2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kizlar nasil keyifler
son durumlarrr neee ben hala beklemedeyimm atesim 36,8 . cuma gunu test yapmak istiyorum ama benim 16 sinda gelmesi lazim adetimin sizce cuma yapmalimiyim yoksa 16 sinin gecmesini beklemelimiyim. grc canim snin ikinci cocuk bu deilmi. benim daha ilk olacak allah nasip ederse

Cnm 3. Olacak benim bence bekle bak ben beklemedim uzildum cok bari sen uzulme keson sonuc al enazindan 15imde yap varsa kesin cilar ve inşallah vardirrrr onsallah tutunmustur ben hamis flan drgilom malesdf

Aynen cnm herşeyin hayırlısı bir daha ki nasip eder inşallah durmak yok yola devam :)

Reactions: grc
aynen canım ben soğan kürüyle birlikte deneyeceğim bu sefer kısmet tabi
Kismetten ote yol yok canim enazindan sen adrt oldun rahatladin ben hala bilinmezde ve adrtliyken cekmedigim sanciyi cekiyorum 2 gundur.normalde hamileliklerimde reglden bir gun once yerlesme kanamam olurdu hep ama suan regl gunum yerlesme v.s olmadi oyuzden umudum yok gelecek ay ikimizde kaliriz inşallah

inşallah senin bebiştir çıkmadık candan umut kesilmez

Aynennnn yola devam ama hala devam eden kasik agrim var gebelik degil acaba kist mi oldu
Olabilir cnm kist birde sen iğnede vurulmadın ya çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir ama inş değildir

Seninle aynı gidiyoruz :) çalışmalar bitti mi

UMUTSUZ BIR SEKILDE TEsT YAPMAK ISTIYORUM AMA DEDIM YA UMUTSUZUM...

Olabilir cnm kist birde sen iğnede vurulmadın ya çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir ama inş değildir
Insallah degildir canim normalde catlama sotunum yok oyuzden vurulmadim ama bilemiyorum yiende her ihtimali goz onunde bulundurmali

Dr 2 gün çalışma 1 gün ara 2 gün çalışma demiştiya cnm dün bitti bazıları adete kadar denemekte fayda var demiş acaba yumurta daha sonrada çatlarsan diyemi
Evet her ihtimali degerlendirmek ocin cunku bazilarini igne gec catlatiyor bazilarini erken bazilarini tam vaktinde nadir ama gec catlama olayi

Ayyyyy vala dayanamadim yegnimi test almaya yolladim ama negatif cikacagini bile bile test yapmak enayilik gbi geliyor tam bir haftadi test yapiorum 2 sertane gunde 5 tl burda vala enayi gbi hissediyrm kendimi isin komik kismi yine 2 tane aldiriyorum

Yaptim testi kizlar .

Eklentiler

• 20160208_135414.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 106
  • 20160208_135411.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…