2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün adetin 10 günü dr gittim klomen hemen büyütmemiş yumurtaları iyi dedi ama şuanlık 10 ml miş cumartesi yine bakacak.. Normalde 14 gün çatlardı o güne kadar 18 ml olur mu kızlar
Gunde 2 ml e kadar buyuyor diye biliyorum. Incir ye canim.onunda etkisi oluyormus. Bukadar dert etme kac ml oldugunu. Burdan bi arkaadasin da 10 ml di dr u buyumez demis ama suan hamile. Rabbim ol derse bunlar sadece sayilardan ibaret. Oyuzden sen inan gerisi Allaha kalmis

Merhaba kizlar biz gruptan konustugumuz icin buraya pek giremedim bu arada bende hamis olmayi basardim sonunda haber vermek ostedim 2. Deneme cok sukur rabbim herkeze nasip etsin
hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin inşallah

İnşallah canım allah ol derse olacak zaten... İnancım tam.. Hiçbirimiz fazla beklemeden kavuşuruz inş bebişlerimize.. Beklemek zor

Belirtilerin hamilelik belirtisi inşallahda öyledir ama benimde geçen ay ilk klomende aynı öyle oldu kasığım ağrıyordu yatarken sağa sola döndüğümde ağrı artıyordu ve belim kopacak gibiydi ama sonuç kırmızıları gördüm çok ümitlenmiştim İnş senin hamilelik belirtisidir

Bugün adetin 10 günü dr gittim klomen hemen büyütmemiş yumurtaları iyi dedi ama şuanlık 10 ml miş cumartesi yine bakacak.. Normalde 14 gün çatlardı o güne kadar 18 ml olur mu kızlar
Olur canım ben 12gunu gitmiştim 1tane 13mm vardı. 14gunu 3tane vardı 19, 17, 13mmdiler ilaç etkisini hemen göstermiyor birden büyüyorlar ki ben 5gun 1tane içtim.

Olur canım ben 12gunu gitmiştim 1tane 13mm vardı. 14gunu 3tane vardı 19, 17, 13mmdiler ilaç etkisini hemen göstermiyor birden büyüyorlar ki ben 5gun 1tane içtim.
İnşallah canum öyle olur.. Ben günde 2 tane içtim 5 gün..

Bende ondan korkuyorum iste canim. Fazla umitli degilim ama yinede insan belki diyor. Hayirlisi bakalim

Bende ondan korkuyorum iste canim. Fazla umitli degilim ama yinede insan belki diyor. Hayirlisi bakalim
Canim o ilac etkisinden oluyor genelde herkes yaşıyor o ağrıları malesef.Inşallah gönlünce olur herşey inanmak lazım

Canim o ilac etkisinden oluyor genelde herkes yaşıyor o ağrıları malesef.Inşallah gönlünce olur herşey inanmak lazım
Benim bu 2. Ignem.
Ilkinde hic boyle agri yasamamistim.
Adet oldugumdada yasamamistim ondan farkli geldi bana

KızlarRR mrb klomen e bende başladım allahım inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eetsin kucaklarimiz boş kalmasın

selam kızlar benim AMH sonucum 2.14 çıktı kötü galiba

doğru söylüyosun canım çok şükür Rabbime hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah bizim de burda müjdeli haberler vereceğimiz günler gelir. ne zaman öğrendin belirtin oldu mu

Maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin inşallah

KızlarRR mrb klomen e bende başladım allahım inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eetsin kucaklarimiz boş kalmasın
Kizlar merhaba oncelikle hepinize kisaca ozet geciyorum bel agrisi is yaptigimda resmen belim tutulmustu diger soruyu cevapliyorum ilk ay gunde 3 tane ictim dktrun sozune bakarak ilac bittikten sonra iliskiye basladim olmadi bu ay 3 defa ictim toplam 3 adet snra biraktim bu arada iliski hapa basladgmda basladi ama umitsizdim oyuzden 3 tane ictim sonra biraktim igne olmadi oluruna biraktim cunki ilk ay umudum kirilmisti umutsuzdum cok sukur geldi bebisim dilerim sizlerde guzel haberler verirsiniz.....bu arada bebekim ve pepetruka ile whatsap grubumuz var dilerseniz katilabilirsiniz

aminnnn inşallah güzel haberler aldıkca umut ediyorum benim ilk kullanısım inşallah tek seferde olur allah büyük. .. rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah

aminnnn inşallah güzel haberler aldıkca umut ediyorum benim ilk kullanısım inşallah tek seferde olur allah büyük. .. rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah
Amin canim saol inşallah sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz ilk etapta olmazsa uzulme genelde 2 etapta oluyor hersey gonlunce olsun

yumurta rezervi testi canım yaşıma göre azmış rezervim doktor bugün ne çok düşük nede çok yüksek dedi bu ay da olmassa tüp bebek denicez artık doktorum öyle söyledi
Cnm o test hakkinda bilgim yok yorum yapamiyorum oyuzden ama dicegim su bu ay sadece toplam 3 klomen ictim gecen ay gunde 3 tane bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim allahtan umit kesilmez.insallah tup bebege gerek kalmaz

Günaydın kızlar ovitrelle vurunali 8 gün oldu sağ kasigimda suan acayip bi agri var neden olabilir

Iyi aksamlar arkadaslar. Ben de bu ay klomen+ catlatma ignesi denedim ilk kez. bugun dongumde 25. Gundeyim. Ama sanirim siz igne vurulma gununfen sayiyorsunuz, o zaman da 12. Gundeyim. Klomen ve catlatma ignesi olunca adet daha zamaninda mi geliyor gelecekse? Sizce ne zaman test yapmaliyim insallah hala regl yoksa?

Reactions: grc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…