2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dualarım seninle cnm inş hayırlı haberlerini paylaşırsın
Inşallah kizlar nolur dua edin.az kaldi sonuclara

Cnm sen yinede 1 hafta devam et.insallah tutar

anlayamadım canım benim ? iğneni yaptırdın salı akşamı ilişki oldu bida hiç olmadımı ?

[QUOTeperutka90, post: 45120826, member: 728317"]anlayamadım canım benim ? iğneni yaptırdın salı akşamı ilişki oldu bida hiç olmadımı ?[/QUOTE]
Evet canım salı günü öğleden sonra igneyi vuruldum aksamı ilişki oldu dahada olmadi ama yumurtalar bugün catladi

[QUOTeperutka90, post: 45120826, member: 728317"]anlayamadım canım benim ? iğneni yaptırdın salı akşamı ilişki oldu bida hiç olmadımı ?

hissettinmi çatladığınıı ?? yani yumurtlama çatladığı esnada öncesinde sperm varsa döllenmesi daha kolay . yani iğne vuruulduktan sonra 3 gün peş peşe şart gibi bişi canım ya bunu bütün doktorlar bu sekılde soyler aslında rıske almamak adına . gerçi spermlerde 72 saat yasıyormus vucutta sen bu aksam mutlaka ılıskıde bulunu ve hemen dus alma uzann yarım boyunca. inşallah tutar canım . bizimde bi hafta sürdü ama yumuta catlasa bıle illa gebelık olusmuyor. allah nasip ederse inşallahh ilk seferdee bebişlerimize hamiş kalırız.

Degerlerim düşmüs 1.6

alla allaaa off ya demekki bebek yok canım tamamen ilacın etkısıyle pozitif cıkmıs senin. sen bu ay bi doktora gitt yumurtalık takibi yapılsın ilacını iç iğneni ol. çünkü kist varsa bide o gecıktırıo. klomen takığ gerektıren bısey cunku catlamayan yumurta kıste donusuo.regl 3.günü git doktorsa. sen nerde yasıyorsun doktor onerısınde buluncam ?

Reactions: grc
Cok kötüyüm ya degerlerim yukselecegine inis yapmis allahim kafayi yicem regl gecikti of of bu ne boyle agridan duramiyorum kasiklarim cok agriyor hic gecikmeyen adetim gecikti degerim 0.6 2.8 simdiyse 1.6 bu nedir boyle ya. Bidaha klomende kullanmicam regl gunumu gecirtti pis ilac ya

Adana doktorum cok uyi takip yapildi ama benım catlama sorunum veya bi rahatsizligim yoktu 2 cocugum 2 dusugum var zaten ikiz istedigim icin doktrumla konustum 5 yumurtn var demisti iliski dedi 3 solda 2 sagda ama nafile normalde hemn hamile kalan bi insanim ilac resmen beni mahvetti

TE="peperutka90, post: 45121700, member: 728317"]hissettinmi çatladığınıı ?? yani yumurtlama çatladığı esnada öncesinde sperm varsa döllenmesi daha kolay . yani iğne vuruulduktan sonra 3 gün peş peşe şart gibi bişi canım ya bunu bütün doktorlar bu sekılde soyler aslında rıske almamak adına . gerçi spermlerde 72 saat yasıyormus vucutta sen bu aksam mutlaka ılıskıde bulunu ve hemen dus alma uzann yarım boyunca. inşallah tutar canım . bizimde bi hafta sürdü ama yumuta catlasa bıle illa gebelık olusmuyor. allah nasip ederse inşallahh ilk seferdee bebişlerimize hamiş kalırız.[/QUOTE]
Sabah 5 gibi uyandim sancim ve bel agrim vardi hala gecmedi internette bakmistim spermler 24 saat yasar diyor ama senin dedigin giibiyse 72 saatsa sper vardir inşaallah oyledir cnm dualarim hepimiz icin inşallah bu ay hamis kaliriz

Sabah 5 gibi uyandim sancim ve bel agrim vardi hala gecmedi internette bakmistim spermler 24 saat yasar diyor ama senin dedigin giibiyse 72 saatsa sper vardir inşaallah oyledir cnm dualarim hepimiz icin inşallah bu ay hamis kaliriz[/QUOTE]

bu akşamm mutlaka bırlıktee olunnn canımm

tamam cnm öyle yapacam

ah yavrum yaa içinden bi ses dediki sen onumuzdekı hamıle kalıcaksın. sen sımdı ara doktorunu anlat durumu fecı derecede sancım ve gecıkmem var ama hersey negatıf degerlerım dusuk de yokmu numarası doktorun ara konus senı kontrole cagırsın ... tek yapacagın sey bu suan bu gergınlıkte gecıkme yasamanı sebep oluyoo . şimdi sıra bizde bakalım bebekim ile bende sıra sonuc sırasııı

kızlarrr bide cok streslıyız galıbaaaa sartlıyoz kendmızı. eltımm okadar rahat dusuncelı bırıkıı tık dıye ıkı ay denemede hamıle kaldı.. hemde benım ıstedımı bıle bıle sırf kaynanam onun cocuna baksın dıye . cekememezlik. ama allah on anasıp etti

Evet ya aynisi bendede var önce ben hamile kaldim ama bebegimi kaybeti bebegimi kaybettigim ay eltim hamile kaldi simdi kaynanam onun cocuguna bakiyor herkez onun cocugunu seviyor

Evet cnm sıra bizde bakalım ne olacak dediğin çok doğru stresde geciktiriyor tabi birde hormon hapı klomen oda etkili olmuş olabilir eltin gibi rahat olmak gerekiyo stres en büyük kısırlık derler ama işte bizde onu beceremiyoruz

Cnm doktor adet olursan gel demisti hani olmadim ki

Hacettepe haluk ballı doktorum

KIZLAARRR BEN BU AKŞAM EVİMİZİN ORDA BİR TIP MERKEZINDE KAN VERİCEMMM :) DAYANAMAYIPPP EĞER VARSA AZDA OLSA DEĞEER ÇIKIYORMUS. EN DÜŞÜK DEĞEER DE - 5 - MİŞ.

KIZLAARRR BEN BU AKŞAM EVİMİZİN ORDA BİR TIP MERKEZINDE KAN VERİCEMMM :) DAYANAMAYIPPP EĞER VARSA AZDA OLSA DEĞEER ÇIKIYORMUS. EN DÜŞÜK DEĞEER DE - 5 - MİŞ.
İnşallah seninki sonuç olumlu olurda bizede moral olur güzel bir haber duyalım artık

aynen streste oluyo...bende varm sonyc bekleyenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…