2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayirlisi canim ama ben de kagitta yazdigi gibi iki gun sonra bi daha kan vermeni tavsiye ederim. Yani yarin aslinda. Hic belli olmaz minik mucizen daha yeni yeni senledir belki.
Doktorumla görüştüm sonuç negatif dedi ama erken adet tarihini beklemelisiniz hatta birkaç gün geçsin tekrar ver dedi :/ ayın 21 inde vereyim adet olmaZsam tabi

Kızlar klomen kullandı bitti doktor kontrolu cuma günü yine çalışma olmali mi gidene kadar bide mutlaka iğne kullanmalıyız doktor bişey demedi ama ben sordum e madem başladık onu da yapalım dedi sorunolmaz dimi

Doktorumla görüştüm sonuç negatif dedi ama erken adet tarihini beklemelisiniz hatta birkaç gün geçsin tekrar ver dedi :/ ayın 21 inde vereyim adet olmaZsam tabi
İnşallah hqmilesindir çünkü sitede bi arkadaşla konuşuyordum onunda aynı kanda negatif çıkmisti sonra adet tarihini bekledim hatta lekenmesi olmuş tam umudunu yitirmişti leke kesilince bidaha kan verdi deger artmıştı Rabbim sana süpriz yaşatsin inşallah bak doktorun da demiş inşallah öyle olur

amin canım inşallah hepimiz için aynı mucizeyi yaşatsın ellerimizi boş çevirmesin hayırlısıyla ama değerim çok düşük 0.47 adet başlangıcı 17 şubat a göre normalde yüksek çıkması lazımdı ümidimi o kırıyor

çok profesör değilim ama iğne tüm yumurtaları çatlatıyor onun için öneriyolarlar kimisi yaptırmıyor kendiliğinden çatlamasını bekliyor canımkontrole gidene kadar sen bilirsin canım ama 2 günde bir ilşki olunca sperm kalitesi iyi oluyormuş onun için zaten rutin yaşayın ve stres yapma .... inşallah olur canım

Bak gordun mu kesin negatif dememis erken demis. Bekleyebildigin kadar bekle canim.
başka çare yok gibi şimdilik haftaya pazartesi 21 tekrar vericem adetten 4 gün geciyor hem zten yoksa yoktur..Ama Allah tan çare tükenmez elimizi boş çevirmesin Rabbim...Ama inanılmaz kasıklarımda ağrı var belimdede öle tüm vücudum ağrıyor ilk ğlumdada uyku dahil bunlar vardı etlerim ağrıyor resmen ...

Rabbim büyük inşallah hiç umudunu yitirme hersey zamanla..kaçıncı deneyisin yani klomenle

Neyse doktor derse artk ona göre hareket edeyim ben inşallah en kisa zamanda olur hepimizin kucaklarimiz boş kalmasin

Rabbim büyük inşallah hiç umudunu yitirme hersey zamanla..kaçıncı deneyisin yani klomenle
bu ay ilkdi oğluma bi kardeş olsun dedik arası cok uzamadan doğumdan 3 ay sonra başladık 6 ay olmadı emmiyor oğlum bu arada doktorum kistlerimi bildiği için klomen verdi 5 gün sabah akşam 1birer tane içtim 2 sinde de pregly iğne oldum

Doktora gidene kadar iliski ılabilir hatta olmali cunku biliyorsun spermin beklemiş olmasi da kalitesini dusuruyor. Doktor bize oyle onerdi esinin bosalmis olmasi icin iliski olsun yumurta catlamadan once de demisti. Hem zaten belli mi olur belki o iliskiler bebise vesile olur.

canım benimde klomenim geçen çarşamba bitmişti ve cuma günü kontrolüm vardı doktor perşembe günü mutlaka ilişki olsun demişti bana sende boş geçme canım bence bu akşamı değerlendir bide perşembeyi

Bugun benim de reglim baslar gibi oldu hafiften, akintim vardi surekli o regle dogru degismeye basladi sanki.. Klomen in ilk ayindan vesile olsun baska bir seye gerek kalmasin diye cok istemistim. hala da istiyorum Allah biliyor ya...

Cnm
Bugun benim de reglim baslar gibi oldu hafiften, akintim vardi surekli o regle dogru degismeye basladi sanki.. Klomen in ilk ayindan vesile olsun baska bir seye gerek kalmasin diye cok istemistim. hala da istiyorum Allah biliyor ya...
Lekelenme mi oldu yoksa regl mi basladi benimde regli geldi sandim kahve lekem geldi meger yerlesmeymis darisi basiniza

Cnm

Lekelenme mi oldu yoksa regl mi basladi benimde regli geldi sandim kahve lekem geldi meger yerlesmeymis darisi basiniza

Yani lekelenme gibi su anda hatta daha cok renkli akinti gibi ama regle mi donuyor diye de dusunduruyor. Bakalim sabah ola yarin ola hayrola. Ah ne guzel dedin insallah INSALLAH

He tamam canım o zman zaten dün yapmadım gün aşırı olsun diye..cuma günü bende kontrol bakalım ne dicek

Ayy inşallah inşallah canım çok sağol cuma kontrol var cumaya kadar yapayım eşim de sayıyor artk bu gün yaptık bugün yapmicaz kafayı yedik

Ayy allah bagislasin evladını acısı göstermesin inşallah Rabbim gonlundekini verin.bana günde 2 sefer verdi fsh yüksekti benimde

Maalesef benim de bu sabah reglim tam olarak basladi Allah biliyor klomen ve igneyi kullandigim bu ilk ayda gebe kalmayi cok istemistim. Daha zamanimiz varmis demek ki.. Birkac ay hicbir sey yapmadan denemek sonra mi tedavilere devam etmek yoksa ilac trdavisi veya asilama ile hemen devam mi etmek hangisi dogru bilemiyorum karar veremiyorum...

Hadi ya olsun en azından fazla bekletipte umutlanmadın inş ikinci ayında hayırlısı olur.. Bende umutlu değilim 3 gün bugün kasık bel ağrısı çok yapıyo bende.. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…