Aynen cnm zaman herşeyi gösterecek bekliyoruz hepimizin yüzü güler İnşvalla bende de yok belirti valan cok yemem ve sürekli adet oldum sanıp beni wcye kosturan anlık kalpp krizi geçirten akıntılar dışında kısmet beklicez başka cağremiz yok
tamam canm ole yapayim o zaman cok sagol tesekkur ederim :) ayin 3 unde vurulmustum tam bi hafta bugun yani haftaya carsamba gunu yaptirim bi ayy nasil beklicemcanim catlatma ignesi olduktan 14 gün sonra kan tahlili yaptir insallah pozitif olur ama negatif çıkarsa progestani birakirsin biraktiktan 2-3 gün sora adet olunuyor
valla en heyecanli dönem :) suan benimde adetim bitmedi bu da en sıkıcı dönem oluyotamam canm ole yapayim o zaman cok sagol tesekkur ederim :) ayin 3 unde vurulmustum tam bi hafta bugun yani haftaya carsamba gunu yaptirim bi ayy nasil beklicem
Bende ayın 3ünde iğne vuruldum salı günü yapmayı düşünüyorum belirtilerin varmıtamam canm ole yapayim o zaman cok sagol tesekkur ederim :) ayin 3 unde vurulmustum tam bi hafta bugun yani haftaya carsamba gunu yaptirim bi ayy nasil beklicem
valla bilmiyorum ki cok uyuyorum ve cok sancm var kasigimda adet olackmisin gbi bazn gerilme oluyo fitil yuzunden diye dusunup geciyorum canm sende nasil var mi belirti :)Bende ayın 3ünde iğne vuruldum salı günü yapmayı düşünüyorum belirtilerin varmı
aynen gercekten her ay ole oluyo bendede insallah sende bu ay istedgn olur hepimizn canmvalla en heyecanli dönem :) suan benimde adetim bitmedi bu da en sıkıcı dönem oluyosonrasinda ayyy yumurta catladimi, ayyy döllenme oldu mu, acaba hamile miyim derken çok heyecanli geciyo
Bendede kasığım da ve belimde ağrı var ara aravalla bilmiyorum ki cok uyuyorum ve cok sancm var kasigimda adet olackmisin gbi bazn gerilme oluyo fitil yuzunden diye dusunup geciyorum canm sende nasil var mi belirti :)
ayy hadi hayirlisi diyelim :)Bendede kasığım da ve belimde ağrı var ara ara
Klomen den olabilir sancı yapıyormuş çünkü yumurtalıklardaayy hadi hayirlisi diyelim :)
Geldi mi cnm kırmızılarKizlarrrr nasilsiniz galiba benim kirmizilar sabaha gelir bacaklarim cok agriyorrrrrrrr hep bacagim sizlar sabaha karsi rwgl olurum 3 gn gecie sonucu gelcek gbi
Hayir gelmedi dun test yaptim negatif neden gecikti klomenden galiba.Geldi mi cnm kırmızılar
Olabilir cnm ya acaba beta hcg kaç oldu gelmezse yarın baktır Dr dediği gibi cnmHayir gelmedi dun test yaptim negatif neden gecikti klomenden galiba.
Cnm üzülme belli olmaz yinede regl gününe kadar bekle Dr yine klomen verir cnm çünkü 3 ay kullandırıyormuşgünaydınn
bende yine test yaptım yine negatif hamıle deılım bence yıne tutmadı :/ gerci ateşim hala 36,9 larda ama bılmıyorum yanı ılacın etkısıyle doktor erken bıle yapsan pozitif cıkar yalandanda olsa demişti. ama yalandan bile pozitif cıkmadı . demekkı gercekten yokaynı telaslı süreç yın baslıcak benım ıcın. sabah 6 da kalkıp doktora gıtmeler ıs yerıne yetısme cabalarım . catladımı catlamadı . zor bela izin alıp iğne vurdurmalar off . allahım nolurr artık bı hayırlı saglıklı bebişş ver bızlere çok bekledım allahım .. kızlar bu ılk klomen tedavım ya acaba dıger aylarda hangı tedavı uygulanacak ayy cok yıpratıcı bı sürec. eltımde hamıle gezınıo ortalarda keyıflı keyıflı ve bu ıkıncı cocugu olacakk . herkes benden beklıoduu soktu kendını araya .
Canim gittim hastneye sabah verdim kan 3.30da cikcak dua edin ilkdefa gecikiyor bukadar.Olabilir cnm ya acaba beta hcg kaç oldu gelmezse yarın baktır Dr dediği gibi cnm
Canim benimde 3 gun gecti regl test negatif kan verdim sabah benimde eltim sprayla hamis kalmis 4. Cocugu olcak simdi sonirimi bozuyor sende yap bitane daha v.s. bide laf sokuyor kismet bakalim senin regl kac gun vargünaydınn
bende yine test yaptım yine negatif hamıle deılım bence yıne tutmadı :/ gerci ateşim hala 36,9 larda ama bılmıyorum yanı ılacın etkısıyle doktor erken bıle yapsan pozitif cıkar yalandanda olsa demişti. ama yalandan bile pozitif cıkmadı . demekkı gercekten yokaynı telaslı süreç yın baslıcak benım ıcın. sabah 6 da kalkıp doktora gıtmeler ıs yerıne yetısme cabalarım . catladımı catlamadı . zor bela izin alıp iğne vurdurmalar off . allahım nolurr artık bı hayırlı saglıklı bebişş ver bızlere çok bekledım allahım .. kızlar bu ılk klomen tedavım ya acaba dıger aylarda hangı tedavı uygulanacak ayy cok yıpratıcı bı sürec. eltımde hamıle gezınıo ortalarda keyıflı keyıflı ve bu ıkıncı cocugu olacakk . herkes benden beklıoduu soktu kendını araya .
Dualarım seninle cnm inş hayırlı haberlerini paylaşırsınCanim gittim hastneye sabah verdim kan 3.30da cikcak dua edin ilkdefa gecikiyor bukadar.
Dualarım seninle cnm inş hayırlı haberlerini paylaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?