2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar klomenle ile birlikte incirde yesem olurmu yaa bide kist oluşur falan

Tarçınlı süt iç Dr dedi bana yumurtalıkları çalıştırıyormuş
ayy bu söylediğini dikkate alıcam canım çünkü cuma günü kontrole gittiğimde doktorum yumurta rezervin az gibi demişti amh testi istedi benden bakalım perşembe günü çıkıcak sonuçlar

ayy bu söylediğini dikkate alıcam canım çünkü cuma günü kontrole gittiğimde doktorum yumurta rezervin az gibi demişti amh testi istedi benden bakalım perşembe günü çıkıcak sonuçlar
İnşallah olumlu sonuç alırsın cnm

Bende ilk kez bu ay klomen kullandım.. dün akşam içtim son ilacı.. ve perşembe günü kontrolüm var.. benim yumoşlar kendi büyüyüp çatlıyor eşimin sayı düşük 2 aydır vitaminler filan kullanıyo dr bu ay böyle deneyelim diğer ay olmazsa aşılama deneriz dedi..hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah bu ay yüzlerimiz güler..
Fayda görenler bebeği olanlar yazsınlar umut olurlar bize..

hayırlısıyla inşAllah canım benim bi tane 6.5 yaşında oğlum var çok şükür ona kardeş istiyoruz 4 yıl olcak ama olmuyo malesef
Olur inş bak ne güzel bir evladın var. Sütüde akşam yatarken ılık içeceksin bir tatlı kaşığı tarçın

Hayırlısı olsun bizde beklemedeyiz

Merhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin

Merhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin
ayy maşAllah canım tedavin nasıldı senin anlatırmısın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım

Kızlar merhaba.
Benim igneyi vurdurali 11 gun oldu. 8. Ghn cok fena bel agrim oldu. Gece saga sola dönemedim o derece. Ilk defa boyle agir bi agri yasadim.
Ve bugunde agrim var. Belimin sag tarafi.
Yumurtamda sagdaydi.
Acaba bebisle alakali olabilir mi kizlar.
Benim gibi bel agrisi yasayip hamile oldugunu ogrneenen varmi acaba

Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah bizim de burda müjdeli haberler vereceğimiz günler gelir. ne zaman öğrendin belirtin oldu mu

Maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

İnşallah hamileliktendir bütün ağrıların..

İnşallah hamileliktendir bütün ağrıların..
Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim. Burada cogu arkadas gormezden gelebiliyor yazilanlari.
Iyi dileklerin icin de tesekkur ederim. Umarim öyledir. Sende durumlar ne?

Bugün adetin 10 günü dr gittim klomen hemen büyütmemiş yumurtaları iyi dedi ama şuanlık 10 ml miş cumartesi yine bakacak.. Normalde 14 gün çatlardı o güne kadar 18 ml olur mu kızlar

Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim. Burada cogu arkadas gormezden gelebiliyor yazilanlari.
Iyi dileklerin icin de tesekkur ederim. Umarim öyledir. Sende durumlar ne?
Aynen bi yorum bile moral oluyor bizlere.. Bende soru sormuştum canım bugün dr gittim 10 gün ve 10 ml olmuş yumurta dr güzel ama 18 olursa öyle çatlar dedi cumartesi yine bakcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…