2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aramiza hos gekdin canim benimle ayni yastasin ben regl gectim hala beklemedeyim kirmizilari gormemek icin dua ediyorum insallah senin bebis sana tutunur

Berakla beklicem cnm haberlerini insallah bbegine kovusursun bu arada cok soru soruyorum kusura bakma ama elimde degil 6 tane yumurta olusupta hamile kalanlar var mi yani hic duydun mu
Canim benim 5 taneydi yumurtam ilk ayim klomende dun negatifti kan tahlilim ama hala adet olmadim dua edin bana nolur bende ikiz vok istiyirdum ama 1 taneye bile raziyim simdi

Seninle aynı gidiyoruz :) çalışmalar bitti mi

benim geçen hafta en son çarşamba oldu. sonra cuma ve dün akşam . ne zaman test yapakk cok merakk edıyorum. benım mıdem agrıyo goguslerım kaşınıyor. ama kasık ağrım kalmadı ilk iğne vuruldum kadar

Aramiza hos gekdin canim benimle ayni yastasin ben regl gectim hala beklemedeyim kirmizilari gormemek icin dua ediyorum insallah senin bebis sana tutunur
Insallah tutmustur cnm dualarim seninle haber ver merakta birakma bizi :)

İnşallah cnm ne kusuru birbirimize sora sora öğreniyoruz 1 olgun yumurtayla bile kalan duydum senin şansın çok yüksek İnş olur geçen ay iğneden kaç gün sonraya kadar kasık ağrın sürdü
Cnm igneyi yurduktan birbuçuk gün sonra bel ve kasık ağrım başladı 3 gun sürdü birde cok akintim olmustu

Reactions: grc
Cnm igneyi yurduktan birbuçuk gün sonra bel ve kasık ağrım başladı 3 gun sürdü birde cok akintim olmustu
Benim niye geçmediki kasık ağrım 1 hafta oldu bugün iğne olalı ama hala ara ara kasığım ağrıyor

benim geçen hafta en son çarşamba oldu. sonra cuma ve dün akşam . ne zaman test yapakk cok merakk edıyorum. benım mıdem agrıyo goguslerım kaşınıyor. ama kasık ağrım kalmadı ilk iğne vuruldum kadar

Insallah tutmustur cnm dualarim seninle haber ver merakta birakma bizi :)

Benim niye geçmediki kasık ağrım 1 hafta oldu bugün iğne olalı ama hala ara ara kasığım ağrıyor
kızlarrrrr doktorumla konustum 0,6 ve 1 hafta sonra yani adet günümde 2,8 olmus dedim şimdi aradım cuma günü tekrarla yükselme olmuş umut var dikkat et kendine dediiii nolur dua edinnnnnn

eşime regl oldum dedim ayın 7sinde alıştırma olsun die inşallah olmammmm ya evde hiç bi işi yapamıorum korkudan tutunsun die hemde işe gidiyrum eşim evle ilgilen dior diemiorum adet olmadım die offfff bi hamiş olsam süpriz olur onada banada ve enazından eve bi bayan getririm

kızlarrrrr doktorumla konustum 0,6 ve 1 hafta sonra yani adet günümde 2,8 olmus dedim şimdi aradım cuma günü tekrarla yükselme olmuş umut var dikkat et kendine dediiii nolur dua edinnnnnn
Ayyy cnm benim çok sevindim İnş umutlarımız boşa çıkmaz dualarımızdasın tatlım

Reactions: grc
çok saol aşkım ama 3 gündür sancım var adet olacam gbi olmuyorum inşallahda olmam inşallah hepimi güzel haberler alırız kızlar bu topik uğurlu gelirde rabbim sesimizi duyar....

çok saol aşkım ama 3 gündür sancım var adet olacam gbi olmuyorum inşallahda olmam inşallah hepimi güzel haberler alırız kızlar bu topik uğurlu gelirde rabbim sesimizi duyar....
İnşallah cnm benim umudum yok gibi ama böyle şeyler duyunca bende umutlanıyorum bebeğim zaten hamilelik belirtisini adet sancısı gibi diyorlar ya İnş ondandır

İnşallah cnm benim umudum yok gibi ama böyle şeyler duyunca bende umutlanıyorum bebeğim zaten hamilelik belirtisini adet sancısı gibi diyorlar ya İnş ondandır

AYYY HARİKAAA YÜKSELMESİ BUNA İŞARETTSE SÜPERR.. HAYIRLISII İNŞALLLAHHH AYY ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ YAA BEKLEME SÜRECİ. VE AGRASİFİMM SİNİRLİYİMM ARA ARA SANCI GİRİOO BAŞIM AGRIOO İDARAR RENGİM KOYU . ADET GELECEK BELİRTİLERİM VARR AMAA AKŞAMM Bİ TEST DENESEMM DENESEMMMM

VE İNANIN AKŞAMLARI EVDE VAKIT BULAMIYORUM TOPİĞE GİRMEYE AMA SABAHI ZOR BEKLIYORUM SABAH İŞE GİDİMDE TOPİĞE BAKİMM Bİ İLETİ BİŞİ VARMI DIYE . MERAK EDİYOOM HEPİNİZDEN HAYIRLI HABERLER BEKLİYOM BİDE DERDIMI PAYLASIOM HEYACANIMI PAYLAŞIOM ÇOK İYİ GELİO BANA

Benimde idrarım sarı cnm kasık ağrısı mahvetti beni senin regl günün kaçında benim 19 10 gün var yani bana erken

Benimde idrarım sarı cnm kasık ağrısı mahvetti beni senin regl günün kaçında benim 19 10 gün var yani bana erken

benim 16 sı canım. doktorum 16 sında gelmesse reglin ozaman test yap dedi ve mutlaka kan testı yaptır dedi.ama ben dayanamıom yapsammı diye hayal kırıklığıda zor. aslınd herkes bana takma oluruna bırak sürpriz olsun dıyor ama aylar gectı üç ay sonra evlılık yıldonumumuz mayıs ayında yani. bi senemiz dolmuş olacak .

Benimde mayısta 2 yılım dolmuş olacak inş yıldönümümüze bebişlerimizde gireriz hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekle bence cnm sonra üzülen biz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…