Canım ben ilk ayda hamile kaldım hamd olsun. Allah im herkese nasip etsinklomenle kaçıncı ayında kaldın hamıle? birde kaç yumurtan vardı
Amin. Kaç yumurtan oluşmuştu ve günde kaç tane içmiştin klomenCanım ben ilk ayda hamile kaldım hamd olsun. Allah im herkese nasip etsin
Günde 2 tane içtim klomen 14 şubatta 22 mm bir 17 mm bir toplam 2 yumurta oluşmuştu ovitrella oldum. Daha kontrole görmedim kese görünmez diye tek mi ikizmi bilmiyorumAmin. Kaç yumurtan oluşmuştu ve günde kaç tane içmiştin klomen
Canim 12 13 gun sonra igneden inşallah umutlarin bosa cikmazKızlar benimde klomenle ilk ayım 24ünde ovitrelle çatlama iğnesi oldum 2 yumurtam vardı inşallah olmuştur ne zaman kanda baktırmalıyım sizce?
Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sana bagislasin insallahhhh.Ben çok erken öğrendim ama 14 .günden önce yaptırma bazen iğnenin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyormus
Amin canım allah kimsenin umutlarını boşa çıkartmasın. Allah herkese nasip etsinCanim 12 13 gun sonra igneden inşallah umutlarin bosa cikmaz
Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sana bagislasin insallahhhh.
Gönlüne göre olsun ikiz istiyorsan eğer ikiz olur inşGünde 2 tane içtim klomen 14 şubatta 22 mm bir 17 mm bir toplam 2 yumurta oluşmuştu ovitrella oldum. Daha kontrole görmedim kese görünmez diye tek mi ikizmi bilmiyorum
Sağlıklı sıhhatli olsun ikiz tek hiç fark etmez.Gönlüne göre olsun ikiz istiyorsan eğer ikiz olur inş
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda versinCanim 12 13 gun sonra igneden inşallah umutlarin bosa cikmaz
Canım adette git 2. ya da 3. günü hormon testi istiyor doktor ona göre ilaç veriyor ve yumurtaliklarını kontrol ediyor adetkenKzlar bu ay yine olmadi hamis kalamadim ama dr gitmedim ara vermek istedim çünkü 2 ayda 6 kilo aldim cok kilo yapti haluk balliya gedecem ama adetimi bekleyim yada erken mi gidim adet olunca hiç dr gitmedim yumurtalar ne durumda bilmiyorum
inşallah canım yanında incir yemeni de tavsiye ederimselam kızlar bende cuma gecesi klomene başladım 2adet içiyorum bakalım cuma günü randevum var inşAllah bu ay olurr
cnm benim dktrm haluk ballı yıllardır ona giderim 6 yıldır fakat klomen olayında ilgiklenmedi benle ilacı iç dedi ilaç bitince gel dedi gittim yumoşların boyunu sordum sölemedşi 5 tane dedi adet oluncaz gel dedi hiç lgilenmediKzlar bu ay yine olmadi hamis kalamadim ama dr gitmedim ara vermek istedim çünkü 2 ayda 6 kilo aldim cok kilo yapti haluk balliya gedecem ama adetimi bekleyim yada erken mi gidim adet olunca hiç dr gitmedim yumurtalar ne durumda bilmiyorum
aynen kızlar whatsap gurubumuza katılmak isteyenler buyursunKızlar whatsapp grubuna sevcanda katıldı gelmek isteyen varsa numaralarını yazın
amin canım inşallah olur hepimizin ikinci denemesi bu aykızlar bende klomen sonrası ctesi günü iğne vuruldum.
ikinci iğnem bu inşallah hepimizin bebişi olur
amin canım inşallah Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallahamin canım inşallah olur hepimizin ikinci denemesi bu ay
http://www.volkandede.com/index.php...elik-testi&catid=5:gebelik-ve-doum&Itemid=110Kızlar whatsapp grubuna sevcanda katıldı gelmek isteyen varsa numaralarını yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?