Ben hep silik gordumde ne oldu sanki umut ve hayal kirikligi snasima 5 6 test bozuk cikti resmenhayır canım yarın olurum diyordum yoksa kana bakacaktım ben daha hiç pozitifi görmedim bile
Amaaannnm canim bizde gelecek ay ful calisiriz nolcak sanki :) rabbim uzun ömür versin yeterki.hayır canım yarın olurum diyordum yoksa kana bakacaktım ben daha hiç pozitifi görmedim bile
Cnm 3. Olacak benim bence bekle bak ben beklemedim uzildum cok bari sen uzulme keson sonuc al enazindan 15imde yap varsa kesin cilar ve inşallah vardirrrr onsallah tutunmustur ben hamis flan drgilom malesdfGünaydın kizlar nasil keyifler
son durumlarrr neee ben hala beklemedeyimmatesim 36,8 . cuma gunu test yapmak istiyorum ama benim 16 sinda gelmesi lazim adetimin sizce cuma yapmalimiyim yoksa 16 sinin gecmesini beklemelimiyim. grc canim snin ikinci cocuk bu deilmi. benim daha ilk olacak allah nasip ederse
aynen canım ben soğan kürüyle birlikte deneyeceğim bu sefer kısmet tabiAmaaannnm canim bizde gelecek ay ful calisiriz nolcak sanki :) rabbim uzun ömür versin yeterki.
Aynen cnm herşeyin hayırlısı bir daha ki nasip eder inşallah durmak yok yola devam :)Insallah canim bugun olmadim ayin 11 ine kadar gelmez insallah ama san lmiyrum regl olacgm zaman agresif olurum agresifim ve bugun adet sancisi gbi sancilar cektim cektim geldi gelecek dedim hep akinti geldi petle gezdim butun gun hayirlisi rabbimden .
Aynennnn yola devam ama hala devam eden kasik agrim var gebelik degil acaba kist mi olduAynen cnm herşeyin hayırlısı bir daha ki nasip eder inşallah durmak yok yola devam :)
Kismetten ote yol yok canim enazindan sen adrt oldun rahatladin ben hala bilinmezde ve adrtliyken cekmedigim sanciyi cekiyorum 2 gundur.normalde hamileliklerimde reglden bir gun once yerlesme kanamam olurdu hep ama suan regl gunum yerlesme v.s olmadi oyuzden umudum yok gelecek ay ikimizde kaliriz inşallahaynen canım ben soğan kürüyle birlikte deneyeceğim bu sefer kısmet tabi
Sendr durumlar nasil canimAynen cnm herşeyin hayırlısı bir daha ki nasip eder inşallah durmak yok yola devam :)
inşallah senin bebiştir çıkmadık candan umut kesilmezKismetten ote yol yok canim enazindan sen adrt oldun rahatladin ben hala bilinmezde ve adrtliyken cekmedigim sanciyi cekiyorum 2 gundur.normalde hamileliklerimde reglden bir gun once yerlesme kanamam olurdu hep ama suan regl gunum yerlesme v.s olmadi oyuzden umudum yok gelecek ay ikimizde kaliriz inşallah
Dr 2 gün çalışma 1 gün ara 2 gün çalışma demiştiya cnm dün bitti bazıları adete kadar denemekte fayda var demiş acaba yumurta daha sonrada çatlarsan diyemiSendr durumlar nasil canim
Olabilir cnm kist birde sen iğnede vurulmadın ya çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir ama inş değildirAynennnn yola devam ama hala devam eden kasik agrim var gebelik degil acaba kist mi oldu
Seninle aynı gidiyoruz :) çalışmalar bitti miGünaydın kizlar nasil keyifler
son durumlarrr neee ben hala beklemedeyimmatesim 36,8 . cuma gunu test yapmak istiyorum ama benim 16 sinda gelmesi lazim adetimin sizce cuma yapmalimiyim yoksa 16 sinin gecmesini beklemelimiyim. grc canim snin ikinci cocuk bu deilmi. benim daha ilk olacak allah nasip ederse
Insallah degildir canim normalde catlama sotunum yok oyuzden vurulmadim ama bilemiyorum yiende her ihtimali goz onunde bulundurmaliOlabilir cnm kist birde sen iğnede vurulmadın ya çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir ama inş değildir
Evet her ihtimali degerlendirmek ocin cunku bazilarini igne gec catlatiyor bazilarini erken bazilarini tam vaktinde nadir ama gec catlama olayiDr 2 gün çalışma 1 gün ara 2 gün çalışma demiştiya cnm dün bitti bazıları adete kadar denemekte fayda var demiş acaba yumurta daha sonrada çatlarsan diyemi
Ayyyy agxindan bal damliyor insallah insallah rabbim sesimizi duysa ama cok umutsuzlastim bildigin gbi degilinşallah senin bebiştir çıkmadık candan umut kesilmez
Tam belli olmuyo cnm ya çıktı mı yine silik çizgiYaptim testi kizlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?