Üzülme canım kirmizilar gelene kadar umut varKizlar bugun 16 gun oldu igneyi vurulali test yaptim negatif cikti yine Olmadi
Canım insaAllah bu ay alırız müjdeli haberiniCANIM HIC CANINI SIKMA EN AZINDAN BI BEBEGIN VAR VE HAMILE KALABILIYORSUN HERHANGI BIR SIKINTINDA YOK ZAMAN BIRAK .ŞÖYLE DUSUN BAK BENIM 1 YILDIR OLMUYOR HER TURLU TEDAVI DENENIYOR. BU AY SON KLOMEN KULLANISIM DIGER AY TÜPLERE BAKILACAK YANI HEP AKLIMDA ACABA TUPLERİMMİ TIKALI ? ACAB HIC HAMILE KALAMAYACAKMIYIM VS. TURLU TURLU SORULAR STRES GERGINLIK. SENDE ISE HICBIR SORUN YOK TÜPLERİNDE AÇIK DAHA ONCE HAMILE KALDINA GÖRE TEKRAR KALABILIRSIN. SEN SADEC FAZLA ACELE EDIYORSUNN ALLAHIN IZNIYLE OLACAKK SENINKI. BİZİM DURUMLARIMIZI ÖRNEK ALL VE HICC STRESS GIRMEE. BİZ NE DIYELIM IKILEMLER IKILEMLER AKILDA TURLU TURLU SORU STRES VE AYNI ZAMANDA TEDAVI.
CANIM INSALLAH BU AY OLURR. BENDE BUGUN GITTIM KONTROLE YİNE GEÇEN AYKI GIBI 3 YUMURTAM .1 SAGDA. 2 Sİ SOLDA. SOLDAKILER 16-18 MM MİŞ. CUMARTESI TEKRAR ÇAĞIRDI ÇATLAMADIYSA İĞNE YAZACAK. DÜN AKŞAM İLK İLİŞKİ OLDU. BU AKŞAM ARA VERIN DEDI. YARIN AKŞAM BİRLİKTELİK DEDİ. VE İĞNEYİ VURULUNCADA YAZCAM BAKALIM NE ZAMAN DICEKK :)
Canım insaAllah bu ay alırız müjdeli haberini
Dr aradım sordum bizim tedaviye devam et klomen kullan sadece dediAy canım bende bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım uzuluyordum ınşaAllah sonunda hamis kalırım da sevinirim
Canım ben antibiyotigi idrar yolu enfeksiyonu olduğum için kullandim daha klomene baslamadimDr aradım sordum bizim tedaviye devam et klomen kullan sadece dedi
Benimde idrarım yolu enfeksiyonu cnm lenf bezlerimi büyütmüş enfeksiyon iyi bari sen önceden kullanmışsın antibiyotiğiCanım ben antibiyotigi idrar yolu enfeksiyonu olduğum için kullandim daha klomene baslamadim
canım cok güçlü bi ilaç anladığım kadarıyla ozaman 3 tane iç dengele derimİçimi rahatlattın cnm ya ama iltihap ve ağrı kesici olan hapta hamile kalınmasını güçleştirebilir hamile kalmayı planlıyorsanız gerekli olmadıkça voltaren sr'yi kullanmamalısınız diye yazıyor içmeyim desem çok ağrıyor hiç durmadan ne yapacağımı şaşırdım
amin canımhepimizin inşallah....RABBİM duysun sesimizi....rabbim gonlune gore versin insqllah
Kizlar bugun 16 gun oldu igneyi vurulali test yaptim negatif cikti yine Olmadi
CANIM HIC CANINI SIKMA EN AZINDAN BI BEBEGIN VAR VE HAMILE KALABILIYORSUN HERHANGI BIR SIKINTINDA YOK ZAMAN BIRAK .ŞÖYLE DUSUN BAK BENIM 1 YILDIR OLMUYOR HER TURLU TEDAVI DENENIYOR. BU AY SON KLOMEN KULLANISIM DIGER AY TÜPLERE BAKILACAK YANI HEP AKLIMDA ACABA TUPLERİMMİ TIKALI ? ACAB HIC HAMILE KALAMAYACAKMIYIM VS. TURLU TURLU SORULAR STRES GERGINLIK. SENDE ISE HICBIR SORUN YOK TÜPLERİNDE AÇIK DAHA ONCE HAMILE KALDINA GÖRE TEKRAR KALABILIRSIN. SEN SADEC FAZLA ACELE EDIYORSUNN ALLAHIN IZNIYLE OLACAKK SENINKI. BİZİM DURUMLARIMIZI ÖRNEK ALL VE HICC STRESS GIRMEE. BİZ NE DIYELIM IKILEMLER IKILEMLER AKILDA TURLU TURLU SORU STRES VE AYNI ZAMANDA TEDAVI.
