2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım insaAllah bu ay alırız müjdeli haberini

canım cok güçlü bi ilaç anladığım kadarıyla ozaman 3 tane iç dengele derim temizlesin içini enazından dimi içinde rahat eder az kullanırsan
rabbim gonlune gore versin insqllah
amin canımhepimizin inşallah....RABBİM duysun sesimizi....
Kizlar bugun 16 gun oldu igneyi vurulali test yaptim negatif cikti yine Olmadi
negatifse üzgünüm canım ama yoktur 16 gün geçmiş ama istersen kan ver geç döllenme olabilir ozaman kanda cıkar bide regl günün geçtimi

Ay canım bende bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım uzuluyordum ınşaAllah sonunda hamis kalırım da sevinirim
inşallah canım antibiyotik hamilelik öncesi iyiymiş öyle derler hep bizde

kızlar birbirimize iyice güvendikten sonra nolarımızxı verip whatsapta grupca konusalım diyorum tab iönce güven önemli ne dersiniz siteye sürekli girmek yerşine whatsaptan anında konusuruz kimde ne gelişme varsa burda herzaman bululşamıyoruz ayrıca beyvz nerde hamiş mi o cadı

Merhaba arkadaslar. Ovitrelladan sonra bugün 12. Günüm testimi meraktan erken yaptim 5.86 cikti. Doktorum kesin birşey soyleyemem. 2 şer gün arayla tekrarlayalim dedi. Dua edin :-( inşallah hamişimdir

Merhaba arkadaslar. Ovitrelladan sonra bugün 12. Günüm testimi meraktan erken yaptim 5.86 cikti. Doktorum kesin birşey soyleyemem. 2 şer gün arayla tekrarlayalim dedi. Dua edin :-( inşallah hamişimdir
Canım insaAllah hamissindir de ovitrella nedir biraz bilgilendirir misin

canım cok güçlü bi ilaç anladığım kadarıyla ozaman 3 tane iç dengele derim temizlesin içini enazından dimi içinde rahat eder az kullanırsan
Toplam 3 tane mi içiyim cnm zaten yarın klomen bitiyor daha çatlamaz gibi sadece antibiyotiğe devam ediyorum

Reactions: grc
Canım ovitrella catlatma iğnesi klomenden sonra yumurtalar belli bir büyüklüğe gelince vuruluyor. Vurulduktan 36 saat sonra yumurtalar çatliyor. Doktorda ona gore beraberlik öneriyor
Sağol canım açıkladığım icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…