2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim sana bi sorum olacak klomen kullandigin ay regl farkli oldumu regl 8 gun surer benim ve 3 ped takarim uzun olur ve ic camasirimi tamamen kaplar cunku pihtili ve asiri yogun kanamam olur ama bu pis haptan olsa gerek kanamam tam sokulmedi acik renk gelior kirmizi ama hala dunden beri 2. Pedim ve tam yogun degil kanamam kafayi yicem ksit mi oldu ki

Yok askim benim regl belirtim bacak sizlamasi ama bazi bayanlarda gebelik belirtiside olabiliyor ama ben bacaklarimsizladgnda regl yaklasti diorum
Anladım cnm benimde adet belirtimdir bacak ağrıması ama bu kadar erken ağrıma olmazdı klomen dengemizi bozdu

Kizlar bu arada genelde ilk ay degilde 2. Ay hamis kalanlar daha cokmus eger ilk ayimizsa hepimizin uzulmeyelim ben dun cok agladim ama napalim kismet belki 2. Ay daha iyi olur.
İnşallah cnm hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda. Bende hep 2.ay tutan duydum seb adetine Dr gittin mi cnm kist falan oluşmuşmu diye

Reactions: grc
günaydınn kızlaarr
bugün regl olmam lazımm şuan beklenti içerisindeyim. cünkü bılıyosunuz gecen hafta kanda sonuc cıkmadı. 0,7 çıkmıstı değerim. hala belki bir umut diyerek bir kaç gün daha reglim gelmesse yıne test yaptırırm tabıkı doktorumla eger bugun gelmesse haberlesıcez.herseyı onun bılgısı dahılınde yapıyorum . ama eger olacaksamda regl olayaım bır an oncede regl 3.günü kontrole gıdıcem tekrar tedavıye devam edelımm :)

ama bugun uyandm ve gogslerm agrimaya hafften baslamis her adetten once agriyo bole sanirim olmam yakin

ayy hadi insallah canm bnm mutl haberler alirsn darisi hepimize

İnşallah güzel haberler paylaşırsında bizede moral olur adet belirtin varmı peki cnm

ayy hadi insallah canm bnm mutl haberler alirsn darisi hepimize

BU AY SANIRIM HICBIRIMIZ GEBE DEILIZ KIZLAR AMAA.. BELKİ ÖNÜMÜZDEKİ AYYY. DEMEKK YUMURTANIN CATLAMIS OLMASI BILE TEK GEREKLI SEBEP DEILMIS. ALLAH ISTERSE OLUYOR.

KIZLARRRRRR NASILSINIZZZ . :)
AKŞAM Bİ TEST ALAYIMDA YAPAYIM HALA REGL OLMADIM. AMA BU SON SON TESTİM BUNDADA CIKMASSA ZATEN BUGÜN YARIN GELECEKKK REGL :)

kızlarrrrrr benn regll oldummm hemde doktorumun dediği tarıhtee. bana 16 şubatta regl olmazsan test yap demıstı 2.teste gerek kalmadann regl oldum gece off allahımm aynı telaşlarrr yine başlıyorrrr... perşembe günü kontrl ve ilaç verilecek.sonraki hafta yumurta oluştumu yumurta büyüdümü çatladımı derken yıne heyecanlı bekleyıs hayırlısıı :)

Hayırlısı olsun cnm inş bu ay bebişin gelir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…