- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
hamilemisin takvim kurmussun 2 haftalik diyor ...Merhaba kizlar yumurta takibi nasil yapiliyor. Doktor vajinal ultrasonla mi bakiyor?
Yok canim değilimhamilemisin takvim kurmussun 2 haftalik diyor ...
Yok canim değilimbi umut iste onu orda girmek bile heyecan landiriyor[/QUOTE
Canım insaAllah 9 Ay boyunca kaldirmazsin
cnm ama yumoşlar sadece alttan bakılınca net görünürCnm benim dr normal ultrasonla bakıyor hep
Bilmiyorum cnm ama Ankara'daki Dr da alttan baktırmak istemediğim için çok su içirip sıkışınca bakmıştıcnm ama yumoşlar sadece alttan bakılınca net görünür
Hı o doğrudur benim dktrnda kapisinda gebe olmayanlarn idrara sıkısık olmasi lazimdir die belkide oyuzdenmisBilmiyorum cnm ama Ankara'daki Dr da alttan baktırmak istemediğim için çok su içirip sıkışınca bakmıştı
Kuruyor musunuz whatsapta grup cnmkızlar birbirimize iyice güvendikten sonra nolarımızxı verip whatsapta grupca konusalım diyorum tab iönce güven önemli ne dersiniz siteye sürekli girmek yerşine whatsaptan anında konusuruz kimde ne gelişme varsa burda herzaman bululşamıyoruzayrıca beyvz nerde hamiş mi o cadı
Bilmem kimse cevap vermedi kizlar kuralimmi whatsapta grup bebikim sana oz3lden nomu yazoyorum cnmKuruyor musunuz whatsapta grup cnm
Kızlar nosunu vermek isteyen grc özelden msj atsın grubu kuralımBilmem kimse cevap vermedi kizlar kuralimmi whatsapta grup bebikim sana oz3lden nomu yazoyorum cnm
canım ben dun sana ozelden yazdım numaramı. ekleyın benıde gruba. özel mesaj bolumune bak tatlım :)Kizlar bebekim le biz whatsaptan gorusmeye basladik nolarini yazmak isteyenler ozelden yazsin whatsap gurubu olsturacaz....
Kızlar dün tekrar test yaptırdım 61 cikti. Allah herkese nasip etsin.Merhaba arkadaslar. Ovitrelladan sonra bugün 12. Günüm testimi meraktan erken yaptim 5.86 cikti. Doktorum kesin birşey soyleyemem. 2 şer gün arayla tekrarlayalim dedi. Dua edin :-( inşallah hamişimdir
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Kızlar dün tekrar test yaptırdım 61 cikti. Allah herkese nasip etsin.
Ben çok erken öğrendim ama 14 .günden önce yaptırma bazen iğnenin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyormusKızlar benimde klomenle ilk ayım 24ünde ovitrelle çatlama iğnesi oldum 2 yumurtam vardı inşallah olmuştur ne zaman kanda baktırmalıyım sizce?
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Kaçıncı ayında klomenKızlar dün tekrar test yaptırdım 61 cikti. Allah herkese nasip etsin.
Ben çok erken öğrendim ama 14 .günden önce yaptırma bazen iğnenin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?