2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim sat8subat 12si nde klomené başladım 16 sondu 17/18/19 arasında olgunlasip çatlamış çok ilginç üçgün içinde herşey oldu bitti
Olmadımi 171819 gunlerinde veya 15 16 sinda cunku spermler icerde 2 gun yasiyor canim.bende gecen ay bu hataya dustum doktorumu dinledim 14.gunde catlyrmus guya ama ne yazikki bende oyle olmadi klomenin 4.gunu gittigimde 5 yumos var dedi dktra bugun ama yumrtm catladi kati akintim geldi dedim iliski olmadi dedim iliski neden olmadi dedi bana basladigindan itibaren iliski olacakti dedi bense saf gbi siz oyle bise demediniz bende sizin demenizi bekledim dedim boylece bu ikinci ayim ve 2 gun kati akintim oldu bu sabah sol kasigim cok ağridi hadi hayirlisi

Selam herkese. Ben de yarin ilk kez klomene baslayacagim. 5 gun cumaya kadar icecegim sonra ptesi kontrole cagirdi doktorum. Insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda... Catlatma ignesi nasil bir islem? Agrili mi?
Canim oncelikle hos geldin topigimize ve hayirli olsun tedavin igne konusunda bi fikrim yok.ama genelde catlama sorunu olanlara veriliyor catlamiyormu kendiliginden

Aaa kizlar ovulasyon hesaplama yaptim bakin gercektende bugun cikti

Canim zaten bu doktorların kendi söylediklerinde bile çelişki yaşadığı bir dünyada yaşıyoruz önceki doktorum daha bu hafta yumurta oluşacak diye bekliyor ben onu dinlemeyip c.tesi gittim sonuçta bu işte aslında o günlerde oldu gibi geliyor ama bilmiyorum nasip değilmiş sanırım iki gündür regli olacakmisim gibi kasik agrimm var çok kızgınim ya madem bu işin uzmanisin kendini bi güncelle degilmi valla buradaki kızlar doktorlardan bin kat daha bilgili :/

Reactions: grc
Aynen cnm ya ilk ay işe yaramadı adetinin kaçıncı günü akıntı geldi iyi bari değerlendirmişsin o anı :) olabilir cnm erken yada geç yumurtlayan çok belki klomende erkene almıştır

günaydın canımm
senden bendensin. bu ay evet hıcbırımızın tutmadıı. ben sımdı kullnayorum 3.günumdeyım klomenın perşembe günü doktordayım boyutlarına bakılcak ona göre iğne bidaa

günaydın canımm
senden bendensin. bu ay evet hıcbırımızın tutmadıı. ben sımdı kullnayorum 3.günumdeyım klomenın perşembe günü doktordayım boyutlarına bakılcak ona göre iğne bidaa
Günaydın cnm inşallah bu sefer tutar bende bugün Dr gidecem kist oluşmuş mu diye adetimin 3.günündeyim

En iyisi klomené başladıktan sonra 3.günü takiplere başlamak biz belkide erken yumurtayıp erken catliyor o günü kacirdigimiz içinde bebis olmuyor bizde sorun yok doktorların umursamazligi yada hesapları yanlis

Kızlar bende geçen hafta günde 1kere kullandım bugün kontrol var. Siz fazla doz kullandığınız için erken yumurtluyorsunuz bence. Doktor bana etki etmezse zamanla artırırız demişti. inşallah büyümüştür benimkiler dua edin kasık ağrım vardı dün

C

Selam kızlar bende bu ay hamile kalamzsam klomen başlanacak.Yani beni de alırsanız aranıza sevinirim

tatlımm sen doktora gittinmi kontrole. ve klomene başladın mı tekrarr ? ben içiyorum suan sabah aksam.12 saat arayla içmek lazımmış
CNM BEN SUAN GÜNDE 1 TANEYE DÜŞÜRDÜM SON GÜN YETİŞEBİLDİM AMA KANAMAM YOKTU HM YAN ETKİSİ OLDU DKTR HERİHTMALE KARSIU GÜNDE 1 DEDŞİ 3 GÜN İÇTİM BİDA İÇMEDİŞM BU AY COK UMURSAMIYORUM BU BEBİŞ OLAYINI GECEN AY COK ÜZÜLDÜM

Kızlar Dr gittim bugün çok şükür kist oluşmamış tekrar klomen verdi yine aynı süreç başladı hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar Dr gittim bugün çok şükür kist oluşmamış tekrar klomen verdi yine aynı süreç başladı hayırlısı olsun hepimiz için
Canım ne zaman başladın klomene her ay takipmi etcez kist olmuş mu diye kusura bakmayın biraz bilgisizim

Canım yine süreçç başladı bizim için... şimdi ilaç bitince çağırcak seni kontrolee. bol bol yumurtamız olsıun inşallah. benım randevum perşembe sabahına. allahın ıznıyle gıdınce haber verıcem :) canım bıde sana reglin bıter bıtmez yumurta çatlasada çatlamasada ovulasyon tarıhıne kadar ılıskıde bulunun dıyomu

benım doktor reglın bıter bıtmez başla dıo. ama o surec te yumurtalar daha gelısmemıs oluyor. dolayısıyla sperm kalıtesı dusmeye baslıyo sure uzayınca. en ıyısı ıgne vurulduktan sonra deılmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…