Aramiza hos gekdin canim benimle ayni yastasin ben regl gectim hala beklemedeyim kirmizilari gormemek icin dua ediyorum insallah senin bebis sana tutunurSelam kizlar araniza yeni katildim yaşım 23 iki doğum yaptim dogumdan sonra bebegimi kaybettim bir yıl korundum simdi bebis istiyorum ama sekiz aydir habis kalamadim iki aydir klomen kullaniyorum ilk ay olmadi bugün doktora gittim tam 6 tane kaliteli yumurtam olusmus yarin catlama iğnesi vurulacam ikiz olmasinida çok istiyorum cok heyecanlıyım beni yanliz bırakmayın kizlar:)
Insallah ya yukselmesi umut verdi reg olmadim oda umut veriyorİnşallah bi sürpriz yaparda gelir cnm geç döllenme falan olurda bi umut işte
Canim benim 5 taneydi yumurtam ilk ayim klomende dun negatifti kan tahlilim ama hala adet olmadim dua edin bana nolur bende ikiz vok istiyirdum ama 1 taneye bile raziyim simdiBerakla beklicem cnm haberlerini insallah bbegine kovusursun bu arada cok soru soruyorum kusura bakma ama elimde degil 6 tane yumurta olusupta hamile kalanlar var mi yani hic duydun mu
Seninle aynı gidiyoruz :) çalışmalar bitti mi
Insallah tutmustur cnm dualarim seninle haber ver merakta birakma bizi :)Aramiza hos gekdin canim benimle ayni yastasin ben regl gectim hala beklemedeyim kirmizilari gormemek icin dua ediyorum insallah senin bebis sana tutunur
Cnm igneyi yurduktan birbuçuk gün sonra bel ve kasık ağrım başladı 3 gun sürdü birde cok akintim olmustuİnşallah cnm ne kusuru birbirimize sora sora öğreniyoruz 1 olgun yumurtayla bile kalan duydum senin şansın çok yüksek İnş olur geçen ay iğneden kaç gün sonraya kadar kasık ağrın sürdü
Benim niye geçmediki kasık ağrım 1 hafta oldu bugün iğne olalı ama hala ara ara kasığım ağrıyorCnm igneyi yurduktan birbuçuk gün sonra bel ve kasık ağrım başladı 3 gun sürdü birde cok akintim olmustu
benim geçen hafta en son çarşamba oldu. sonra cuma ve dün akşam . ne zaman test yapakk cok merakk edıyorum. benım mıdem agrıyo goguslerım kaşınıyor. ama kasık ağrım kalmadı ilk iğne vuruldum kadar[/QUOTE
Benimde bitti çalışmalar 2 gün önce bende göğüs kaşıntısı falan yokta kasık ağrısı var ara ara iğneden 14 gün sonra test yapalım
benim geçen hafta en son çarşamba oldu. sonra cuma ve dün akşam . ne zaman test yapakk cok merakk edıyorum. benım mıdem agrıyo goguslerım kaşınıyor. ama kasık ağrım kalmadı ilk iğne vuruldum kadar
Insallah tutmustur cnm dualarim seninle haber ver merakta birakma bizi :)
kızlarrrrr doktorumla konustum 0,6 ve 1 hafta sonra yani adet günümde 2,8 olmus dedim şimdi aradım cuma günü tekrarla yükselme olmuş umut var dikkat et kendine dediiii nolur dua edinnnnnnBenim niye geçmediki kasık ağrım 1 hafta oldu bugün iğne olalı ama hala ara ara kasığım ağrıyor
Aynen cnm regl olmamanda umut İnş gelmez kırmızılar ve gün geçtikçe beta hcg artar bebişin sana gelirInsallah ya yukselmesi umut verdi reg olmadim oda umut veriyor
Ayyy cnm benim çok sevindim İnş umutlarımız boşa çıkmaz dualarımızdasın tatlımkızlarrrrr doktorumla konustum 0,6 ve 1 hafta sonra yani adet günümde 2,8 olmus dedim şimdi aradım cuma günü tekrarla yükselme olmuş umut var dikkat et kendine dediiii nolur dua edinnnnnn
çok saol aşkım ama 3 gündür sancım var adet olacam gbi olmuyorum inşallahda olmamAyyy cnm benim çok sevindim İnş umutlarımız boşa çıkmaz dualarımızdasın tatlım
İnşallah cnm benim umudum yok gibi ama böyle şeyler duyunca bende umutlanıyorum bebeğim zaten hamilelik belirtisini adet sancısı gibi diyorlar ya İnş ondandırçok saol aşkım ama 3 gündür sancım var adet olacam gbi olmuyorum inşallahda olmaminşallah hepimi güzel haberler alırız kızlar bu topik uğurlu gelirde rabbim sesimizi duyar....
Ayyy cnm benim çok sevindim İnş umutlarımız boşa çıkmaz dualarımızdasın tatlım
İnşallah cnm benim umudum yok gibi ama böyle şeyler duyunca bende umutlanıyorum bebeğim zaten hamilelik belirtisini adet sancısı gibi diyorlar ya İnş ondandır
Benimde idrarım sarı cnm kasık ağrısı mahvetti beni senin regl günün kaçında benim 19 10 gün var yani bana erkenAYYY HARİKAAA YÜKSELMESİ BUNA İŞARETTSE SÜPERR.. HAYIRLISII İNŞALLLAHHH AYY ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ YAA BEKLEME SÜRECİ. VE AGRASİFİMM SİNİRLİYİMM ARA ARA SANCI GİRİOO BAŞIM AGRIOO İDARAR RENGİM KOYU . ADET GELECEK BELİRTİLERİM VARR AMAAAKŞAMM Bİ TEST DENESEMM DENESEMMMM
Benimde idrarım sarı cnm kasık ağrısı mahvetti beni senin regl günün kaçında benim 19 10 gün var yani bana erken
benimde klomenle 2.ayim yumurtalar çatladı artık beklemedeyiz 1 hafta beklicez artık
Benimde mayısta 2 yılım dolmuş olacak inş yıldönümümüze bebişlerimizde gireriz hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekle bence cnm sonra üzülen biz oluyoruzbenim 16 sı canım. doktorum 16 sında gelmesse reglin ozaman test yap dedi ve mutlaka kan testı yaptır dedi.ama ben dayanamıom yapsammı diye hayal kırıklığıda zor. aslınd herkes bana takma oluruna bırak sürpriz olsun dıyor ama aylar gectı üç ay sonra evlılık yıldonumumuz mayıs ayında yani. bi senemiz dolmuş olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?