malesef cnm yine olmadiselam canımm senin bebiş varmıı belli oldumuu ?? belirtilerin neler oldu ve ne zaman test yaptın
dualarımız seninle canım benim klomen ile 6 cm büyüklüğünde kist oluşmuş o yüzden kist tedavisi olacak iki ay bebek olma ihtimali bile yok ve üstüne kasıklarım hep ağrıyorkızlarrrrr doktorumla konustum 0,6 ve 1 hafta sonra yani adet günümde 2,8 olmus dedim şimdi aradım cuma günü tekrarla yükselme olmuş umut var dikkat et kendine dediiii nolur dua edinnnnnn
Çok üzüldüm benimde kasığım ağrıyor korktum şimdi sen öyle deyince iğne vurulmuşmuydun iğne vurulmayanlarda oluşuyomuş genelde kist belin ağrıyor peki bende bel ağrısıda vardualarımız seninle canım benim klomen ile 6 cm büyüklüğünde kist oluşmuş o yüzden kist tedavisi olacak iki ay bebek olma ihtimali bile yok ve üstüne kasıklarım hep ağrıyor
benim 1 kere kimyasal gebelik olduALLAHH ALLAH YA ZATEN EN ANLAM VEREMEDIM VE ÜZÜCÜ NOKTA BUBENDE HİÇ HAMİLE KALMADIM HERHANGI DÜŞÜK FİLANDA GECIRMEDIM ALLAH KIMSEUE YASATMASIN TEST SONUCLARIMIZDA GÜZEL BI SIKINTI YOK ANLAM VEREMIOM BENDE ALLAH NASIP ETMIYO DEMEKKI HAYIRLISI NABALIM
insallah canimm benim ya insallah allhm nasip eder tum istiyene :)kızlarrrrr doktorumla konustum 0,6 ve 1 hafta sonra yani adet günümde 2,8 olmus dedim şimdi aradım cuma günü tekrarla yükselme olmuş umut var dikkat et kendine dediiii nolur dua edinnnnnn
protestan adet gecikmesi yapiyor cnm eğer hamile degilsen tabikizlarr ben carsamba gunu catlatma ignesi olmustum ya cartesi gunude progestan verdi fitil olarak alacan dedi bende ole yapiyorum ama bazi yorumlarda adet duzenszligi felan diyodu yapiyomus bilen kullananlar var mi acaba cok etlin yan etkileri var mi diye cok terettut duydum
oyle mi ya off bide ole adet sorunu cikmaz insllh ya insallah hamile kalirimda ole biseyle ugrasmam yaprotestan adet gecikmesi yapiyor cnm eğer hamile degilsen tabi
canim catlatma ignesi olduktan 14 gün sonra kan tahlili yaptir insallah pozitif olur ama negatif çıkarsa progestani birakirsin biraktiktan 2-3 gün sora adet olunuyoroyle mi ya off bide ole adet sorunu cikmaz insllh ya insallah hamile kalirimda ole biseyle ugrasmam ya
herkezin belirtisi kist olmayabilir ben hissettim dr söylemeden söyledim iç sesinize kulak verin benim içinde dua edinÇok üzüldüm benimde kasığım ağrıyor korktum şimdi sen öyle deyince iğne vurulmuşmuydun iğne vurulmayanlarda oluşuyomuş genelde kist belin ağrıyor peki bende bel ağrısıda var
Dualarımız hepimiz için İnş hepimiz tez zamanda hayırlısıyla hamiş kalırız benim ağrım sabit bi yerde değil iki tarafta ağrıyo senin nasıldı ve belinde ağrıyor muyduherkezin belirtisi kist olmayabilir ben hissettim dr söylemeden söyledim iç sesinize kulak verin benim içinde dua edin
Canim senin neden umudun yok bide igne oldun sizlerin sansi daha yulsek kizlar umut yitirmek yokİnşallah cnm benim umudum yok gibi ama böyle şeyler duyunca bende umutlanıyorum bebeğim zaten hamilelik belirtisini adet sancısı gibi diyorlar ya İnş ondandır
Canim sen igne oldun yanlis sonuca karsi tedbirli ol yani adetine 1 2 gun kala yap derim ve kan da baktir sansima kac test bozuk cikti benim insallah tutmustur bebisinAYYY HARİKAAA YÜKSELMESİ BUNA İŞARETTSE SÜPERR.. HAYIRLISII İNŞALLLAHHH AYY ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ YAA BEKLEME SÜRECİ. VE AGRASİFİMM SİNİRLİYİMM ARA ARA SANCI GİRİOO BAŞIM AGRIOO İDARAR RENGİM KOYU . ADET GELECEK BELİRTİLERİM VARR AMAAAKŞAMM Bİ TEST DENESEMM DENESEMMMM
Uzulmek yok canim insallah yil donumunuze bebeklerinizle gireceksiniz insallah bende girerim hepimiz gireriz 2016 şubat annesi olacaz biz Allah izin verirse....Benimde mayısta 2 yılım dolmuş olacak inş yıldönümümüze bebişlerimizde gireriz hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekle bence cnm sonra üzülen biz oluyoruz
Ay canim gecmis olsun 6 cm degildir ama yanlisin olmasin o ameliyata goturur direk 6 mmdir bence canim demekki kismet degilmis sikma canini zamanini bekloyordur oyle düşün.dualarımız seninle canım benim klomen ile 6 cm büyüklüğünde kist oluşmuş o yüzden kist tedavisi olacak iki ay bebek olma ihtimali bile yok ve üstüne kasıklarım hep ağrıyor
Amin canim aminnnn insallahinsallah canimm benim ya insallah allhm nasip eder tum istiyene :)
yok canım 6 cm takip dedi doğum kontrol hapı verdi eğer küçülme olmazsa ameliyat dedi zaten malesefAy canim gecmis olsun 6 cm degildir ama yanlisin olmasin o ameliyata goturur direk 6 mmdir bence canim demekki kismet degilmis sikma canini zamanini bekloyordur oyle düşün.
Amin canim aminnnn insallah
geç döllenme olabilir bat geçmeden yapmayın bence test yanıltıcı oluyor sonra psikolojik olarak üzülünüyorkızlarrr dün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktıalışık olduğum durum. ama erken dimi bu sonuc için. ama bana doktorum demiştiki yaparsan testı pozıtıf cıkar ıgnenın etkısıyle dedi. ona ragmen negatıf cıktı. demekkı ılac benım bunyeme çabukmu karısmıs. cabukmu geçmıs yanı etkısı
Kimyasal gebelik geçirdiğim belirtileri arıyorum kendimde onda midem bulandı ve başım dönüyordu sürekli şimdi bunlar yok ondan belkide umudum yok inş dediğin gibi yıldönümümüze bebişlerimizle gireriz hayırlısıyla gelsinlerCanim senin neden umudun yok bide igne oldun sizlerin sansi daha yulsek kizlar umut yitirmek yok
Uzulmek yok canim insallah yil donumunuze bebeklerinizle gireceksiniz insallah bende girerim hepimiz gireriz 2016 şubat annesi olacaz biz Allah izin verirse....
valla bende de yok belirti valan cok yemem ve sürekli adet oldum sanıp beni wcye kosturan anlık kalpp krizi geçirten akıntılar dışında kısmet beklicez başka cağremiz yokKimyasal gebelik geçirdiğim belirtileri arıyorum kendimde onda midem bulandı ve başım dönüyordu sürekli şimdi bunlar yok ondan belkide umudum yok inş dediğin gibi yıldönümümüze bebişlerimizle gireriz hayırlısıyla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?