insallh canim ya dua edin lutfn insallh oluml olur hepimiz icin hayrlisiInsallah canim enazindan ne guzel kist olusmamis dua et kanaman nasil canim klomenle degisme varmi kanamanda
Canim hamilesin ne guzel 10dan sonra gebe sayiliyor eger yarin deger artarsa insallah artar ayyy aramizda hamis olan biri var umudumuz olursun insallah dualarimiz seninle...
Kiz yap burini silikte olsa cikar 2 tane varmis zatem :) insallah cikar.
Darisi bize diyelim artik dimi allahin izniyle hamilesin.insallh canim ya dua edin lutfn insallh oluml olur hepimiz icin hayrlisi
Umudunu kaybetme
İnşallah yalancı gebelik değildir cnm değerin birdahaki gittiğinde yükselirde bizimle güzel haberlerini paylaşırsın inş
insallh canim ya dua edin lutfn insallh oluml olur hepimiz icin hayrlisi
D
Darisi bize diyelim artik dimi allahin izniyle hamilesin.
ben bugum tekrar kn verecem ins deger yukselmistir kizlrGÜNAYDINNNNN KIZLARRR :)
DARISI BAŞIMIZAAA GRCC CANIM :* BEBEKİM VE BAYAVZ SİZDE DURUMLARRR NEE MERAK EDIYORUZZ HABER BEKLIYORUZZ .
Cnm adetim bugün yarın gelir sabah test yaptım tek çizgi negatif sağ kasığım ağrıyor amaGÜNAYDINNNNN KIZLARRR :)
DARISI BAŞIMIZAAA GRCC CANIM :* BEBEKİM VE BAYAVZ SİZDE DURUMLARRR NEE MERAK EDIYORUZZ HABER BEKLIYORUZZ .
ben bugum tekrar kn verecem ins deger yukselmistir kizlr
Cnm adetim bugün yarın gelir sabah test yaptım tek çizgi negatif sağ kasığım ağrıyor ama
ben 1 kere klomen kullandım onda da hamile kaldım ama düşük oldu . regl zamanı gelince kahve leke oldu sadece o yüzden regl üzerindeki etkisini göremedimCanim sana bi sorum olacak klomen kullandigin ay regl farkli oldumu regl 8 gun surer benim ve 3 ped takarim uzun olur ve ic camasirimi tamamen kaplar cunku pihtili ve asiri yogun kanamam olur ama bu pis haptan olsa gerek kanamam tam sokulmedi acik renk gelior kirmizi ama hala dunden beri 2. Pedim ve tam yogun degil kanamam kafayi yicem ksit mi oldu ki
canim peki neden dusuk oldu hep duyuyorum korkuyorum ya olurda duser diye klomn ole ck mu dusk olmasina sebep oluyoben 1 kere klomen kullandım onda da hamile kaldım ama düşük oldu . regl zamanı gelince kahve leke oldu sadece o yüzden regl üzerindeki etkisini göremedim
Kizlar bence ilk ayimizda bizde ise yaramadi ama ikinci ay olur insallah .kizlar bise soracam iki gundir yapiskan akintim oluyor bu gece degil dunun gecesi kalktim yaposkan beyaz akinti gelmis wcye kalktgmda iliski oldu hemen esimi kaldirdimKızlar bende adet oldum hemde tam gününde adet olur olmaz kasığım daki ağrı gitti 3. Gün Dr gidecem bakalım ne diyecek
Aynen cnm ya ilk ay işe yaramadıKizlar bence ilk ayimizda bizde ise yaramadi ama ikinci ay olur insallah .kizlar bise soracam iki gundir yapiskan akintim oluyor bu gece degil dunun gecesi kalktim yaposkan beyaz akinti gelmis wcye kalktgmda iliski oldu hemen esimi kaldirdimneyse sabah dus aldm aksam 11 gbi yine o akinti ve yine iliski oldu acaba erkenmi yumurtluyrum gercekten
İnşallah tutar seninde ikinci ayınmış kaç gün erken çatladıKızlar ikinci ayim da klomen kullanisim bu ay yumurtalarim erken çatlamış o arada ilişki olduysa tutar dedi doktor ama bilmiyorum iki yumurtanın çatlayip dollenmesinin zor sanırım moralim bozuldu yumurtanin çatlaması günü erken oldu
Baya erken çatlamış ne ara büyümüşte çatlamış ya hiç aklımıza gelmeyecek bi ihtimal 3 gün içinde çatlaması hayırlısı olsun vardır cnmCanim sat8subat 12si nde klomené başladım 16 sondu 17/18/19 arasında olgunlasip çatlamış çok ilginç üçgün içinde herşey oldu bitti
Hayır ağrılı değil ben göbekten vuruldum acı hissetmedimSelam herkese. Ben de yarin ilk kez klomene baslayacagim. 5 gun cumaya kadar icecegim sonra ptesi kontrole cagirdi doktorum. Insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda... Catlatma ignesi nasil bir islem? Agrili mi?
Evet canim cok şaşırdım ama çok sanmıyorum tutacağını nebilim çok erken olduBaya erken çatlamış ne ara büyümüşte çatlamış ya hiç aklımıza gelmeyecek bi ihtimal 3 gün içinde çatlaması hayırlısı olsun vardır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?