ben günde 2 tane yemiştim 2tane yumum oluştu abartmadan yenebilir bencekızlar klomenle ile birlikte incirde yesem olurmu yaa bide kist oluşur falan
Tarçınlı süt iç Dr dedi bana yumurtalıkları çalıştırıyormuşkızlar klomenle ile birlikte incirde yesem olurmu yaa bide kist oluşur falan
ayy bu söylediğini dikkate alıcam canım çünkü cuma günü kontrole gittiğimde doktorum yumurta rezervin az gibi demişti amh testi istedi benden bakalım perşembe günü çıkıcak sonuçlarTarçınlı süt iç Dr dedi bana yumurtalıkları çalıştırıyormuş
İnşallah olumlu sonuç alırsın cnmayy bu söylediğini dikkate alıcam canım çünkü cuma günü kontrole gittiğimde doktorum yumurta rezervin az gibi demişti amh testi istedi benden bakalım perşembe günü çıkıcak sonuçlar
hayırlısıyla inşAllah canım benim bi tane 6.5 yaşında oğlum var çok şükür ona kardeş istiyoruz 4 yıl olcak ama olmuyo malesefİnşallah olumlu sonuç alırsın cnm
Olur inş bak ne güzel bir evladın var. Sütüde akşam yatarken ılık içeceksin bir tatlı kaşığı tarçınhayırlısıyla inşAllah canım benim bi tane 6.5 yaşında oğlum var çok şükür ona kardeş istiyoruz 4 yıl olcak ama olmuyo malesef
Hayırlısı olsun bizde beklemedeyizBende ilk kez bu ay klomen kullandım.. dün akşam içtim son ilacı.. ve perşembe günü kontrolüm var.. benim yumoşlar kendi büyüyüp çatlıyor eşimin sayı düşük 2 aydır vitaminler filan kullanıyo dr bu ay böyle deneyelim diğer ay olmazsa aşılama deneriz dedi..hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah bu ay yüzlerimiz güler..
Fayda görenler bebeği olanlar yazsınlar umut olurlar bize..
doğru söylüyosun canım çok şükür Rabbime hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımOlur inş bak ne güzel bir evladın var. Sütüde akşam yatarken ılık içeceksin bir tatlı kaşığı tarçın
ayy maşAllah canım tedavin nasıldı senin anlatırmısın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canımMerhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin
Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah bizim de burda müjdeli haberler vereceğimiz günler gelir. ne zaman öğrendin belirtin oldu muMerhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin
Maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin
İnşallah hamileliktendir bütün ağrıların..Kızlar merhaba.
Benim igneyi vurdurali 11 gun oldu. 8. Ghn cok fena bel agrim oldu. Gece saga sola dönemedim o derece. Ilk defa boyle agir bi agri yasadim.
Ve bugunde agrim var. Belimin sag tarafi.
Yumurtamda sagdaydi.
Acaba bebisle alakali olabilir mi kizlar.
Benim gibi bel agrisi yasayip hamile oldugunu ogrneenen varmi acaba
Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim. Burada cogu arkadas gormezden gelebiliyor yazilanlari.İnşallah hamileliktendir bütün ağrıların..
Aynen bi yorum bile moral oluyor bizlere.. Bende soru sormuştum canım bugün dr gittim 10 gün ve 10 ml olmuş yumurta dr güzel ama 18 olursa öyle çatlar dedi cumartesi yine bakcakOncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim. Burada cogu arkadas gormezden gelebiliyor yazilanlari.
Iyi dileklerin icin de tesekkur ederim. Umarim öyledir. Sende durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?