2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende de yok belirti valan cok yemem ve sürekli adet oldum sanıp beni wcye kosturan anlık kalpp krizi geçirten akıntılar dışında kısmet beklicez başka cağremiz yok
Aynen cnm zaman herşeyi gösterecek bekliyoruz hepimizin yüzü güler İnş

canim catlatma ignesi olduktan 14 gün sonra kan tahlili yaptir insallah pozitif olur ama negatif çıkarsa progestani birakirsin biraktiktan 2-3 gün sora adet olunuyor
tamam canm ole yapayim o zaman cok sagol tesekkur ederim :) ayin 3 unde vurulmustum tam bi hafta bugun yani haftaya carsamba gunu yaptirim bi ayy nasil beklicem

tamam canm ole yapayim o zaman cok sagol tesekkur ederim :) ayin 3 unde vurulmustum tam bi hafta bugun yani haftaya carsamba gunu yaptirim bi ayy nasil beklicem
valla en heyecanli dönem :) suan benimde adetim bitmedi bu da en sıkıcı dönem oluyo sonrasinda ayyy yumurta catladimi, ayyy döllenme oldu mu, acaba hamile miyim derken çok heyecanli geciyo

Bende ayın 3ünde iğne vuruldum salı günü yapmayı düşünüyorum belirtilerin varmı

Kizlarrrr nasilsiniz galiba benim kirmizilar sabaha gelir bacaklarim cok agriyorrrrrrrr hep bacagim sizlar sabaha karsi rwgl olurum 3 gn gecie sonucu gelcek gbi

Bende ayın 3ünde iğne vuruldum salı günü yapmayı düşünüyorum belirtilerin varmı
valla bilmiyorum ki cok uyuyorum ve cok sancm var kasigimda adet olackmisin gbi bazn gerilme oluyo fitil yuzunden diye dusunup geciyorum canm sende nasil var mi belirti :)

valla en heyecanli dönem :) suan benimde adetim bitmedi bu da en sıkıcı dönem oluyo sonrasinda ayyy yumurta catladimi, ayyy döllenme oldu mu, acaba hamile miyim derken çok heyecanli geciyo
aynen gercekten her ay ole oluyo bendede insallah sende bu ay istedgn olur hepimizn canm

günaydınn
bende yine test yaptım yine negatif hamıle deılım bence yıne tutmadı :/ gerci ateşim hala 36,9 larda ama bılmıyorum yanı ılacın etkısıyle doktor erken bıle yapsan pozitif cıkar yalandanda olsa demişti. ama yalandan bile pozitif cıkmadı . demekkı gercekten yok aynı telaslı süreç yın baslıcak benım ıcın. sabah 6 da kalkıp doktora gıtmeler ıs yerıne yetısme cabalarım . catladımı catlamadı . zor bela izin alıp iğne vurdurmalar off . allahım nolurr artık bı hayırlı saglıklı bebişş ver bızlere çok bekledım allahım .. kızlar bu ılk klomen tedavım ya acaba dıger aylarda hangı tedavı uygulanacak ayy cok yıpratıcı bı sürec. eltımde hamıle gezınıo ortalarda keyıflı keyıflı ve bu ıkıncı cocugu olacakk . herkes benden beklıoduu soktu kendını araya .

Cnm üzülme belli olmaz yinede regl gününe kadar bekle Dr yine klomen verir cnm çünkü 3 ay kullandırıyormuş

Canim benimde 3 gun gecti regl test negatif kan verdim sabah benimde eltim sprayla hamis kalmis 4. Cocugu olcak simdi sonirimi bozuyor sende yap bitane daha v.s. bide laf sokuyor kismet bakalim senin regl kac gun var

Dualarım seninle cnm inş hayırlı haberlerini paylaşırsın

HABERLERİNİİ BEKLİYOZZZ :) ama sen bizim kadar stres yapma canım hem yaşın küçük daha 23 sün . hemde allah zaten ıkı evlat nasıp etmıs. bızımkı kadar germe kendını. bizimm bi tanecık bıle yok hemde yaş 28 . grc yee yazdımmmm bebekimm canım :)

Slm kızlar Yardımınıza ihtiyacim var salı günü saat 3 gibi ignemi yaptırdım akşamıda ilişki oldu bidaha da olmadi geçkalmismiyim sizce dr bir hafta ggünde bir defa iliski dedi bugün yumurtalar catladi ilk üç gün onemli diye biliyorum ama siz ne dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…