2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah seninki sonuç olumlu olurda bizede moral olur güzel bir haber duyalım artık

insallahhh olumlu sonuc alirsn canm

günaydınnnn
kızlarr bugün 5 gibi çıkacak sonuç telefondan sansımı deneyıp sorucam deger kac cıkmıs dıye soylerseler bakalım.olmassa yarınn soylıcemm size allahımm ınsallaah hayırlı sonuc verirr

KIZLAARRR BEN BU AKŞAM EVİMİZİN ORDA BİR TIP MERKEZINDE KAN VERİCEMMM :) DAYANAMAYIPPP EĞER VARSA AZDA OLSA DEĞEER ÇIKIYORMUS. EN DÜŞÜK DEĞEER DE - 5 - MİŞ.
canım verdin mi sonuç ne çok heyecanlıyım bari birileri hamiş olsun

ısrar et ben dün zorla ısrar ettim özel hastranesiniz verin calısıyrum gelemiyrum vç.s zorla depğeri ve sonucu öğrendim

ısrar et ben dün zorla ısrar ettim özel hastranesiniz verin calısıyrum gelemiyrum vç.s zorla depğeri ve sonucu öğrendim

AZ ÖNCE ARADIM TEKRAR KAÇ GİBİ ÇIKACAK DİYE ARASAM SÖYLERMİSİNİZ DEDİM YOK GELİP ALIN DEDİ. ISRAR ETMEDIM EŞİM ÇIKIŞTE BEKLICEK BENİ EVİN ORDA ZATEM HEMEN ALCAZZ. CUMANIN HAYRINAA İNŞALLAHH HAYIRLI SONUÇ ALIRIM AMİNN.SİZDE DUA EDİN NOLURRR

Reactions: grc
ay inşalla canım inşallahhh rabim cuma cuma yüzünü güldürsün :) heyecanla bekliyorum nolur sonucu yaz

sizce ben nekadar sonra tekkrar kan verim doktor salıya kadar olmazsan gel dedi ilac vercek acaba işlac öncesi tekrarlasam mı testi

klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk kullandığımda hamile kaldım ama gelişmedi ve düşük oldu kürtaj yapıldı. üstünden 7 ay geçti. şimdi doktor tekrar klomen verdi , çatlatma iğnesi olup olmamak istediğine o gün gelince sen karar ver dedi.
ben şu an çok tedirginim klomen yumurtayı büyütse de acaba dengesiyle oynadığı için gelişmemiş olabilir mi diye çok korkuyorum aynı sıkıntıları çekmek istemiyorum

sanmıyorum canım hamile olduğunu adetten kaç gün sonra öğrendin

Bekliyorummm noldu???? Catlicam meraktan bu arada benim kirmizilar geldi. Bi yandan bilinmezlik bitti die seviniyrum bi yandan hüzün.....

Bekliyorummm noldu???? Catlicam meraktan bu arada benim kirmizilar geldi. Bi yandan bilinmezlik bitti die seviniyrum bi yandan hüzün.....
Aynen cnm bu bilinmezlik bitti en azından inşallah birdaha ki ay hamiş kalırsın çok istediğin ikizlerine :)

Kızlar benim bacaklarım ağrıyor ya daha adetime 6 7 gün var adet olmadan 1 2 gün önce ağrırdı bacaklarım. Bacaklarım ağrıyana kadar belimin ve kasığımın ağrımasını hamilelik belirtisi olabilir diyordum ama bacaklarım ağrımaya başlayınca bacak ağrısı hamilelik belirtisi olamaz diyorum artık kafam karıştı

sanmıyorum canım hamile olduğunu adetten kaç gün sonra öğrendin
15 gun sonra ogrenmistim.igne vuruldugum icin bat geldigi gun kesin sonuc olsun diye erken gebelik testi yapmistim ustelik ve cikmadi silik olarak bile yoktu.ama ustunden 15 gun gecip hala regl olmayinca tekrar yaptim o zaman ogrenmistim. Su an agir grip geciriyorum o yuzden bir dahaki aya birakmayi dusunuyorum bebek calismasini

canlar cikti kan degerim yani hamile degilim 0.7kan degerim. sonucu duyuncs doktorun yanında ağladım

Benimde bacaklarim agriyordu cok (( kemiklerim cekiliyordu hala cekiliyor dun esimin bacaklarina sıkıstirdim da uyudum zorla adet belirtim benim ama senin adet belirtinde yoksa belkide hamilelik belirtisidir

canlar cikti kan degerim yani hamile degilim 0.7kan degerim. sonucu duyuncs doktorun yanında ağladım
Kizlar bu arada genelde ilk ay degilde 2. Ay hamis kalanlar daha cokmus eger ilk ayimizsa hepimizin uzulmeyelim ben dun cok agladim ama napalim kismet belki 2. Ay daha iyi olur.

Bu ay gunde 1 tane icecem 3.gunu baslicam kismet.

Benimde bacaklarim agriyordu cok (( kemiklerim cekiliyordu hala cekiliyor dun esimin bacaklarina sıkıstirdim da uyudum zorla adet belirtim benim ama senin adet belirtinde yoksa belkide hamilelik belirtisidir
Hamileliğinde mi ağrıyordu adet belirtim ama bu kadar erken ağrımazdı belimde çok ağrıyor

Hamileliğinde mi ağrıyordu adet belirtim ama bu kadar erken ağrımazdı belimde çok ağrıyor
Yok askim benim regl belirtim bacak sizlamasi ama bazi bayanlarda gebelik belirtiside olabiliyor ama ben bacaklarimsizladgnda regl yaklasti diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…