2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah tutar canim allah gonlune gore versin.
himm rabbim sana ve ailene bagislasin cocuklarini ne guzel kiz erkek cocuklarin var iyi cesaret 3 . bebek icin rabbim gonlune gore versin canim

himm rabbim sana ve ailene bagislasin cocuklarini ne guzel kiz erkek cocuklarin var iyi cesaret 3 . bebek icin rabbim gonlune gore versin canim
Canik oglum esimde ikinci evliligim bu esimdrn bi kizim var hakki olarak 2.yi istiyor bide calisan bi bayanim.cocuga kaynanam bakiyor belki ikisinede ben baksam cesaret edemezdim

Kizlar gunaydinnnn nerelerdesiniz ??? Durumlar nedir rapor verin hamile olanlar benim gbi olmayip 2. Ay deneme yapanlar calismalara baslayanlar baslamayanlar nerdesiniz gııızzzz
Ay guldurim bari biraz sizi.

Kizlar gunaydinnnn nerelerdesiniz ??? Durumlar nedir rapor verin hamile olanlar benim gbi olmayip 2. Ay deneme yapanlar calismalara baslayanlar baslamayanlar nerdesiniz gııızzzz

günaydınnnn burdayımmm
ayy ne sorcamm size benım reglım pazartesi bitti. pazartesi ve dün akşam ilişki olmadı eşimm hasta dedim çabuk iyileşş bak artık başlamak lazım. çünkü bu aksam son ılacımı ıcıyorum ve bıtıyor ılacım. yarın sabahta doktora. bugun akıntım vardıı yogun bı sekılde. bu aksam ilk deneme olacak yani. acaba diyorum benım yapmadım bu ıkı gun surecte yumurta catlamıs olamaz deılmı hem daha ılacta bıtmedı.hem pazartesı anca bıtı reglım.yani bir 8.günü boş geçmiş olduk bugun 9.gün . yorummm beklıyommm

Reactions: grc
Canik oglum esimde ikinci evliligim bu esimdrn bi kizim var hakki olarak 2.yi istiyor bide calisan bi bayanim.cocuga kaynanam bakiyor belki ikisinede ben baksam cesaret edemezdim
anladim canim rabbim gonlune gore versin insallah

bende iki ay klomen sonrasi husran oldu. bende tedavimi biraktim cok agir geldi bana migrenimi tetikledi doktor yinede yumlari takip edelim dedi cunki benim yumlar 5-6 santim kirstte donusuyor bende catlama olmuyordu neyse 8 gun subatta gittim yumlar vardi 15 gel catmadiysa igne yapariz dedi bende 10-12-13-14 subatta iliskim oldu 15 gun gittim yumlar catlamis ama ne zaman cqtlamis bilmiyorum kacirmis olabiliriz kismet artik birde yogun grip oldum 16 subatte baslayan girbim bugun daha iyi denecek kadar iyim durum boyle canim

canim.merak ettim seni kk girmissin sabah 10:30 da bildirimi gormedinmi canim insallah yukselmisdir degerin

Ah canım beklemedeyim ben hala

canim peki neden dusuk oldu hep duyuyorum korkuyorum ya olurda duser diye klomn ole ck mu dusk olmasina sebep oluyo

Bilmiyoruz biz de sebebini biyopsi yapıldı ama sebebi çıkmadı. gelişmemiş dendi sadece. ben de şu an klomen vermesine rağmen doktor ilaca başlamadım aynı şeylerin olmasından korktuğum için. önümüzdeki 2 ay klomensiz yumurta takibiyle deneme yapmayı ,eğer olmazsa 3. ay klomeni deneyeceğim tekrar.mümkün olduğunda doğal yolla olmasını istiyorum çünkü her iğnenin ve ilacın yumurta üzerinde yan etkisi oluyormuş

Cnm benim gecen ay benim 8.gun catlamisti klomenin 3. Gjnu ama belli olmaz katiysa catlamak uzereymis daha sonra yapiskanligi giymis bi akintiysa catlama olmus demekmis insallah tutar ya Rabbimden umut kesilmez
Benimde basm hep agridi ay acaba klomendenmiymis ayrica bende kasik agrisi cok yapmisti oyuzden bu ay toplam 3 ictim ilac pek umit birakmadi catlama ignesi olanlarin sansi daha yuksek inşallah buay umutlarin bosa cikmaz canim
Ah canım beklemedeyim ben hala
Bendeee beklemedeyim ama eskisi gbi hevesli ve umitli degilim.

