2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuruyor musunuz whatsapta grup cnm

Kizlar bebekim le biz whatsaptan gorusmeye basladik nolarini yazmak isteyenler ozelden yazsin whatsap gurubu olsturacaz....

Kizlar bebekim le biz whatsaptan gorusmeye basladik nolarini yazmak isteyenler ozelden yazsin whatsap gurubu olsturacaz....
canım ben dun sana ozelden yazdım numaramı. ekleyın benıde gruba. özel mesaj bolumune bak tatlım :)

Merhaba arkadaslar. Ovitrelladan sonra bugün 12. Günüm testimi meraktan erken yaptim 5.86 cikti. Doktorum kesin birşey soyleyemem. 2 şer gün arayla tekrarlayalim dedi. Dua edin :-( inşallah hamişimdir
Kızlar dün tekrar test yaptırdım 61 cikti. Allah herkese nasip etsin.

Reactions: grc
Kızlar benimde klomenle ilk ayım 24ünde ovitrelle çatlama iğnesi oldum 2 yumurtam vardı inşallah olmuştur ne zaman kanda baktırmalıyım sizce?

Kızlar benimde klomenle ilk ayım 24ünde ovitrelle çatlama iğnesi oldum 2 yumurtam vardı inşallah olmuştur ne zaman kanda baktırmalıyım sizce?
Ben çok erken öğrendim ama 14 .günden önce yaptırma bazen iğnenin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…