Adetimin 3. Günü başladım. Evet cnm klomen kullandığın ay adet olursan tekrar gidiyorsun çatlamayıp gelişen Yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş ona bakıyorCanım ne zaman başladın klomene her ay takipmi etcez kist olmuş mu diye kusura bakmayın biraz bilgisizim
Yok cnm bana öyle birşey demedi belki erken çatlarsa diye demiştir sana. İnşallah perşembe günü oluşmuş yumoşlarını görürsün kaç tane içtin günde ben geçen ayda 4 tane içmiştim bu ayda 4 dediCanım yine süreçç başladı bizim için... şimdi ilaç bitince çağırcak seni kontrolee. bol bol yumurtamız olsıun inşallah. benım randevum perşembe sabahına. allahın ıznıyle gıdınce haber verıcem :) canım bıde sana reglin bıter bıtmez yumurta çatlasada çatlamasada ovulasyon tarıhıne kadar ılıskıde bulunun dıyomu
Anladım canım sağol en kısa zamanda kavusursun melegine ınşaAllahAdetimin 3. Günü başladım. Evet cnm klomen kullandığın ay adet olursan tekrar gidiyorsun çatlamayıp gelişen Yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş ona bakıyor
Canım doktora kaç kere gidiliyo yumurta takibindeCanım yine süreçç başladı bizim için... şimdi ilaç bitince çağırcak seni kontrolee. bol bol yumurtamız olsıun inşallah. benım randevum perşembe sabahına. allahın ıznıyle gıdınce haber verıcem :) canım bıde sana reglin bıter bıtmez yumurta çatlasada çatlamasada ovulasyon tarıhıne kadar ılıskıde bulunun dıyomu
Canım doktora kaç kere gidiliyo yumurta takibinde[/QUOTE valla klomen kullanınca yumurta takibi bence 3.günden itibaren olmali
Doktor yumurtanin geliştiğini görüyorsa iki güne bir çağırıp boyutunu ölçüyor 18/20mm olana kadarCanım kaç gün aralıklı olmali
Canım benim Sagolasin bu ay hamile kalamzsam klomene başlanacak oyuzden merak ediyorum nasıl olur diye Rabbim bana ve tüm isteyenler e verir ınşaAllahDoktor yumurtanin geliştiğini görüyorsa iki güne bir çağırıp boyutunu ölçüyor 18/20mm olana kadar
Adana metro hastanesi abdulhakim arisoy cok iyi bir doktor tavsiye ederimCanim kusura bakma tlfon ariza yapti yazamadim destegin icin tesekkurler tatlım sen adanadasin yanlis hatirlamiyorsam dokturun haluk balli memnun musun diye soracaktim doktorumu degistirecem hic memnun degilim
Amin cnm İnşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimizeAnladım canım sağol en kısa zamanda kavusursun melegine ınşaAllah
Sonucunu merak ettim insallah yukselmisdir rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbimkizlar meraba ben dun kan verdim bt hcg 41.5 cikmisti doktor yalanc gebelik olabilir veya ilaclarn etkisyle yukselmis olabilir dedi ama klomen baya oldu biteli igneyide vurulalim 15 gun oldu yarn tekrar kan verecem dua edin nolur kizlar korkuyorum dualarnz bkliyrum
Yok cnm bana öyle birşey demedi belki erken çatlarsa diye demiştir sana. İnşallah perşembe günü oluşmuş yumoşlarını görürsün kaç tane içtin günde ben geçen ayda 4 tane içmiştim bu ayda 4 dedi
Başla cnm madem Dr öyle demiş topik de erken çatlayan biri vardı 3 günde çatlamış o yüzden sen başla cnm akıntınıda takip etsabah akşam ıcıyorum 5 gün günde 2 tane. yani 10 adet içmiş oluyorum canım .şimdi benım reglım bıttı ya bende başlım dımı gun asırıya.
benim klomenle hep erken çatladı yumurtalarım hatta bitanesi adet bitiminde çatladı. bünyeye göre değişiyor sanırım ondan sen gün aşırıya başla cnmsabah akşam ıcıyorum 5 gün günde 2 tane. yani 10 adet içmiş oluyorum canım .şimdi benım reglım bıttı ya bende başlım dımı gun asırıya.
Canım erken catlayinca uygun büyüklükte mi oluyobenim klomenle hep erken çatladı yumurtalarım hatta bitanesi adet bitiminde çatladı. bünyeye göre değişiyor sanırım ondan sen gün aşırıya başla cnm
kızıma doğum yaptığım doktor :) işinde iyi fakat cok suratsızAdana metro hastanesi abdulhakim arisoy cok iyi bir doktor tavsiye ederim
malesef adet bitiminde catlayan yeterli büyüklükte değildi ama sonra 14. gün filandi sanirim 17mm de bi yumurtam çatladı.Canım erken catlayinca uygun büyüklükte mi oluyo
iki kizinmi var canim ben klomen tedavimi ve cat ignemi iki ay kullandim sonuc husran ve tedavimi biraktim bu ay nolcak bakalim kismet artik bende ikiz istiyorum rabbim nasip ederse tabi yada tek rabbim hangisini uygun gorurse varsa kaderimizde o olur canimkızıma doğum yaptığım doktor :) işinde iyi fakat cok suratsızama ilk doğumum faciaydı kızımda hakim bey saolsun hiç doğum yaptığımı bilmedim
Canim benim 1 oglum bi kizim var ikiz degil 3. Icin ugrasiyorum bu ikinci ayim klomenleiki kizinmi var canim ben klomen tedavimi ve cat ignemi iki ay kullandim sonuc husran ve tedavimi biraktim bu ay nolcak bakalim kismet artik bende ikiz istiyorum rabbim nasip ederse tabi yada tek rabbim hangisini uygun gorurse varsa kaderimizde o olur canim
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah tutar canim allah gonlune gore versin.iki kizinmi var canim ben klomen tedavimi ve cat ignemi iki ay kullandim sonuc husran ve tedavimi biraktim bu ay nolcak bakalim kismet artik bende ikiz istiyorum rabbim nasip ederse tabi yada tek rabbim hangisini uygun gorurse varsa kaderimizde o olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?