Canim sana bi sorum olacak klomen kullandigin ay regl farkli oldumu regl 8 gun surer benim ve 3 ped takarim uzun olur ve ic camasirimi tamamen kaplar cunku pihtili ve asiri yogun kanamam olur ama bu pis haptan olsa gerek kanamam tam sokulmedi acik renk gelior kirmizi ama hala dunden beri 2. Pedim ve tam yogun degil kanamam kafayi yicem ksit mi oldu ki15 gun sonra ogrenmistim.igne vuruldugum icin bat geldigi gun kesin sonuc olsun diye erken gebelik testi yapmistim ustelik ve cikmadi silik olarak bile yoktu.ama ustunden 15 gun gecip hala regl olmayinca tekrar yaptim o zaman ogrenmistim. Su an agir grip geciriyorum o yuzden bir dahaki aya birakmayi dusunuyorum bebek calismasini
Anladım cnm benimde adet belirtimdir bacak ağrıması ama bu kadar erken ağrıma olmazdı klomen dengemizi bozduYok askim benim regl belirtim bacak sizlamasi ama bazi bayanlarda gebelik belirtiside olabiliyor ama ben bacaklarimsizladgnda regl yaklasti diorum
İnşallah cnm hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda. Bende hep 2.ay tutan duydum seb adetine Dr gittin mi cnm kist falan oluşmuşmu diyeKizlar bu arada genelde ilk ay degilde 2. Ay hamis kalanlar daha cokmus eger ilk ayimizsa hepimizin uzulmeyelim ben dun cok agladim ama napalim kismet belki 2. Ay daha iyi olur.
Yok cnm gidemedim hala calisiyrumİnşallah cnm hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda. Bende hep 2.ay tutan duydum seb adetine Dr gittin mi cnm kist falan oluşmuşmu diye
Senin regl günün ayın kaçındaaynen streste oluyo...bende varm sonyc bekleyenn :)
18 canimSenin regl günün ayın kaçında
ayy hadi insallah canm bnm mutl haberler alirsn darisi hepimizegünaydınn kızlaarr
bugün regl olmam lazımm şuan beklenti içerisindeyim. cünkü bılıyosunuz gecen hafta kanda sonuc cıkmadı. 0,7 çıkmıstı değerim. hala belki bir umut diyerek bir kaç gün daha reglim gelmesse yıne test yaptırırm tabıkı doktorumla eger bugun gelmesse haberlesıcez.herseyı onun bılgısı dahılınde yapıyorum . ama eger olacaksamda regl olayaım bır an oncede regl 3.günü kontrole gıdıcem tekrar tedavıye devam edelımm :)
Benimki de 19 u :)18 canim
Benimde bacaklarim ağrıdı adet belirtimdirama bugun uyandm ve gogslerm agrimaya hafften baslamis her adetten once agriyo bole sanirim olmam yakin
İnşallah güzel haberler paylaşırsında bizede moral olur adet belirtin varmı peki cnmgünaydınn kızlaarr
bugün regl olmam lazımm şuan beklenti içerisindeyim. cünkü bılıyosunuz gecen hafta kanda sonuc cıkmadı. 0,7 çıkmıstı değerim. hala belki bir umut diyerek bir kaç gün daha reglim gelmesse yıne test yaptırırm tabıkı doktorumla eger bugun gelmesse haberlesıcez.herseyı onun bılgısı dahılınde yapıyorum . ama eger olacaksamda regl olayaım bır an oncede regl 3.günü kontrole gıdıcem tekrar tedavıye devam edelımm :)
ayy hadi insallah canm bnm mutl haberler alirsn darisi hepimize
hayrlisi olsun ya yinede umit yitirmeyelim allhtn hayrlisi bakalm az kldi :)Benimde bacaklarim ağrıdı adet belirtimdir
Aynen az kaldı belli olur bi kaç güne bakalım olmazsada yola devam :)hayrlisi olsun ya yinede umit yitirmeyelim allhtn hayrlisi bakalm az kldi :)
Hayırlısı olsun cnm inş bu ay bebişin gelir sanakızlarrrrrr benn regll oldummm hemde doktorumun dediği tarıhtee. bana 16 şubatta regl olmazsan test yap demıstı 2.teste gerek kalmadann regl oldum geceoff allahımm aynı telaşlarrr yine başlıyorrrr... perşembe günü kontrl ve ilaç verilecek.sonraki hafta yumurta oluştumu yumurta büyüdümü çatladımı derken yıne heyecanlı bekleyıs hayırlısıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?