2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ne zaman başladın klomene her ay takipmi etcez kist olmuş mu diye kusura bakmayın biraz bilgisizim
Adetimin 3. Günü başladım. Evet cnm klomen kullandığın ay adet olursan tekrar gidiyorsun çatlamayıp gelişen Yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş ona bakıyor

Yok cnm bana öyle birşey demedi belki erken çatlarsa diye demiştir sana. İnşallah perşembe günü oluşmuş yumoşlarını görürsün kaç tane içtin günde ben geçen ayda 4 tane içmiştim bu ayda 4 dedi

Adetimin 3. Günü başladım. Evet cnm klomen kullandığın ay adet olursan tekrar gidiyorsun çatlamayıp gelişen Yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş ona bakıyor
Anladım canım sağol en kısa zamanda kavusursun melegine ınşaAllah

Canım doktora kaç kere gidiliyo yumurta takibinde

Doktor yumurtanin geliştiğini görüyorsa iki güne bir çağırıp boyutunu ölçüyor 18/20mm olana kadar
Canım benim Sagolasin bu ay hamile kalamzsam klomene başlanacak oyuzden merak ediyorum nasıl olur diye Rabbim bana ve tüm isteyenler e verir ınşaAllah

Canim kusura bakma tlfon ariza yapti yazamadim destegin icin tesekkurler tatlım sen adanadasin yanlis hatirlamiyorsam dokturun haluk balli memnun musun diye soracaktim doktorumu degistirecem hic memnun degilim
Adana metro hastanesi abdulhakim arisoy cok iyi bir doktor tavsiye ederim

Reactions: grc
Sonucunu merak ettim insallah yukselmisdir rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim

sabah akşam ıcıyorum 5 gün günde 2 tane. yani 10 adet içmiş oluyorum canım .şimdi benım reglım bıttı ya bende başlım dımı gun asırıya.

sabah akşam ıcıyorum 5 gün günde 2 tane. yani 10 adet içmiş oluyorum canım .şimdi benım reglım bıttı ya bende başlım dımı gun asırıya.
Başla cnm madem Dr öyle demiş topik de erken çatlayan biri vardı 3 günde çatlamış o yüzden sen başla cnm akıntınıda takip et

benim klomenle hep erken çatladı yumurtalarım hatta bitanesi adet bitiminde çatladı. bünyeye göre değişiyor sanırım ondan sen gün aşırıya başla cnm

kızıma doğum yaptığım doktor :) işinde iyi fakat cok suratsız ama ilk doğumum faciaydı kızımda hakim bey saolsun hiç doğum yaptığımı bilmedim
iki kizinmi var canim ben klomen tedavimi ve cat ignemi iki ay kullandim sonuc husran ve tedavimi biraktim bu ay nolcak bakalim kismet artik bende ikiz istiyorum rabbim nasip ederse tabi yada tek rabbim hangisini uygun gorurse varsa kaderimizde o olur canim

Canim benim 1 oglum bi kizim var ikiz degil 3. Icin ugrasiyorum bu ikinci ayim klomenle

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah tutar canim allah gonlune gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…