haklısın arkadaşım doğru söze ne denir . rabbim sana ve hiç olmayanlara versin inşallah hevesim coktu kırıldı sadece sorunum yok zaten hemen ilk ay tutar diyordum olmadı ya o na biraz tuhaf oldum bide acabba bi soprunum yoktuda sorun mu var dedim bilemiyoırum aklımda deli sorular....
CANIM INSALLAH BU AY OLURR. BENDE BUGUN GITTIM KONTROLE YİNE GEÇEN AYKI GIBI 3 YUMURTAM .1 SAGDA. 2 Sİ SOLDA. SOLDAKILER 16-18 MM MİŞ. CUMARTESI TEKRAR ÇAĞIRDI ÇATLAMADIYSA İĞNE YAZACAK. DÜN AKŞAM İLK İLİŞKİ OLDU. BU AKŞAM ARA VERIN DEDI. YARIN AKŞAM BİRLİKTELİK DEDİ. VE İĞNEYİ VURULUNCADA YAZCAM BAKALIM NE ZAMAN DICEKK :)
inşallah canım antibiyotik hamilelik öncesi iyiymiş öyle derler hep bizdeAy canım bende bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım uzuluyordum ınşaAllah sonunda hamis kalırım da sevinirim
Canım insaAllah hamissindir de ovitrella nedir biraz bilgilendirir misinMerhaba arkadaslar. Ovitrelladan sonra bugün 12. Günüm testimi meraktan erken yaptim 5.86 cikti. Doktorum kesin birşey soyleyemem. 2 şer gün arayla tekrarlayalim dedi. Dua edin :-( inşallah hamişimdir
Hoşgeldin cnm yine karşılaştık :)Merhaba kizlar yumurta takibi nasil yapiliyor. Doktor vajinal ultrasonla mi bakiyor?
Canım ovitrella catlatma iğnesi klomenden sonra yumurtalar belli bir büyüklüğe gelince vuruluyor. Vurulduktan 36 saat sonra yumurtalar çatliyor. Doktorda ona gore beraberlik öneriyorCanım insaAllah hamissindir de ovitrella nedir biraz bilgilendirir misin
Evet vajinal USG ile bakılıyorMerhaba kizlar yumurta takibi nasil yapiliyor. Doktor vajinal ultrasonla mi bakiyor?
Toplam 3 tane mi içiyim cnm zaten yarın klomen bitiyor daha çatlamaz gibi sadece antibiyotiğe devam ediyorumcanım cok güçlü bi ilaç anladığım kadarıyla ozaman 3 tane iç dengele derimtemizlesin içini enazından dimi içinde rahat eder az kullanırsan
Teşekkür ederim.Evet vajinal USG ile bakılıyor
Ay ben de seni simdi gördüm yazacaktim canim yazHoşgeldin cnm yine karşılaştık :)
Sağol canım açıkladığım icinCanım ovitrella catlatma iğnesi klomenden sonra yumurtalar belli bir büyüklüğe gelince vuruluyor. Vurulduktan 36 saat sonra yumurtalar çatliyor. Doktorda ona gore beraberlik öneriyor
Cnm benim dr normal ultrasonla bakıyor hepMerhaba kizlar yumurta takibi nasil yapiliyor. Doktor vajinal ultrasonla mi bakiyor?
ben ovulasyon testi yapmaya başladım da çift çizgiyi gördüğümde gitsem mi diye düşündüm o yüzden sordum canım.Cnm benim dr normal ultrasonla bakıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?