- 8 Şubat 2015
- 45
- 38
- 8
Sanırım aynı gün vurulmuşuz canım bnmde klomen+pregnyl ayın 2 sinde vuruldum ... Inanılmaz şişkinlik Ağrı ve gaz var... Yarın sağlık Ocağında kan vercem ona göre doktora gidicem ... Durumu haber veririm ona göre sende geç verirsin 12 erken diyor sitedekiler genellikle 14 ve 16 günler daha net sonuç alınırmışIyi aksamlar arkadaslar. Ben de bu ay klomen+ catlatma ignesi denedim ilk kez. bugun dongumde 25. Gundeyim. Ama sanirim siz igne vurulma gununfen sayiyorsunuz, o zaman da 12. Gundeyim. Klomen ve catlatma ignesi olunca adet daha zamaninda mi geliyor gelecekse? Sizce ne zaman test yapmaliyim insallah hala regl yoksa?
Sanırım aynı gün vurulmuşuz canım bnmde klomen+pregnyl ayın 2 sinde vuruldum ... Inanılmaz şişkinlik Ağrı ve gaz var... Yarın sağlık Ocağında kan vercem ona göre doktora gidicem ... Durumu haber veririm ona göre sende geç verirsin 12 erken diyor sitedekiler genellikle 14 ve 16 günler daha net sonuç alınırmış
Sabah verdim bakalım bugün açıklanırsa Değeri yazarım canım ... Âmin canım Allah hayırlı olanı gönlümüze göre nasip eylesin inşEvet evet ignemizin ismi de ayni, ayni gunde de vurulmusuz. Bende de aynen siskinlik, gaz, ara ara kasik ve bel agrilari, goguslerde sisme hassasiyet var, bahardan mi bilmem yorgunluk uyku hali de var. Regl belirtisi mi yoksa guzel haber mi ayiramiyorum tabii. Ay hadi insallah sen bugun git bakalim mutlaka haber ver olur mu? İnsallah once sen sonra ben guzel haber aliriz :)
Canim ben igne olmadim ama igneden snra 12. Gundr flan cikiyor ama idrar tahlili yaniltiyor kan testi sonucu dogru verir insallah gonlune gore olur. Ben reglmden 24.gun ogrendim hamis oldgmu com silik cizgiyle ama snra kayblfu kanda cikti ama igne olanlarda idrar yaniltabiliyorIyi aksamlar arkadaslar. Ben de bu ay klomen+ catlatma ignesi denedim ilk kez. bugun dongumde 25. Gundeyim. Ama sanirim siz igne vurulma gununfen sayiyorsunuz, o zaman da 12. Gundeyim. Klomen ve catlatma ignesi olunca adet daha zamaninda mi geliyor gelecekse? Sizce ne zaman test yapmaliyim insallah hala regl yoksa?
Canim benim gecen ay coktu ama bebis yoktu bu ay hc agrim yotu ama hamisim .ama suda bi gercek kasik agrisi gebelik belirtisidir oyuzden gecen ay cok umutluydum.insllah senin gebeliktendir.Günaydın kızlar ovitrelle vurunali 8 gün oldu sağ kasigimda suan acayip bi agri var neden olabilir
Sabah verdim bakalım bugün açıklanırsa Değeri yazarım canım ... Âmin canım Allah hayırlı olanı gönlümüze göre nasip eylesin inş
Canim ben igne olmadim ama igneden snra 12. Gundr flan cikiyor ama idrar tahlili yaniltiyor kan testi sonucu dogru verir insallah gonlune gore olur. Ben reglmden 24.gun ogrendim hamis oldgmu com silik cizgiyle ama snra kayblfu kanda cikti ama igne olanlarda idrar yaniltabiliyor
Aynı kaderi paylaştığımızı görünce yazmak istrdim bende bugün ilk kez pregnyl çatlama iğnesinden oldum.. Belirtilerin inş hamileliktendir.. Senin az kalmış bende gün bekliycem artık hakkımızda hayırlısı olsunEvet evet ignemizin ismi de ayni, ayni gunde de vurulmusuz. Bende de aynen siskinlik, gaz, ara ara kasik ve bel agrilari, goguslerde sisme hassasiyet var, bahardan mi bilmem yorgunluk uyku hali de var. Regl belirtisi mi yoksa guzel haber mi ayiramiyorum tabii. Ay hadi insallah sen bugun git bakalim mutlaka haber ver olur mu? İnsallah once sen sonra ben guzel haber aliriz :)
ben 4.gün denemek için yaptım silik çif çizgi vardı 9.gün yaptığımda idrar testini negatifi gördüm ...rüyan hayra çıksın inşallah canım hayırlı kul hayırlı evlat hayırlı insan evladı nasip eylesin Alllah hepimizeEvet aynen igneden dolayi idrar testi pozitif cikabiliyor diye okudum ben de hep o yuzden cekiniyorum idrar testi yapmaya. Bugun 13. Gun oldu. Belki yarin dayanamam gene de idrar testi yaparim ama biliyorum ki pozitif de negatif de ciksa kesin olmayacak. Kan testi icin birkac gun daha beklerim sanirim. Evet gercekten cok da gazim var. Her gece ruyamda ya pozitif gebelik testleri ya cocuk goruyorum son bir haftadir. Hayra ciksin insallah. Hakkimizda hayirlisi hepimizin.
