Olmadımi 171819 gunlerinde veya 15 16 sinda cunku spermler icerde 2 gun yasiyor canim.bende gecen ay bu hataya dustum doktorumu dinledim 14.gunde catlyrmus guya ama ne yazikki bende oyle olmadi klomenin 4.gunu gittigimde 5 yumos var dedi dktra bugun ama yumrtm catladi kati akintim geldi dedim iliski olmadi dedim iliski neden olmadi dedi bana basladigindan itibaren iliski olacakti dedi bense saf gbi siz oyle bise demediniz bende sizin demenizi bekledim dedimCanim sat8subat 12si nde klomené başladım 16 sondu 17/18/19 arasında olgunlasip çatlamış çok ilginç üçgün içinde herşey oldu bitti
Canim oncelikle hos geldin topigimize ve hayirli olsun tedavin igne konusunda bi fikrim yok.ama genelde catlama sorunu olanlara veriliyor catlamiyormu kendiligindenSelam herkese. Ben de yarin ilk kez klomene baslayacagim. 5 gun cumaya kadar icecegim sonra ptesi kontrole cagirdi doktorum. Insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda... Catlatma ignesi nasil bir islem? Agrili mi?
Aynen cnm ya ilk ay işe yaramadıadetinin kaçıncı günü akıntı geldi iyi bari değerlendirmişsin o anı :) olabilir cnm erken yada geç yumurtlayan çok belki klomende erkene almıştır
Aaa kizlar ovulasyon hesaplama yaptim bakin gercektende bugun cikti Eki Görüntüle 1779794
Günaydın cnm inşallah bu sefer tutar bende bugün Dr gidecem kist oluşmuş mu diye adetimin 3.günündeyimgünaydın canımm
senden bendensin. bu ay evet hıcbırımızın tutmadıı. ben sımdı kullnayorum 3.günumdeyım klomenın perşembe günü doktordayım boyutlarına bakılcak ona göre iğne bidaa
Kızlar bende geçen hafta günde 1kere kullandım bugün kontrol var. Siz fazla doz kullandığınız için erken yumurtluyorsunuz bence. Doktor bana etki etmezse zamanla artırırız demişti. inşallah büyümüştür benimkiler dua edin kasık ağrım vardı dün[/QUOcanım ben günde bir kullanıyorum
CNM BEN SUAN GÜNDE 1 TANEYE DÜŞÜRDÜM SON GÜN YETİŞEBİLDİM AMA KANAMAM YOKTU HM YAN ETKİSİ OLDU DKTR HERİHTMALE KARSIU GÜNDE 1 DEDŞİ 3 GÜN İÇTİM BİDA İÇMEDİŞM BU AY COK UMURSAMIYORUM BU BEBİŞ OLAYINI GECEN AY COK ÜZÜLDÜMtatlımm sen doktora gittinmi kontrole. ve klomene başladın mı tekrarr ? ben içiyorum suan sabah aksam.12 saat arayla içmek lazımmış
hoşgeldin canım aramıza nasılsın hayırlı olsun tedavin inşallh olumlu sonuçlar alırsın.Selam kızlar bende bu ay hamile kalamzsam klomen başlanacak.Yani beni de alırsanız aranıza sevinirim
Canım ne zaman başladın klomene her ay takipmi etcez kist olmuş mu diye kusura bakmayın biraz bilgisizimKızlar Dr gittim bugün çok şükür kist oluşmamış tekrar klomen verdi yine aynı süreç başladı hayırlısı olsun hepimiz için
Şükür birde onunla ugrasmiyacaksinKızlar Dr gittim bugün çok şükür kist oluşmamış tekrar klomen verdi yine aynı süreç başladı hayırlısı olsun hepimiz için
Kızlar Dr gittim bugün çok şükür kist oluşmamış tekrar klomen verdi yine aynı süreç başladı hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?