Hımm anladım cnm benimki çatladı sanırım ikinci gün artık akıntı falanda kesildi zaten ama hala belim ve kasığım ağrıyo özelliklede sol kasık ara araEvet her ihtimali degerlendirmek ocin cunku bazilarini igne gec catlatiyor bazilarini erken bazilarini tam vaktinde nadir ama gec catlama olayi
Cikmadi cnmTam belli olmuyo cnm ya çıktı mı yine silik çizgi
Kixlar test yaptirdim 7 gun onceki kan tahlilim 0.6 bugunki 2.8 7 gun arayla yukselmesi normalmi? Regl olmDimOlabilir cnm kist birde sen iğnede vurulmadın ya çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir ama inş değildir
Yükselmesi normal mi bilmiyorum ama cnm çok düşük bi değer hamile değilsin demekki klomen geciktiriyor mu acabaKixlar test yaptirdim 7 gun onceki kan tahlilim 0.6 bugunki 2.8 7 gun arayla yukselmesi normalmi? Regl olmDim
Yukselmesi tuhafima gitti nirmalde adete yakin dusermisYükselmesi normal mi bilmiyorum ama cnm çok düşük bi değer hamile değilsin demekki klomen geciktiriyor mu acaba
Slm bende gunde 4 tane ictim bugun dr gittim tam 6 tane kaliteli yumurta olusmus catlama ignesi verdi yarin vurduracam kac tane tutar acaba cok heyecanliyim ikiz olurmu sizce cok istiyorumDaha ben hap kullanıyorum yarın bitiyor 5 gün sonrada yumurtalara bakacak Dr ben günde 4 taneheyecanlıyımrum korkuyorum yumurtalarım çok olur diye forumda okudum birisi öyle hastanelik olmuş
İnşallah bi sürpriz yaparda gelir cnm geç döllenme falan olurda bi umut işteYukselmesi tuhafima gitti nirmalde adete yakin dusermis
İnşallah gönlünüze göre olur yumurta sayın fazla ikiz olur inş Dr hangi günler ilişki dediSlm bende gunde 4 tane ictim bugun dr gittim tam 6 tane kaliteli yumurta olusmus catlama ignesi verdi yarin vurduracam kac tane tutar acaba cok heyecanliyim ikiz olurmu sizce cok istiyorum
Bir hafta boyunca hergun dediİnşallah gönlünüze göre olur yumurta sayın fazla ikiz olur inş Dr hangi günler ilişki dedi
Başın sağolsun çok zor ben kimyasal gebelik geçirdim daha hissedemeden kaybettim o bile beni çok üzdü senin durumunu düşünemiyorum bile ilk ay kaç tane içmiştin de günde hap olmadıSelam kizlar araniza yeni katildim yaşım 23 iki doğum yaptim dogumdan sonra bebegimi kaybettim bir yıl korundum simdi bebis istiyorum ama sekiz aydir habis kalamadim iki aydir klomen kullaniyorum ilk ay olmadi bugün doktora gittim tam 6 tane kaliteli yumurtam olusmus yarin catlama iğnesi vurulacam ikiz olmasinida çok istiyorum cok heyecanlıyım beni yanliz bırakmayın kizlar:)
Ilk ayda da gunde 4 tane ictim ama olmadi iki tane yumurta gorunmustu amabu ay 6 tane cok heyecanliyim yaaaaBaşın sağolsun çok zor ben kimyasal gebelik geçirdim daha hissedemeden kaybettim o bile beni çok üzdü senin durumunu düşünemiyorum bile ilk ay kaç tane içmiştin de günde hap olmadı
İnş olur 6 tane yumurtayla şansın çok yüksek benimde içim kıpır kıpır seninle aynı durumdayım çok heyecanlıyımIlk ayda da gunde 4 tane ictim ama olmadi iki tane yumurta gorunmustu amabu ay 6 tane cok heyecanliyim yaaaa
Allah istiyen her kese nasip etsin insallah cnm senin bebis var mi benim bir oglum varİnş olur 6 tane yumurtayla şansın çok yüksek benimde içim kıpır kıpır seninle aynı durumdayım çok heyecanlıyım
Benim yok 1 buçuk yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz ilk korunmayı bıraktığımda kimyasal geçirdim ondan sonrada olmadıAllah istiyen her kese nasip etsin insallah cnm senin bebis var mi benim bir oglum var
Anliyorum cnm seni cok zor bi durum allah gonlule gore versin insallah simdi durumun ne regl gününü mu bekliyorsun[/QUOTE]Anlıyorum cnmebekim72, post: 45076031, member: 733113"]Benim yok 1 buçuk yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz ilk korunmayı bıraktığımda kimyasal geçirdim ondan sonrada olmadı
Berakla beklicem cnm haberlerini insallah bbegine kovusursun bu arada cok soru soruyorum kusura bakma ama elimde degil 6 tane yumurta olusupta hamile kalanlar var mi yani hic duydun muAnliyorum cnm seni cok zor bi durum allah gonlule gore versin insallah simdi durumun ne regl gününü mu bekliyorsun[/QUOTEvet cnm regl günü mü bekliyorum Dr bana 2 gün ilişki bigün ara tekrar 2 gün ilişki dedi çalışmalar bitti bundan sonra beklemedeyim ama kasıklarım ağrıyor hala iğne olalı 6 gün geçmesine rağmen
İnşallah cnm ne kusuru birbirimize sora sora öğreniyoruz 1 olgun yumurtayla bile kalan duydum senin şansın çok yüksek İnş olur geçen ay iğneden kaç gün sonraya kadar kasık ağrın sürdüBerakla beklicem cnm haberlerini insallah bbegine kovusursun bu arada cok soru soruyorum kusura bakma ama elimde degil 6 tane yumurta olusupta hamile kalanlar var mi yani hic duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?