2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GRC NABION CANIM SON DURUMLARR NE SENDEE

Gecen ay klomenle gebe kaldim ama yüksek ateş nedeniyle 5. Haftada kaybettim. Bu ay yine klomenle devam ediyoruz hayirlisiyla..

Canim inan banada doktor saliya kadar olmazsan test yap dedi dedigi gun aksami geldi saolsun kirmizilar 3 gun var bitmesine kesildi ve buay kanamam cok cok az oldu moralim bozuldu neyse gelecek ay insallah

KIZLARRR KİMSEE YOKMUU NEREYE KAYBOLDUNUZZ :) GRCC KAYIPPP.
Burdayim bebegim ya isler yogun bi kac gundur esimde rahatsizdi bugunde kizim biraz rahatsiz allah yardimcim olsun
Gecen ay klomenle gebe kaldim ama yüksek ateş nedeniyle 5. Haftada kaybettim. Bu ay yine klomenle devam ediyoruz hayirlisiyla..
Insallah bu ay kaliriz tatlim.

Kızlar gecen hafta catlama ignemi olmustum dr bir hafta ilişki demişti ama 3 gün kaybım oldu bu ayda olmucak gibi hissediyorum hiç heyecanım kalmadi günleri bile hesaplamiyorum artik

C
Kızlar gecen hafta catlama ignemi olmustum dr bir hafta ilişki demişti ama 3 gün kaybım oldu bu ayda olmucak gibi hissediyorum hiç heyecanım kalmadi günleri bile hesaplamiyorum artik
Canim sitres yapma knan hepimiz gunu gunune yapmamiza ragmen bu ay tutmadi kismet diyelim ha bide stres eger stres yaparsan gercekten tutmuyormus ve bazen ilk ay tutmaya biliyormus sıkma canini rabbim kismet ederse ay icinde 1 kere iliski olsa bile tutuyor emin ol canim dua et .....insallah guzel haberlerini aliriz

Slm kizlar bende bu ay ikinci tedavim ilk deneme gecen aydi çatlatma iğnesi dedi dr. Vuruldum neyse 17 sonra kirmizilar gözden yaşlar atlattim bu ay ani kararla tekrar ilac kullandim dr. Kontrolunde bu aksam yumurta takibim yapildi 18mm 15mm 14mm yumoşum varmis ama dr. Bu isteğine bağli istersen çatlatma iğnesi yaptiririz istersen yaptirmayiz kafam karisti napacağimi sasirdim

TE="gr icin
Sagol canim destegin
5221381, member: 520663"]C

Canim sitres yapma knan hepimiz gunu gunune yapmamiza ragmen bu ay tutmadi kismet diyelim ha bide stres eger stres yaparsan gercekten tutmuyormus ve bazen ilk ay tutmaya biliyormus sıkma canini rabbim kismet ederse ay icinde 1 kere iliski olsa bile tutuyor emin ol canim dua et .....insallah guzel haberlerini aliriz[/QUOTE]
Sagol canim destegin
Tese

Canim kusura bakma tlfon ariza yapti yazamadim destegin icin tesekkurler tatlım sen adanadasin yanlis hatirlamiyorsam dokturun haluk balli memnun musun diye soracaktim doktorumu degistirecem hic memnun degilim

Reactions: grc
günaydınn canımmm :)
kızlar bugün doktora gittim yeni geldim iş yerine. bugün 3.günüm reglimin. tedavıye engel bı kıst durumu yokmuş.klomen yazdı tekrar cumartesi yanı 5.günü klomene başlicam tekrar. haftaya perşembe kontrole çağırdı.sonrasına işte iğne takıp fılan. egerkı bu ayda olmassa bıdahakı ay artık rahim filmi isticem dedi. çünkü 1 yılın doluyor dedi rahim filmine görede tedavıyı ona göre şekillendircez dedi. inşallah rabbim hayırlı bı bebek nasip ederr inşallahh rahim filme filan gerek kalmazz

kizlar meraba ben dun kan verdim bt hcg 41.5 cikmisti doktor yalanc gebelik olabilir veya ilaclarn etkisyle yukselmis olabilir dedi ama klomen baya oldu biteli igneyide vurulalim 15 gun oldu yarn tekrar kan verecem dua edin nolur kizlar korkuyorum dualarnz bkliyrum

Umudunu kaybetme
İnşallah yalancı gebelik değildir cnm değerin birdahaki gittiğinde yükselirde bizimle güzel haberlerini paylaşırsın inş

Bende klomen kullandım.ayın 15 inde ovitrella oldum. Bende beklemedeyim. Birde doktorum progesteron başladı. Hayirlisi

Canim kusura bakma tlfon ariza yapti yazamadim destegin icin tesekkurler tatlım sen adanadasin yanlis hatirlamiyorsam dokturun haluk balli memnun musun diye soracaktim doktorumu degistirecem hic memnun degilim
Evet haluk balli cok iyi bi doktor canim tavdiye ederim sende mi adana?

Insallah canim enazindan ne guzel kist olusmamis dua et kanaman nasil canim klomenle degisme varmi kanamanda

Canim hamilesin ne guzel 10dan sonra gebe sayiliyor eger yarin deger artarsa insallah artar ayyy aramizda hamis olan biri var umudumuz olursun insallah dualarimiz seninle...
2 tane hamilelik testi aldim yapmak için ama üzülürüm diye yapmıyorum adetim gecikirse yapıyım diye bekliyorum 2 gün kaldı adetime
Kiz yap burini silikte olsa cikar 2 tane varmis zatem :) insallah cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…