2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet her ihtimali degerlendirmek ocin cunku bazilarini igne gec catlatiyor bazilarini erken bazilarini tam vaktinde nadir ama gec catlama olayi
Hımm anladım cnm benimki çatladı sanırım ikinci gün artık akıntı falanda kesildi zaten ama hala belim ve kasığım ağrıyo özelliklede sol kasık ara ara

Kizlar nolur dua edin suan hastnedeyim tahlil sonucu bekliyorum

Olabilir cnm kist birde sen iğnede vurulmadın ya çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir ama inş değildir
Kixlar test yaptirdim 7 gun onceki kan tahlilim 0.6 bugunki 2.8 7 gun arayla yukselmesi normalmi? Regl olmDim

Kixlar test yaptirdim 7 gun onceki kan tahlilim 0.6 bugunki 2.8 7 gun arayla yukselmesi normalmi? Regl olmDim
Yükselmesi normal mi bilmiyorum ama cnm çok düşük bi değer hamile değilsin demekki klomen geciktiriyor mu acaba

Selam kizlar araniza yeni katildim yaşım 23 iki doğum yaptim dogumdan sonra bebegimi kaybettim bir yıl korundum simdi bebis istiyorum ama sekiz aydir habis kalamadim iki aydir klomen kullaniyorum ilk ay olmadi bugün doktora gittim tam 6 tane kaliteli yumurtam olusmus yarin catlama iğnesi vurulacam ikiz olmasinida çok istiyorum cok heyecanlıyım beni yanliz bırakmayın kizlar:)

Daha ben hap kullanıyorum yarın bitiyor 5 gün sonrada yumurtalara bakacak Dr ben günde 4 taneheyecanlıyımrum korkuyorum yumurtalarım çok olur diye forumda okudum birisi öyle hastanelik olmuş
Slm bende gunde 4 tane ictim bugun dr gittim tam 6 tane kaliteli yumurta olusmus catlama ignesi verdi yarin vurduracam kac tane tutar acaba cok heyecanliyim ikiz olurmu sizce cok istiyorum

Slm bende gunde 4 tane ictim bugun dr gittim tam 6 tane kaliteli yumurta olusmus catlama ignesi verdi yarin vurduracam kac tane tutar acaba cok heyecanliyim ikiz olurmu sizce cok istiyorum
İnşallah gönlünüze göre olur yumurta sayın fazla ikiz olur inş Dr hangi günler ilişki dedi

Başın sağolsun çok zor ben kimyasal gebelik geçirdim daha hissedemeden kaybettim o bile beni çok üzdü senin durumunu düşünemiyorum bile ilk ay kaç tane içmiştin de günde hap olmadı

Başın sağolsun çok zor ben kimyasal gebelik geçirdim daha hissedemeden kaybettim o bile beni çok üzdü senin durumunu düşünemiyorum bile ilk ay kaç tane içmiştin de günde hap olmadı
Ilk ayda da gunde 4 tane ictim ama olmadi iki tane yumurta gorunmustu amabu ay 6 tane cok heyecanliyim yaaaa

Ilk ayda da gunde 4 tane ictim ama olmadi iki tane yumurta gorunmustu amabu ay 6 tane cok heyecanliyim yaaaa
İnş olur 6 tane yumurtayla şansın çok yüksek benimde içim kıpır kıpır seninle aynı durumdayım çok heyecanlıyım

Anlıyorum cnmebekim72, post: 45076031, member: 733113"]Benim yok 1 buçuk yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz ilk korunmayı bıraktığımda kimyasal geçirdim ondan sonrada olmadı[/QUOTE]
Anliyorum cnm seni cok zor bi durum allah gonlule gore versin insallah simdi durumun ne regl gününü mu bekliyorsun

Anlıyorum cnmebekim72, post: 45076031, member: 733113"]Benim yok 1 buçuk yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz ilk korunmayı bıraktığımda kimyasal geçirdim ondan sonrada olmadı
Anliyorum cnm seni cok zor bi durum allah gonlule gore versin insallah simdi durumun ne regl gününü mu bekliyorsun[/QUOTE]
Evet cnm regl günü mü bekliyorum Dr bana 2 gün ilişki bigün ara tekrar 2 gün ilişki dedi çalışmalar bitti bundan sonra beklemedeyim ama kasıklarım ağrıyor hala iğne olalı 6 gün geçmesine rağmen

Berakla beklicem cnm haberlerini insallah bbegine kovusursun bu arada cok soru soruyorum kusura bakma ama elimde degil 6 tane yumurta olusupta hamile kalanlar var mi yani hic duydun mu

Berakla beklicem cnm haberlerini insallah bbegine kovusursun bu arada cok soru soruyorum kusura bakma ama elimde degil 6 tane yumurta olusupta hamile kalanlar var mi yani hic duydun mu
İnşallah cnm ne kusuru birbirimize sora sora öğreniyoruz 1 olgun yumurtayla bile kalan duydum senin şansın çok yüksek İnş olur geçen ay iğneden kaç gün sonraya kadar kasık ağrın sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…