Kızlar bugün kasığım daki ağrıdan dolayı Dr gittim lenf bezi dedi bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi onlarla birlikte klomende içiyorum eğer hamile kalırsam bir sıkıntı olur mu antibiyotik falan Dr söyledim biz bu ilaçları gebe emziren herkese veriyoruz sıkıntı yok dedi ama yine de korktum

Reactions: grc
catlatma ignesi olmadim kendisi catladi canim

Canim antibiyotik iyidir hamile kalmayida kolaylastiriyor vucuttaki pisligi kurutuyor rahmi temizliyor daha iyi

catlatma ignesi olmadim kendisi catladi canim
Olsun catlamasi bile guzel igne olmayanlar yani catlamama ihtimali olanlarda igne daha kesin gbi oluyot ama igne olan hic kimse hamis kalamadi bu ay bende kalamadim benimki kendi catliyor ben ikiz olsun die klomene baslamistim 1 tane bile olmadi rabbimin gucune gitti galiba affetsin Allah bakalim tekede raziym artik.rabbim kismet ederse

Canim antibiyotik iyidir hamile kalmayida kolaylastiriyor vucuttaki pisligi kurutuyor rahmi temizliyor daha iyi
İçimi rahatlattın cnm ya ama iltihap ve ağrı kesici olan hapta hamile kalınmasını güçleştirebilir hamile kalmayı planlıyorsanız gerekli olmadıkça voltaren sr'yi kullanmamalısınız diye yazıyor içmeyim desem çok ağrıyor hiç durmadan ne yapacağımı şaşırdım

rabbim gonlune gore versin insqllah

Kizlar bugun 16 gun oldu igneyi vurulali test yaptim negatif cikti yine Olmadi

CANIM HIC CANINI SIKMA EN AZINDAN BI BEBEGIN VAR VE HAMILE KALABILIYORSUN HERHANGI BIR SIKINTINDA YOK ZAMAN BIRAK .ŞÖYLE DUSUN BAK BENIM 1 YILDIR OLMUYOR HER TURLU TEDAVI DENENIYOR. BU AY SON KLOMEN KULLANISIM DIGER AY TÜPLERE BAKILACAK YANI HEP AKLIMDA ACABA TUPLERİMMİ TIKALI ? ACAB HIC HAMILE KALAMAYACAKMIYIM VS. TURLU TURLU SORULAR STRES GERGINLIK. SENDE ISE HICBIR SORUN YOK TÜPLERİNDE AÇIK DAHA ONCE HAMILE KALDINA GÖRE TEKRAR KALABILIRSIN. SEN SADEC FAZLA ACELE EDIYORSUNN ALLAHIN IZNIYLE OLACAKK SENINKI. BİZİM DURUMLARIMIZI ÖRNEK ALL VE HICC STRESS GIRMEE. BİZ NE DIYELIM IKILEMLER IKILEMLER AKILDA TURLU TURLU SORU STRES VE AYNI ZAMANDA TEDAVI.

rabbim gonlune gore versin insqllah

Kizlar bugun 16 gun oldu igneyi vurulali test yaptim negatif cikti yine Olmadi
CANIM INSALLAH BU AY OLURR. BENDE BUGUN GITTIM KONTROLE YİNE GEÇEN AYKI GIBI 3 YUMURTAM .1 SAGDA. 2 Sİ SOLDA. SOLDAKILER 16-18 MM MİŞ. CUMARTESI TEKRAR ÇAĞIRDI ÇATLAMADIYSA İĞNE YAZACAK. DÜN AKŞAM İLK İLİŞKİ OLDU. BU AKŞAM ARA VERIN DEDI. YARIN AKŞAM BİRLİKTELİK DEDİ. VE İĞNEYİ VURULUNCADA YAZCAM BAKALIM NE ZAMAN DICEKK :)

Ay canım bende bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım uzuluyordum ınşaAllah sonunda hamis kalırım da sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…