ya vallahi utanıyorum o kadar gaz varki bina inliyor resmen sabah eşim dalga geçiyor benimle yapmasam sancı ümitlenmekte istemiyorum bilmiyoum hayırlısı diyorum artıkKizlar belirtim de en buyuk sey gazdı
hayırlı olsun canım Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsinCanim benim gecen ay coktu ama bebis yoktu bu ay hc agrim yotu ama hamisim .ama suda bi gercek kasik agrisi gebelik belirtisidir oyuzden gecen ay cok umutluydum.insllah senin gebeliktendir.
Sabah verdim bakalım bugün açıklanırsa Değeri yazarım canım ... Âmin canım Allah hayırlı olanı gönlümüze göre nasip eylesin inş
Aynı kaderi paylaştığımızı görünce yazmak istrdim bende bugün ilk kez pregnyl çatlama iğnesinden oldum.. Belirtilerin inş hamileliktendir.. Senin az kalmış bende gün bekliycem artık hakkımızda hayırlısı olsun
yok canım siteye girip akıyorum ama yayınlanmamış daha raporCanim cikti mi sonucun merak ettim seni?
aslında iyi tek çizgi adetten önce görmek ilacın etkisini tamamen yititrdiğini gösterir yanıltıcı sonuç olmaz ... o yüzden şimdiden sakin olup sonucu beklemek lazım :) bunu benm dediğime bakma ben yapamıyorum ama sen yap en azındanEvet insallah guzel haberleri aliriz. Igne sonrasi bugun 13. Gun ama evde iki test vardi birini yapmak istedim az once yaptim tek cizgi. Bu bir sey gostermez ne olumlu ne olumsuz tabii Allah bilir gercek sonucu. Bekleyecegiz bakalim sabirla...
aslında iyi tek çizgi adetten önce görmek ilacın etkisini tamamen yititrdiğini gösterir yanıltıcı sonuç olmaz ... o yüzden şimdiden sakin olup sonucu beklemek lazım :) bunu benm dediğime bakma ben yapamıyorum ama sen yap en azından
Hissettiğin güzel duyguyu yitirme canım bnm sonuç çıkmış 0.47Beklemek zor bilirim ama insallah sonucu ogrendiginde bekledigine deger canim cok guzel olur her sey senin icin. Evet ya test yapmayacaktim ama guzel bir seyler hissettim yapmak istedim ama biraz bozuldum tabii negatifi gorunce. Yine de Allah tan umit kesilmez, birkac gune gelmezse ben de kan veririm belki. Bakalim canim
Hissettiğin güzel duyguyu yitirme canım bnm sonuç çıkmış 0.47kağıda Beta hcg takibi önerilir yazmışlar :)) erken miydi beklesem mi yinede adet tarihim geçsin mi karar veremedim belim kasıklarım inanılmaz ağrıyor
İnşallah canım Hayırlısı yarın bi daha veriyim biHayirlisi canim ama ben de kagitta yazdigi gibi iki gun sonra bi daha kan vermeni tavsiye ederim. Yani yarin aslinda. Hic belli olmaz minik mucizen daha yeni yeni senledir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?