasıyla dört gibi falan çıkmış oluyo ben öyle yapacağım eğer olmazsam 11ine kadar önce idrarda pozitif yada şüpheli görürsem ayy bak az kaldı :)))
İnşallah bebiştirBakalim supheli bise gorsem bende yapcamda benimki tam supheli canim ya kactane test yaptim sabahlari ikinci cizgi silik ogleden sonra negatif kafayi yedim
Testin sonucu bildir cnm bakalım bu seferde çıkacakmıYarin icin test aldim aynen ya nazli yada yok yarinda cikmazsa bebek yok cnm cok uzulurum bu ay ilkdefa bu kadar umutlandim
Çok üzgünüm pembeleri gördüm
Bebekim yaptim askim negatifTestin sonucu bildir cnm bakalım bu seferde çıkacakmı
hayır canım yarın olurum diyordum yoksa kana bakacaktım ben daha hiç pozitifi görmedim bilecanim uzulme gelecek ay bizim olur belki bende bugun yaptim negatif golgesi bile yok senin gunun bugunmuydu
Çok üzüldüm cnm o kadar silik te olsa çizgi çıkınca umutluydum İnş bir daha ki ay çifter çifter gelir bebişlerBebekim yaptim askim negatifadet olcam hossediyorum cok sonirliyim
Insallah canim bugun olmadim ayin 11 ine kadar gelmez insallah ama san lmiyrum regl olacgm zaman agresif olurum agresifim ve bugun adet sancisi gbi sancilar cektim cektim geldi gelecek dedim hep akinti geldi petle gezdim butun gun hayirlisi rabbimden .Çok üzüldüm cnm o kadar silik te olsa çizgi çıkınca umutluydum İnş bir daha ki ay çifter çifter gelir bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?