Gunde 2 ml e kadar buyuyor diye biliyorum. Incir ye canim.onunda etkisi oluyormus. Bukadar dert etme kac ml oldugunu. Burdan bi arkaadasin da 10 ml di dr u buyumez demis ama suan hamile. Rabbim ol derse bunlar sadece sayilardan ibaret. Oyuzden sen inan gerisi Allaha kalmisBugün adetin 10 günü dr gittim klomen hemen büyütmemiş yumurtaları iyi dedi ama şuanlık 10 ml miş cumartesi yine bakacak.. Normalde 14 gün çatlardı o güne kadar 18 ml olur mu kızlar
hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin inşallahMerhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin
İnşallah canım allah ol derse olacak zaten... İnancım tam.. Hiçbirimiz fazla beklemeden kavuşuruz inş bebişlerimize.. Beklemek zorGunde 2 ml e kadar buyuyor diye biliyorum. Incir ye canim.onunda etkisi oluyormus. Bukadar dert etme kac ml oldugunu. Burdan bi arkaadasin da 10 ml di dr u buyumez demis ama suan hamile. Rabbim ol derse bunlar sadece sayilardan ibaret. Oyuzden sen inan gerisi Allaha kalmis
Belirtilerin hamilelik belirtisi inşallahda öyledir ama benimde geçen ay ilk klomende aynı öyle oldu kasığım ağrıyordu yatarken sağa sola döndüğümde ağrı artıyordu ve belim kopacak gibiydi ama sonuç kırmızıları gördüm çok ümitlenmiştim İnş senin hamilelik belirtisidirKızlar merhaba.
Benim igneyi vurdurali 11 gun oldu. 8. Ghn cok fena bel agrim oldu. Gece saga sola dönemedim o derece. Ilk defa boyle agir bi agri yasadim.
Ve bugunde agrim var. Belimin sag tarafi.
Yumurtamda sagdaydi.
Acaba bebisle alakali olabilir mi kizlar.
Benim gibi bel agrisi yasayip hamile oldugunu ogrneenen varmi acaba
Olur canım ben 12gunu gitmiştim 1tane 13mm vardı. 14gunu 3tane vardı 19, 17, 13mmdiler ilaç etkisini hemen göstermiyor birden büyüyorlar ki ben 5gun 1tane içtim.Bugün adetin 10 günü dr gittim klomen hemen büyütmemiş yumurtaları iyi dedi ama şuanlık 10 ml miş cumartesi yine bakacak.. Normalde 14 gün çatlardı o güne kadar 18 ml olur mu kızlar
İnşallah canum öyle olur.. Ben günde 2 tane içtim 5 gün..Olur canım ben 12gunu gitmiştim 1tane 13mm vardı. 14gunu 3tane vardı 19, 17, 13mmdiler ilaç etkisini hemen göstermiyor birden büyüyorlar ki ben 5gun 1tane içtim.
Bende ondan korkuyorum iste canim. Fazla umitli degilim ama yinede insan belki diyor. Hayirlisi bakalimBelirtilerin hamilelik belirtisi inşallahda öyledir ama benimde geçen ay ilk klomende aynı öyle oldu kasığım ağrıyordu yatarken sağa sola döndüğümde ağrı artıyordu ve belim kopacak gibiydi ama sonuç kırmızıları gördüm çok ümitlenmiştim İnş senin hamilelik belirtisidir
Canim o ilac etkisinden oluyor genelde herkes yaşıyor o ağrıları malesef.Inşallah gönlünce olur herşey inanmak lazımBende ondan korkuyorum iste canim. Fazla umitli degilim ama yinede insan belki diyor. Hayirlisi bakalim
Benim bu 2. Ignem.Canim o ilac etkisinden oluyor genelde herkes yaşıyor o ağrıları malesef.Inşallah gönlünce olur herşey inanmak lazım
doğru söylüyosun canım çok şükür Rabbime hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Kızlar merhaba.
Benim igneyi vurdurali 11 gun oldu. 8. Ghn cok fena bel agrim oldu. Gece saga sola dönemedim o derece. Ilk defa boyle agir bi agri yasadim.
Ve bugunde agrim var. Belimin sag tarafi.
Yumurtamda sagdaydi.
Acaba bebisle alakali olabilir mi kizlar.
Benim gibi bel agrisi yasayip hamile oldugunu ogrneenen varmi acaba
Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah bizim de burda müjdeli haberler vereceğimiz günler gelir. ne zaman öğrendin belirtin oldu mu
Maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin inşallah
Kizlar merhaba oncelikle hepinize kisaca ozet geciyorum bel agrisi is yaptigimda resmen belim tutulmustu diger soruyu cevapliyorum ilk ay gunde 3 tane ictim dktrun sozune bakarak ilac bittikten sonra iliskiye basladim olmadi bu ay 3 defa ictim toplam 3 adet snra biraktim bu arada iliski hapa basladgmda basladi ama umitsizdim oyuzden 3 tane ictim sonra biraktim igne olmadi oluruna biraktim cunki ilk ay umudum kirilmisti umutsuzdum cok sukur geldi bebisim dilerim sizlerde guzel haberler verirsiniz.....bu arada bebekim ve pepetruka ile whatsap grubumuz var dilerseniz katilabilirsinizKızlarRR mrb klomen e bende başladım allahım inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eetsin kucaklarimiz boş kalmasın
Kizlar merhaba oncelikle hepinize kisaca ozet geciyorum bel agrisi is yaptigimda resmen belim tutulmustu diger soruyu cevapliyorum ilk ay gunde 3 tane ictim dktrun sozune bakarak ilac bittikten sonra iliskiye basladim olmadi bu ay 3 defa ictim toplam 3 adet snra biraktim bu arada iliski hapa basladgmda basladi ama umitsizdim oyuzden 3 tane ictim sonra biraktim igne olmadi oluruna biraktim cunki ilk ay umudum kirilmisti umutsuzdum cok sukur geldi bebisim dilerim sizlerde guzel haberler verirsiniz.....bu arada bebekim ve pepetruka ile whatsap grubumuz var dilerseniz katilabilirsiniz[
Amin canim saol inşallah sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz ilk etapta olmazsa uzulme genelde 2 etapta oluyor hersey gonlunce olsunaminnnn inşallah güzel haberler aldıkca umut ediyorum benim ilk kullanısım inşallah tek seferde olur allah büyük. .. rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah
selam kızlar benim AMH sonucum 2.14 çıktı kötü galiba
Hayirli olsun canim insallah topigimizdeki ve anne olmak isteyen herkezi Rabbim bu ay evlat sahibi yapar hayirli bi sekildeKızlarRR mrb klomen e bende başladım allahım inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eetsin kucaklarimiz boş kalmasın
yumurta rezervi testi canım yaşıma göre azmış rezervim doktor bugün ne çok düşük nede çok yüksek dedi bu ay da olmassa tüp bebek denicez artık doktorum öyle söylediAmh nedemek canim ne tahlili o
Cnm o test hakkinda bilgim yok yorum yapamiyorum oyuzden ama dicegim su bu ay sadece toplam 3 klomen ictim gecen ay gunde 3 tane bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim allahtan umit kesilmez.insallah tup bebege gerek kalmazyumurta rezervi testi canım yaşıma göre azmış rezervim doktor bugün ne çok düşük nede çok yüksek dedi bu ay da olmassa tüp bebek denicez artık doktorum öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?